73 Maisteri Ohjelmat sisään Aasia for 2024

Maisteri Ohjelmat sisään Aasia for 2024Filter
    • Singapore, Singapore

    Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Tämä perustava moduuli tutkii haasteita, joita avainsidosryhmät kohtaavat translaatiolääketieteen jatkumon varrella (mukaan lukien potilaat, epidemiologit/datatutkijat, perustutkijat, kliinikot-tutkijat, yrittäjät, sijoittajat ja sääntelijät jne.) tarkastelemalla tosielämän tapaustutkimuksia, jotka edustavat esteet, joita kukin kohtaa pyrkiessään kehittämään ratkaisua tyydyttämättömiin terveydenhuoltotarpeisiin.

    • Jerusalem, Israel

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Heprealaisen yliopiston-Hadassah Braunin kansanterveys- ja yhteisölääketieteen koulu on ylpeä ulkomaisista opiskelijoistaan, jotka ovat vuodesta 1970 lähtien tehneet kansainvälisestä kansanterveyden maisteriohjelmasta (IMPH) palkitsevimman ja menestyksekkäimmän yrityksen. Yli 900 opiskelijaa 102 maasta ympäri maailmaa on osallistunut tähän ainutlaatuiseen kokemukseen.

    • Tbilisi, Georgia

    Täysaikainen

    4 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Ohjelman tavoitteena on edistää kansanterveyden alan inhimillisen pääoman kehittämistä, houkutella ja nostaa korkeatasoisia ammattilaisia sekä luoda jokaisen opiskelijan menestymiseen keskittyvä ympäristö. Edistää tasavertaista pääsyä kansanterveyteen ja terveydenhuoltoon yhteistyössä eri kumppanien kanssa.

    • Madrid, Espanja
    • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta
    • + 2 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Shenzhen, Kiina

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Sydney, Australia
    • Moore Park, Australia
    • + 2 more

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Master of Phillosophy lääketieteellisessä bioteknologiassa antaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä alkuperäistä tutkimusta ja saada perusteellista tietoa omalla tieteenalallaan. Opiskelijoilla on pääsy henkilökuntaan, joka on alansa johtavia tutkijoita ja asiantuntijoita. Tämän kurssin suorittaminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia tutkimuspotentiaaliaan ja kehittää tutkimustaitoja. Kurssi on tarkoitettu tarjoamaan stipendin Pathway tohtoriohjelmaan.

    • Tbilisi, Georgia

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Tbilisi, Georgia

    Täysaikainen

    2 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tämän Lääketieteellisen kuntoutuksen ja terveydenhuollon johtamisohjelman tavoitteena on kehittää kilpailukykyisiä maisterin tutkinnon asiantuntijoita ja varustaa heille tiedot ja taidot, joita tarvitaan menestyksekkääseen työskentelyyn monitieteisessä tiimissä kansainvälisellä tasolla.

    • Surabaya, Indonesia

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Terveyden ja talouden maisterin koulutusohjelma on suunniteltu kattavasti 3 lukukaudessa. Terveyden ja talouden maisteriohjelma on monialainen koulutusohjelma. Terveyden ja taloustieteen maisteriopintoihin tulevat opiskelijat voivat tulla kaikilta tieteenaloilta. Tämä terveyden ja talouden maisterin koulutusohjelma tarjoaa käsityksen terveyden taloudellisesta arvosta, erityisesti yksilöille, perheille ja kuinka se vaikuttaa kokonaisuutena terveysalan julkiseen politiikkaan.

    • Nakhchivan, Azerbaidžan

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Eläinlääkärin terveys osaamisorganisaatioksi on tiede, joka oppii keinot valvoa eläinten ja kasvien ja eläinlääkinnällisiä-terveys arviointi. Toisin sanoen, eläinlääkärin terveys asiantuntemus - on eläinlääketieteellisen ja oppii puhtaustarkastuksesta menetelmiä Elintarvikkeiden ja tekninen raaka eläin- ja määrittää niiden terveys-eläinlääkärin arviointi sääntöjä.

    • Malang, Indonesia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Indonesialainen

    Vision: tullut viittaus tutkimukseen ja koulutukseen Biomedical Sciences, on kansainvälistä kilpailukykyä ja edistää huippuosaamista aloilla anatomia-Histologia, farmakologian, toksikologian, Molecular Physiology, Immunology, Microbiology, parasitologia, Ennaltaehkäisevä lääketiede, ja Kliininen.

    • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    • Subang Jaya, Malesia

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Filosofian maisteri (Pharmaceutical Sciences) on yhden vuoden tutkimuspohjainen ohjelma, jota tarjotaan sekä kokopäiväisissä että osa-aikaisissa ohjelmarakenteissa. Farmaseuttisten tieteiden maisterin tutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille integroidun, laaja-alaisen tutkimuskoulutuksen, jota tarvitaan nykyisen kehityksen hyödyntämiseen monitieteellisissä farmaseuttisten tieteiden aloilla.

    • Haifa, Israel

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Ainutlaatuinen kansanterveyden maisteriohjelma tarjoaa tuleville terveydenhuollon johtajille ja tutkijoille huippuluokan tietoa ja taitoja vastaamaan huomisen monimutkaisiin globaaleihin kansanterveyshaasteisiin. Erikoistumalla globaaliin terveysjohtajuuteen ja terveydenhuoltojärjestelmien hallintoon, tarjoamme opiskelijoillemme uusinta tietoa, johtajuutta ja viestintätaitoja kattavien, monialaisten, monialaisten terveysohjelmien hallitsemiseksi paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

    • Beirut, Libanon
    • Paris, Ranska

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Kampuksella

    Ranskan kieli