HEALTHCARESTUDIES.FI

Näytä kaikki 110 Etäopiskelu Maisterin tutkintoa 2019

Maisterin tutkinto on jatkotutkinto, joka yleensä suoritetaan siinä vaiheessa, kun kandidaatin tutkinto on jo suoritettu. Maisterin tutkinnon voi joskus suorittaa vuodessa ja joskus opinnot voivat venyä kolmeen vuoteen, mutta yleensä ne saadaan pakettiin kahdessa vuodessa.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalalla Etäopiskelu maisterin tutkinnoista 2019

110 tulosta kohteessa Maisteri, Distance learning Filter

Ammattilääkärin mestari (MOccMed)

University of Otago - Wellington Department of Medicine
Online Part-time 3 vuotta Maaliskuu 2020 Uusi-Seelanti Wellington

Otagon ammatillisen lääketieteen tutkinto (MOccMed) on osa kansainvälisesti akkreditoitua ohjelmaa, jonka avulla osa-aikaisesti rekisteröityjä lääkäreitä voi kehittää ammatillisen lääketieteen käytännön ammattitaitoja rekisteröidyssä tai hallituksen hyväksymässä asiantuntijatasolla missä tahansa maassa maailmassa.

Kansanterveyden maisteri

The Milken Institute School of Public Health
Online Full-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Washington

MPH @ GW on online-maisteri kansanterveydestä (MPH) The Milken Institute School of Public Health George Washingtonin yliopistossa. Luokkien kehittämä ja toimittama GW: n maailmanluokan tiedekunta, MPH @ GW sisältää samat tiukat akateemikot ja valikoivat osallistumiskriteerit kuin kampuksella.

Online-maisterit kansanterveydelle

University of Illinois Springfield
Online Full-time Part-time Request Info Yhdysvallat USA Online

Kansanterveys on nykyajan yhteiskunnan keskeinen tehtävä. Lääketieteen instituutin sanojen mukaan "me yhteiskunnalla pyritään yhdessä varmistamaan olosuhteet, joissa ihmiset voivat olla terveitä".

Master of Health Science

Washburn University
Online Full-time Part-time 21 - 42 kuukautta Request Info Yhdysvallat Topeka + 1 lisää

Terveydenhuollon koulutusohjelman päällikkö on valmistaa nykyisiä terveydenhuollon ammattilaisia ​​tehokkaiksi opettajille ja johtajille, jotka kykenevät palvelemaan erilaisia ​​oppilaita terveydenhuollon organisaatioissa ja vastaavissa terveydenhuollon koulutusohjelmissa.

Master of Integrative Healthcare -johtajuus - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Online Full-time 3 lukukaudet Request Info Yhdysvallat Houston

Master of Integrative Healthcare Leadership -ohjelman tavoitteena on kouluttaa sinut terveydenhuollon johtajaksi, johtajaksi tai järjestelmänvalvojaksi.

Master of Public Health-Health Services Management erikoistuminen

Northern Illinois University Online
Online Full-time 2 vuotta Elokuu 2019 Yhdysvallat DeKalb

MPH: n terveyspalvelujen hallinnan erikoisalalla tutkitaan terveydenhuollon hallinnan monia näkökohtia terveydenhuollon laitoksen onnistuneeksi toteuttamiseksi, kuten kustannukset, laatu, saavutettavuus, toimitus, organisointi, rahoitus, henkilöstöresurssit ja terveystalous.

Master of Health Administration

La Trobe University
Kampus Online Full-time Part-time 18 - 48 kuukautta Tammikuu 2020 Australia Melbourne + 2 lisää

Nopeasti seuraa urasi vanhempien terveydenhuollon hallinnassa Master of Health Administration.

Kansanterveyden maisteri

University of Essex Online
Online Part-time 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdistynyt kuningaskunta UK Online Colchester + 1 lisää

Kansanterveyslaitosohjelma (MPH) on suunniteltu kiireisille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka haluavat saada tunnustetun kelpoisuuden Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmalta yliopistolta samalla, kun he jatkavat työskentelyä samanaikaisesti.

Kansanterveyden maisteri

Purdue University Online
Online Part-time 24 kuukautta Elokuu 2019 Yhdysvallat West Lafayette

Purduen CEPH: n akkreditoima verkkopohjainen MPH vetää yliopiston tutkimusosaamisesta tiukan opetussuunnitelman, joka valmistaa oppilaita suunnittelemaan ja toteuttamaan tehokkaita kansanterveysohjelmia muuttuvassa maailmassa.

Master of Public Health

European University Cyprus
Kampus Online Full-time 18 kuukautta Syyskuu 2019 Kyproksen tasavalta Nicosia + 1 lisää

Master-ohjelman Public Health tarjoaa opiskelijoille kehittyneitä teoreettiset ja käytännön tietoa, jonka avulla ne kyky arvioida ja parantaa laatuvaatimukset ja toimintaa terveydenhuollon alalla. Se tarjoaa ehdokkaat tieteellisen, johtamisen säätiöiden auttaa heitä jatkamaan organisaatiomuutoksia ja yhdenmukaistaminen Maailman terveysjärjestön politiikan standardeja.

Soveltavan tieteen maisteri humanitaarisessa terveydessä

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat USA Online

Kaksivuotinen, online-päällikön ohjelma keskittyi johtaviin monitieteellisiin lähestymistapoihin kansanterveyden suojelemiseksi laajoihin humanitaarisiin ja katastrofien helpotuksiin ympäri maailmaa.

Kansanterveyden maisteri - terveyshallinta ja politiikan painopiste

Benedictine University Online
Online Part-time 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Lisle

Benediktiinilaisen yliopiston kansanterveyden maisteri (MPH) tarjoaa joustavan tavan edetä urallaan joko yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Kansanterveyden maisteri

Saint Mary's University of Minnesota Online
Online Part-time 2 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Winona

Pyhän Marian tehtävänä palvella alaikäisiä ja parantaa hyvinvointia tulee elämään kansanterveystieto-ohjelmassamme. Tämä kaksivuotinen, 100-prosenttinen online-tutkinto valmistaa sinut menestykseen kansanterveystoiminnan harjoittajana. Tulet kokemaan kansanterveysalan asiantuntijoiden muotoileman opetussuunnitelman, oppimaan suoraan opettajilta, jotka harjoittelevat tämän alan etulinjoissa, ja suorittavat erikoistuneita, syvällisiä kenttätöitä ympäristöissä, joissa voit todella palvella.

Kehon ja psykososiaalisen vahingon maisteri

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Full-time 18 kuukautta Syyskuu 2019 Espanja Madrid

Luodaan fyysisten vahinkojen arviointia koskevat protokollat ja menetelmät; Kehitetään asiantuntijatekniikkaa kehon vahingon arvioinnin eri patologioissa; Valmista lausuntoja tieteellisellä ja teknisellä asiantuntemuksella.

Hoitotieteen maisteri - hoitotyön ylläpitäjän keskittyminen

University of Saint Mary Online
Online Part-time 1 vuosi Syyskuu 2019 Yhdysvallat Leavenworth

Suunnittele online-MS hammaslääketieteen tutkintoon keskittymällä sairaanhoitajan päällikön akkreditoidusta Saint Maryn yliopistosta. Tämä keskittymä antaa sinulle johtajan ja johtotason tehtäviä varten tarvittavat valtakirjat ja tietämyksen sekä auttaa määrittelemään hoidon laadun terveydenhuollon organisaatioissa. Asuinpaikkaa ei tarvita.