Maisteri hoitotieteiden informatiikan hoitotyöstä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

South University tarjoaa tällä hetkellä kampuksella olevien kurssien lisäksi uuden muodon, nimeltään South VR [South Virtual Remote], joka on live-ohje, interaktiivinen virtuaalinen luokkahuone kokemus. Tämä väliaikainen oppimismuoto, joka luotiin auttamaan oppilaitamme jatkamaan opintojaan etänä COVID-19-pandemian aikana.

Teollisuusluokan tekniikan ja tietotekniikan ratkaisujen toteutusta ei voida aliarvioida nykyaikaisessa terveydenhuoltoympäristössä. Tehokkaimpien ja laadukkaimpien tulosten luomiseksi hoitotyön johtajien on asetettava itselleen tarvittavat taidot ja tiedot menestyvän terveydenhuoltoympäristön edistämiseksi.

Hoitotieteiden informaatioteknologian tutkinto-ohjelmaan erikoistunut online hoitotieteen maisteri (MSN) on tarkoitettu valmistamaan sinua kehittämään, toteuttamaan ja arvioimaan uusia operatiivisia tietojärjestelmiä, kouluttamaan terveydenhuollon ammattilaisia tietokoneistettujen kliinisten tietojärjestelmien käyttöön ja keräämään ja analysoida tietoja potilastiedoista ja kliinisen hoidon parannuksista.

tulokset

Valmistuneiden tulee pystyä:

 • Arvioi hoitokäytännön tietovaatimukset.
 • Käytä tietokannan hallinnan periaatteita kerätäksesi ja analysoidakseen kattavia tietoja, tietoja ja tietoja, jotka liittyvät hoitotyön tilanteeseen.
 • Käytä projektinhallinnan periaatteita kehittääksesi ja toteuttaaksesi suunnitelman, jossa määrätään strategioita, vaihtoehtoja ja suosituksia odotettavissa olevien sairaanhoidon informatiikan tulosten saavuttamiseksi.
 • Integroi nykyiset tekniikan toteutusteoriat vaikuttamaan määritettyyn suunnitelmaan, parantamaan muiden ammattilaisten kykyjä ja vaikuttamaan muutokseen hoitokäytännössä.
 • Analysoi tietokone- ja tietotekniikoita niiden soveltamiseksi hoitotyössä.
 • Tee yhteistyötä muiden tietotekniikkaan liittyvien alojen ammattilaisten kanssa tietoteknisten ratkaisujen kehittämiseksi hoitotyön ongelmiin.
 • Kehittää strategioita hoitokäytännön tietojärjestelmien käyttöönottoa, muuttamista ja arviointia varten.

Online-luokkahuone

Etkö ole ennen kokenut verkko-opiskelua tai oletko miettinyt, millaista on ansaita tutkintosi verkossa South University ? Vaikka oppimistapa eroaa perinteisestä luokkahuonekokemuksesta, joka tuo lisää mukavuutta ja joustavuutta, meillä on Internet-luokkahuoneessa samat korkeat akateemisen tason vaatimukset.

South University verkko-ohjelmissa yhdistyvät opiskelijoiden tuloksille suunniteltu opetussuunnitelma ja joustavuudelle ja sitoutumiselle tarkoitettu luokkahuone. Online-luokkahuoneoppimisympäristömme Brightspace tarjoaa sinulle joukon ominaisuuksia, jotka parantavat oppimiskokemusta, mukaan lukien:

 • Edistyksellinen mediasisältö
 • Henkilökohtainen navigointi
 • Yksinkertaistettu verkko-oppimisilmapiiri
 • Pääsy digitaalisiin kirjoihin
 • Sähköpostin ja pikaviestinnän vaihtoehdot

Tarjoamme enemmän kuin vain online-luokkahuoneen, tuomalla verkossa erilaisia kampuksen kokemuksia ja palveluita. Lisäksi online-luokkahuoneeseen pääsee liikkeellä ollessasi mobiililaitteiden avulla ja työkaluilla, kuten Pulse App. Pulssi auttaa sinua pysymään yhteydessä ja seuraamaan kurssiasi tarjoamalla useita ominaisuuksia, kuten kurssikalenterit, lukemat ja tehtävät, palaute ja arvosanat sekä ilmoitukset.

Kurssivaatimukset

2000-luvun sairaanhoitajainformatiikka muuttaa potilaiden ja yhteisöjen hoitoa optimoimalla tiedonhallinnan ja viestinnän. Näihin toimiin sisältyy informaatioteknisten ratkaisujen ja tekniikan suunnittelu ja käyttö kaikkien hoitotyön alojen tukemiseksi, mukaan lukien suorat hoidot, tehokkaiden hallintojärjestelmien luominen, hyödyllisten päätöksenteon tukijärjestelmien suunnittelu, koulutuskokemusten hallinta ja tarjoaminen, elinikäisen oppimisen tehostaminen ja tukeminen. hoitotutkimus. South University hoitotieteiden tietotekniikkaan erikoistunut maisteriohjelma hoitotyössä on suunniteltu valmistamaan seuraavaa sukupolven hoitotyön johtajia kehittämään tietoja, taitoja ja kykyjä kehittää ja toteuttaa tietohallintajärjestelmiä monissa erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien kodin terveys ja sairaalanhoitovirastot, hoitokodit, julkisten ja yhteisöllisten terveysvirastojen, lääkäreiden toimistot, ambulanssikeskukset, lääkinnällisten laitteiden myyjät, suuret ja pienet ohjelmistoyritykset, verkkosisällöntuottajat, sairauksien hallintayritykset ja valtion virastot. Opiskelija suorittaa 240 prakticum tuntia ohjelman etenemisen aikana.

Ohjelman opetussuunnitelma MSN: lle, joka on erikoistunut sairaanhoitajien informatiikkaan, sisältää keskeiset ominaisuudet Amerikan hoitotieteiden korkeakoulujen liitolta (AACN). Peruskoulutuksen perusteet syventävälle käytännön hoitotyölle (2011), Alliance for Nursing Informatics (2010) ja ANA-ala ja käytännesäännöt (2008). Opiskelijat, jotka suorittavat tämän ohjelman, voivat osallistua AACC-sertifikaattikokeen.

Erikoistumisen tulokset

Valmistuneiden tulee pystyä:

 • Arvioi hoitokäytännön tietovaatimukset.
 • Käytä tietokannan hallinnan periaatteita kerätäksesi ja analysoidakseen kattavia tietoja, tietoja ja tietoja, jotka liittyvät hoitotyön tilanteeseen.
 • Käytä projektinhallinnan periaatteita kehittääksesi ja toteuttaaksesi suunnitelman, jossa määrätään strategioita, vaihtoehtoja ja suosituksia odotettavissa olevien sairaanhoidon informatiikan tulosten saavuttamiseksi.
 • Integroi nykyiset tekniikan toteutusteoriat vaikuttamaan määritettyyn suunnitelmaan, parantamaan muiden ammattilaisten kykyjä ja vaikuttamaan muutokseen hoitokäytännössä.
 • Analysoi tietokone- ja tietotekniikoita niiden soveltamiseksi hoitotyössä.
 • Tee yhteistyötä muiden tietotekniikkaan liittyvien alojen ammattilaisten kanssa tietoteknisten ratkaisujen kehittämiseksi hoitotyön ongelmiin.
 • Kehittää strategioita hoitokäytännön tietojärjestelmien käyttöönottoa, muuttamista ja arviointia varten.

Maisteri hoitotyössä (erikoistuminen hoitotieteen informatiikkaan): 48 op

MSN-ydin: 20 op

 • NSG5000 Advanced Practice Sairaanhoitajan rooli: Transformaatiojohtajuus Advanced Practicessa, 4 op Tuntia
 • NSG5002 Kehittyneet hoitotyön teoreettiset näkökulmat, 4 op
 • NSG5003 Pitkälle edennyt patofysiologia, 4 luottotuntia *
 • NSG6002 Terveyspolitiikka ja terveyden edistäminen edistyneessä hoitotyössä, 4 op. Tuntia
 • NSG6101 Hoitotyön tutkimusmenetelmät, 4 op
 • Hoitotieteiden erikoistuminen: 28 op
 • MIS5010 tietotekniikkainfrastruktuuri, 4 luotto tuntia
 • NSG6005 Advanced Farmakologia, 4 luottotuntia *
 • NSG6650 Johdatus hoitotieteen informatiikkaan, 4 op
 • NSG6652 Hoitotieteen tietotekniikan kysymykset ja suuntaukset, 4 op
 • NSG6670 Practicum I: Tietokantojen hallinta hoitotieteiden tietotekniikassa, 4 op
 • NSG6680 Practicum II: Hoitoinformatiikan projektijohtaminen, 4 op
 • NSG6999 Graduate Project in Sairaanhoito, 4 Luototuntia

Huomautus (t):
* Opiskelijoiden, jotka haluavat kehittää edistyneitä käytännön taitojaan, tulisi suorittaa NSG5003 Advanced Pathophysiology, NSG6001 Advanced Nursing Practice I ja NSG6005 Advanced Farmakologia. Opiskelijat, jotka haluavat kehittää tietotekniikkataitojaan, voivat ottaa IST5020-tietojärjestelmän perusteet, IST6000-järjestelmien kehittämisperiaatteet, IST6101 -verkkoteknologiat ja / tai PMC6601 -projektinhallinnan säätiöt NSG5003: n, NSG6001: n ja / tai NSG6005: n tilalle. Kaikissa tapauksissa opiskelijoiden tulee tehdä tiivistä yhteistyötä akateemisten neuvonantajiensa tai akateemisten neuvonantajien kanssa valitakseen sopivat kurssityöt, jotka vastaavat heidän uransa tarpeita ja opintojen edellytyksiä.

South University verkko-ohjelmat eivät välttämättä ole saatavilla kaikkien osavaltioiden asukkaille. Ota yhteyttä maahantuojaan saadaksesi lisätietoja.

137022_SAVCityscape058-Copy.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

Maisteri Hoitotyön (MSN) **

Hoitotieteiden maisteri (MSN) on tarkoitettu kehittämään ja parantamaan rekisteröityjen sairaanhoitajien tietoja ja taitoja. Se on tarkoitettu myös niille sairaanhoitajille, jotka haluavat saavuttaa edistyneitä tehtäviä nykypäivän haastavassa terveydenhuoltoympäristössä. Ohjelma, joka perustuu American Nursing Master's Essentials -yliopistojen yhdistykseen, sekoittaa hoitotyön teoriaa edistyneisiin käytäntökonsepteihin, jotka valmistavat opiskelijoita työskentelemään terveydenhuollon organisaatiossa tai koulutusympäristössä.

Kaikilla MSN-ohjelman hakijoilla on oltava voimassa oleva ja vailla lupaa rekisteröityä sairaanhoitajana kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa tai alueilla, joilla opiskelijalla on lupa, mukaan lukien valtio, jossa opiskelija suorittaa kaikki ohjelman tehtävät. (Huomaa, että armeijan, liittovaltion ja ulkomaalaisten koulutettujen sairaanhoitajien on täytettävä tämä valtion vaatimus hoitotyön lisensoinnista). Rajoittamaton lisenssi (lisenssit) on ylläpidettävä koko ohjelman ajan. Lisäksi kaikkien hakijoiden on onnistuneesti suoritettava rikollinen taustatarkistus ja huumeiden seulonta. Kliiniset yhteyshenkilöt voivat vaatia ylimääräisiä henkilökohtaisia kokeita.

Ohjelma koostuu viidestä ydinkurssista ja kurssista, jotka ovat erikoistuneet koulutukseen, hallintoon, tietotekniikkaan, ja erilaisista sairaanhoitajaohjelmista. Ohjelma sisältää harjoittelua ja kokemuksia erikoistumisalueilta.

Kursseista voidaan luopua, jos henkilön päällikön selostus osoittaa, että hän on suorittanut onnistuneesti vaaditun kurssin tai sitä vastaavan. Poikkeukset ja poikkeukset määräytyvät yksittäisten opiskelijoiden kirjallisesta pyynnöstä transkriptioanalyysin avulla, jonka määrittelee ohjelmajohtaja, puheenjohtaja tai yliopiston dekaani.

Opiskelija oppii tuloksia

Valmistuneiden tulee pystyä:

 • Syntetisoida hoitotyön ja muiden tieteiden teorioita ja käsitteitä edistyneisiin hoitotyön tehtäviin.
 • Analysoi nykyistä tieteellistä tutkimusta havaintojen soveltamiseksi muutoksen käynnistämiseksi ja käytännön parantamiseksi.
 • Luo kattava toimintasuunnitelma, joka vastaa yksilöiden, perheen ja yhteisön väestön terveyden edistämistä ja tautien ehkäisyä koskeviin tarpeisiin.
 • Laaditaan suunnitelma jatkuvasta panoksesta terveydenhuollon tarjoamisen parantamiseen ja terveyspolitiikan kehittämiseen kustannustehokkaalla tavalla.
 • Soveltaa eettistä päätöksentekoprosessia ammatillisessa käytännössä ja terveydenhuollon järjestelmien analysoinnissa.
 • Malli ammatillista johtajuutta, joka edistää terveydenhuollon parantamista ja kannattaa tieteellistä toimintaa itsensä ja ammatinsa edistämiseksi.
 • Käytä tietotekniikkaa ja tekniikkaa edistyneiden hoitotyön johtajien roolien eri osa-alueilla.
 • Harjoittelu eettis-juridisten ohjeiden, ammatillisten politiikkojen ja määräysten sekä edistyneen hoitotyön erikoisalaan liittyvien käytäntöjen mukaisesti.

Miten hakea

Teemme hakuprosessista mahdollisimman sujuvan, jotta voit alkaa ansaita tutkintosi heti. Pääsyvaltuuskunnan edustajat opastavat sinut kolmivaiheisessa prosessissamme.

 1. Aloita soittamalla numeroon 888-444-3404, keskustellaksesi valtuuskunnan edustajan kanssa tai täytä pyyntötietolomake.
 2. Opiskelijoiden edustaja tarkistaa tutkinto-ohjelmasi kanssasi, antaa sinulle yleiskuvan osallistumisprosessista ja auttaa sinua hakemusprosessin loppuun saattamisessa. Voit tehdä opastetun kierroksen kampuksellamme tai virtuaalikierroksen verkossa. Hae nyt
 3. Talousneuvoja työskentelee kanssasi keskustellaksesi vaihtoehdoista ja pätevyyksistä sekä kehittääksesi sinulle sopivan maksusuunnitelman. Ohjelmat, joissa on vaihtoehtoisia hakumenettelyjä.

2020-21 aloituspäivät

Online

 • 2. kesäkuuta 2020
 • 14. heinäkuuta 2020
 • 18. elokuuta 2020
 • 22. syyskuuta 2020
 • 27. lokakuuta 2020
 • 1. joulukuuta 2020
 • 12. tammikuuta 2021
 • 16. helmikuuta 2021
 • 23. maaliskuuta 2021
 • 27. huhtikuuta 2021
 • 1. kesäkuuta 2021
Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

South University provides a warm, supportive learning environment that will encourage you to engage with a community of faculty, staff, and students eager to play a role in helping you achieve your ed ... Lue lisää

South University provides a warm, supportive learning environment that will encourage you to engage with a community of faculty, staff, and students eager to play a role in helping you achieve your educational goals, on-campus and online. We take pride in the South experience of small classes that offer a hands-on experience that will be important to help shape your skills and excellence in your chosen field, but also help shape your character through community involvement, volunteerism, and pursuit of life-long learning. Näytä vähemmän
Savanni , Tampa , West Palm Beach , Montgomery , Columbia , Orlando , Virginia Beach , Richmond , Austin , Savanni , Kohokohta + 10 Lisää Vähemmän