HEALTHCARESTUDIES

Suositut Etäopiskelu Lääketieteen opinnot Terveysalalla adelaide Australiassa 2020

Maisterin tutkinto on jatkotutkinto, joka yleensä suoritetaan siinä vaiheessa, kun kandidaatin tutkinto on jo suoritettu. Maisterin tutkinnon voi joskus suorittaa vuodessa ja joskus opinnot voivat venyä kolmeen vuoteen, mutta yleensä ne saadaan pakettiin kahdessa vuodessa.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

South Australia on lukuisia yksityisiä ja julkisia yliopistoja, jotka tarjoavat jatko-ja peruskurssit. Myös asteen ammatillista koulutusta tarjotaan noin oppilaitokset tällä alalla.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Etäopiskelu Terveysalalla maisterin tutkinnoista adelaide Australiassa 2020

2 tulosta kohteessa Maisteri, adelaide, Distance learning Filter

Terveyspalvelujen päällikkö

University of South Australia
Maisteri
Helmi 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Jos olet terveydenhuollon tai lääketieteen ammattilainen, joka haluaa kehittää ja parantaa johtajuutta, johtamista ja liike-elämän taitoja, terveydenhuollon päällikkö voi olla ...

Lue lisää

Mestari kansanterveyden (Advanced)

Torrens University Australia
Maisteri
<
Full-time
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus
Online

MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA? Terveyden edistämisen johtaja Tutkija

Lue lisää