Maisteri terveydenhuollon järjestelmien hallinnan (ms HSM)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yleiskatsaus


Online maisteri Health Systems Management (MS HSM) on suunniteltu ammattilaisille etsivät tarvittavia tietoja ja taitoja kehittää ja hallita tietojärjestelmien resurssit terveydenhuollon yrityksissä. Opiskelija saa valmiudet analysoida tietotarpeet, suunnitteluratkaisujen ja hallita tiedon tallentamiseen, siirtoon ja haku terveydenhuollon ympäristöissä.

MS Health Systems Management-ohjelma Kurssit ovat avoimia ilmoittautuminen kerran kuukaudessa.

Ohjelman tavoitteet


Tutkinnon ohjelman odotetaan pystyä:

  • Hyödyntämään tietojärjestelmiä työkaluja, tekniikoita ja menetelmiä sovelletaan terveydenhuoltojärjestelmät.
  • Hallitse terveydenhuollon tietojärjestelmien kehityshankkeita, jotka täyttävät terveydenhuollon hallinnon tarpeisiin.
  • Kehittää raportointia ja tukea valmiuksia terveydenhuollon päätöksiin.
  • Varmista tiedotuspolitiikka ja strategia ovat yhdenmukaisia ​​kliinisistä, eettisistä, oikeudellisista ja taloudelliset vaatimukset hoitolaitoksissa.
  • Arvioida kaikki näkökohdat terveydenhuollon ympäristössä ja yhdistää strategisen ajattelun osaksi toimintaa organisaatiossa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

American Sentinel University olemassa, jotta opiskelijat saavuttamaan koulutus ja ammatillisia tavoitteita. Laadukkaat online-tutkinto-ohjelmat on suunniteltu niin, että opiskelijat voivat maksimoida ... Lue lisää

American Sentinel University olemassa, jotta opiskelijat saavuttamaan koulutus ja ammatillisia tavoitteita. Laadukkaat online-tutkinto-ohjelmat on suunniteltu niin, että opiskelijat voivat maksimoida tuotto oppimista. &nbsp American Sentinel pedagogisen lähestymistavan taustalla on huippujohtajien korkeakoulutuksen Pohjois-Amerikassa. American Sentinel perustettiin Vanderbilt University Technology kansallisesti tunnustettu akateeminen ja yritysjohtajia, kuten Joe B. Wyatt, kansleri emeritus Vanderbilt-yliopiston ja tohtori Richard W. Oliver, toimitusjohtaja American Sentinel yliopisto (kirjoittanut useita johdon kirjoja, entinen VP Marketing Nortel, ja palkitun professori Vanderbilt University). &nbsp&nbsp Pikatietoa Perustettu vuonna 1988 (American College of Computer & Information Science) ja 2000 (American Graduate School of Management) Yli 15 online tutkinto-ohjelmia, joilla ei ole asuinpaikkaa koskevat vaatimukset 1200 opiskelijaa 1400 alumni 40 täynnä ja luennoitsijana (yli 60% ja tohtoreita) 35 akateemista ylläpitäjät ja henkilökunta Toimistot: Denver, CO ja Birmingham, AL Hyväksyntä: Matka Koulutus neuvosto Opiskelijoiden tyytyväisyyttä: keskimäärin yli 90% koko ohjelman &nbsp Toiminta-ajatus &nbsp American Sentinel yliopiston tehtävänä on tuottaa korkealaatuisia, innovatiivisia tutkinto ja todistus ohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat kehittää kriittistä ajattelua, päätöksentekoa, ja johtamistaitoja tarpeen parantaa heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja uraansa syntymässä industri es ja nopeasti kasvavia aloja maailmantaloudessa. &nbsp&nbsp Visio &nbsp Voidaan tunnustaa maailman johtava ... ... tarjota saatavilla, laatu, pitkälle koulutuksen motivoituneita, ei-perinteisten oppija / ammatti, joka pyrkii johtamaan uusien teollisuudenalojen tai kasvavilla markkina-alueilla maailmantalouden ... ... tarjota uusia tasoja saada motivoituneita, ei-perinteisten opiskelijoiden täällä-to-keula ei ole ollut mahdollisuutta pitkälle ammattitutkintolakiin syistä aikaa, rahaa tai maantiede ... ... ja innovatiivisen käytön tekniikka, joka luo uusia standardeja ja arvioi saavuttamisen akateemisen huippuosaamisen ... ... ymmärtämiseen ja muuttuviin tarpeisiin sen opiskelijat, yhteisöjä ja muita aineosia ... ... luoda huippuosaamisen opiskelijoiden ja olennaiset palvelut. Näytä vähemmän
Birmingham , aamurusko + 1 Lisää Vähemmän