Maisteri lääketieteellisen tekniikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Science in Biomedical Engineering

Biomedical Engineering on kehittyvä kurinalaisuutta tekniikan että pohjautuu välistä yhteistyötä insinöörien, lääkärit ja tutkijat tarjota poikkitieteellistä näkemystä lääketieteen ja biologian ongelmia. Ala on kehittänyt oman tietopohjaa ja periaatteita, jotka ovat perusta opetusohjelmia suunnitellut Biolääketieteen tekniikan laitos Columbian.

MS-ohjelma lääketieteellisessä tekniikassa Columbian valmistaa opiskelijoita soveltamaan tekniikan ja ammattikorkeakoulujen ongelmia biologian, lääketieteen, ja ymmärrys elävien järjestelmien ja niiden käyttäytymistä sekä kehittää biolääketieteen järjestelmiä ja laitteita. Modernin tekniikan sisältää kehittyneitä lähestymistapoja mittaus-, tiedonkeruu ja analysointi, simulointi ja järjestelmien tunnistus. Nämä lähestymistavat ovat käyttökelpoisia tutkimuksessa yksittäisten solujen, elinten, koko organismit, ja populaatioita organismeja. Arvon nousu matemaattisten mallien analyysissä elävien järjestelmien on tärkeä merkki menestyksestä nykyajan toimintaa. Ohjelmat tarjosi in Biolääketieteen tekniikan laitos pyrkivät korostamaan yhtymäkohta perus- tekniikan luonnontieteiden ja soveltavan tekniikan kanssa fyysiset ja biologiset tieteiden, etenkin vuonna aloilla of biomekaniikan, solu- ja kudosteknologia, ja biolääketieteen kuvantaminen.

Pääsyvaatimukset

Tutkinto vaadittavaa: opiskelijalta ohjelman on oltava suorittaville tutkinto tekniikan, luonnontieteiden, matematiikan, tietotekniikan ja muiden siihen liittyvien kentän (edellyttää hyväksyntää Biomedical Engineering Program) akkreditoitu oppilaitos. Hakijoiden tulee olla vahva suorittaville kirjaa olla kilpailukykyinen ottamista.

 • GPA vaaditaan: Vähintään 3.0
 • GRE vaatimukset: General test vaaditaan

Muut sovellus vaatimukset: Kaksi suosituksen kirjeitä, selostukset, jatkaa, ja henkilökohtainen-ammattimainen selvitys tarvitaan. TOEFL testin tulokset ovat pakollisia kaikille opiskelijoille, jotka saivat heidän kandidaatin tutkinnon maassa, jossa Englanti ei ole virallista ja puhutun kielen. Kaikki sovelluksen vaatimukset Graduate Application on täytettävä määritellyllä tavalla sovelluksen.

HUOMAA: Opiskelijat toteuttavat työselostus lääketieteellisessä tekniikassa ei-koulutusohjelman voivat käyttää enintään kuusi opintopistettä (2 kurssia) kohti tätä MS-ohjelma, jos myönsi myöhemmin.

Tutkintovaatimukset

Opiskelijat toteuttavat työselostus lääketieteellisessä tekniikassa ei-koulutusohjelman voivat käyttää enintään kuusi opintopistettä (2 kurssia) kohti tätä MS-ohjelma, jos myönsi myöhemmin. Opiskelijat soveltamalla MS-ohjelma lääketieteellisessä tekniikassa olisi pitänyt ottaa seuraavat peruskurssit:

 • Yksi vuoden Calculus
 • Yksi vuosi Biologian
 • Yksi vuosi Kemian
 • Yksi vuosi Fysiikan

Hakijoiden puuttuu joitakin näistä kursseista voidaan harkita ottamista, joissa määrättiin puutteita, jotka on täytettävä, vaatimusten lisäksi koulutusohjelman.

Kurssit

Opiskelijan tulee suorittaa kaikki keskeiset kurssit (kuvattu alla) ja valittujen valittavien (kuvattu alla) yhteensä 30 jatko olevia akateemisen työn kautta CVN akateeminen keskimäärin 2,5 tai parempi. Kaikki tutkintovaatimukset on suoritettava 5 vuoden kuluessa alussa ensimmäinen tietysti hyvitetään tutkinto. Tämä sisältää kursseja otettu ei-koulutusohjelman.

Valitse vähintään 3 Core Kurssit (12 ov):

 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuits aivoissa (toukokuu lasketa joko ydin tai vaalilla.)
 • BMEN E4001: Quantitative fysiologia I
 • BMEN E4002: Quantitative fysiologia II
 • BMEN E6001: laskennallinen mallintaminen Fysiologisten järjestelmien: Cellular / Molecular (aiemmin tunnettu nimellä Advanced kvantitatiivinen Physiology I)
 • BMEN E4300: Solid Biomechanics
 • BMEN E4440: Fysiologiset Control Systems
 • BMEN E4750: Ääni ja kuulemistilaisuus

Yksi matematiikan kurssin. Valitse alkaen:

 • APMA E4001: Principles of Applied Mathematics
 • APMA E4101: Johdatus Epälineaarinen Dynamical Systems
 • APMA E4200: osittaisdifferentiaaliyhtälöt
 • APMA E4400: Johdatus Biophysical Modeling

Valitse jokin 2 lääketieteellisen tekniikan Valittavien (6 op):

 • BMCH E4810: Artificial Organs
 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuits aivoissa (toukokuu lasketa joko ydin tai vaalilla.)
 • BMEN E4305: Sydämen mekaniikka
 • BMEN E4410: Ultraääni Diagnostic Imaging
 • BMEN E4501: Tissue Engineering I (Biomaterials)
 • BMEN E4502: Tissue Engineering II
 • CBMF W4761: Laskennallinen Genomics
 • BMEN E6002: laskennallinen mallintaminen Fysiologisten järjestelmien: Organs (aiemmin tunnettu nimellä Advanced Kvantitatiivinen fysiologia II)
 • BMEN E4300: Solid Biomechanics
 • BMEN E4440: Fysiologiset Control Systems
 • BMEN E4750: Ääni ja kuulemistilaisuus

Valitse jokin 4 Free Valittavien (12 op):

Opiskelijan tulee valita neljä valinnaisia ​​kursseja (4000 tasolla tai yläpuolella), yhteensä 12 pistettä jatko luottoa. Nämä valittavia kursseja avulla opiskelija voi valita aiheista eri alueita Engineering School täydentämään ydinohjelman. Määrittäminen, mitä kursseja voidaan soveltaa kohti valittavia vaatimuksia edellyttää hyväksyntää tiedekunnan neuvonantajana.

Hakemusmaksu

 1. Käsittelymaksu 200 dollaria vaaditaan ensimmäistä kertaa hakijoiden tutkinto-ohjelma.
 2. Graduate Student Services Office toimii vain prosessin hakemukset, jotka on jätetty jossa hakemusmaksu. Käsittelymaksu ei palauteta. Tee sekki: Columbia Video Network.
 3. Hakemukset useampia tutkinto-ohjelma ei voi käsitellä samanaikaisesti.

Hakuaika

Huomaa: Hakemukset hyväksytään rullaavasti. Kun täytetty hakemus on vastaanotettu se käsitellään ja annetaan Admissions komitean tarkastettavaksi. Hakemuksia käsitellään seuraavan tulevan lukukauden tunnustukset aikana. Esimerkiksi, sovellus sai helmikuussa arvioidaan tulevan kesän lukukauden. Ainoastaan ​​täytetyt hakemukset toimitetaan Admissions komitean tarkastettavaksi.

Tekstitystiedostojen

 1. Viralliset selostukset kustakin college / yliopisto olet osallistunut tai parhaillaan osallistuvat tulee toimittaa hakemuksen mukana. Tekstitystiedostojen tulee olla alkuperäisessä, suljetussa kirjekuoressa.
 2. Tekijät jotka näkyvät siirto hyvitykset muulla transkriptio eivät ole voimassa; virallinen ote koulusta, jossa luottoja ansainneet on toimitettava.
 3. Opiskelijat, jotka ovat aikaisemmin tai parhaillaan kirjoilla Columbian yliopistossa on vaadittava, että niiden kopioiden jäljennökset lähetetään CVN Columbian Video Network, 500 W 120th St, 540 MUDD, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Graduate Student Services virasto pyytää, että jäljennökset voidaan toimittaa hakemuksen mukana. Jos ennakoida esittämistä jälkikäteen viralliset selostukset, liitä epävirallinen asetettu sovelluksen. Tiedoston voi tarkastella osastolle täydellinen epävirallinen asiakirjoja; kuitenkin, sinun on toimitettava viralliset selostukset ennen on virallisesti hyväksytty tutkinto-ohjelma.
 5. Kaikki materiaalit tueksi esitetyt hakemuksen, virallisia tai epävirallisia, tulee omaisuutta Columbian yliopiston ja ei palauteta hakijalle tai toimitetaan muihin kouluihin tai virastoille. Koska asiakirjoja ei palauteta, suosittelemme, että pidät kopiot kaikista asiakirjoista saatat tarvita omaan kirjaa.

Vaadittu Tentti Tulospalvelu

 • Graduate Record Exam (GRE) yleinen testitulokset tarvitaan kaikkien jäsenvaltioiden hakijoille. GRE tulokset ovat voimassa 5 vuotta.
 • TOEFL tai IELTS on pakollinen kaikille hakijoille, jotka eivät ole saaneet kandidaatin tutkinnon maassa, jossa Englanti on virallinen puhekieli. TOEFL ja IELTS tulokset ovat voimassa kaksi vuotta.
 • Kaikki pisteet raportit tulee olla virallisia ja lähetetään Graduate Admissions suoraan Educational Testing Service (ETS).
 • Columbia Engineering CEEB koodi on 2111 (ei 2162 kuuluva Graduate School of Arts and Science).

Vaadittu Documemts

Nämä sovellus materiaalit on suunniteltu auttamaan yksilöitä antamaan henkilökohtaisia ​​ja akateemisen tietoja itsestään, jota käytetään arvioimaan ehdokkuutensa ottamista jatko opiskella Fu säätiö Insinööritieteiden ja Applied Science Columbian yliopistossa. Hakijat voivat auttaa Graduate Hakutoimisto tarjoamaan nopeaa palautetta niiden soveltamisesta tilasta ne eivät toimittaneet ylimääräisiä tietoja, joita ei ole haettu, kuten liiallinen määrä suosituksen kirjeitä, kopiot lyhennelmiä ja opinnäytetöitä, videonauhoja ja / tai valokuvat tutkimustyötä, ja toissijainen koulu selostukset. Alla olevat tiedot osoittavat, mitä kohteita tarvitaan täydellisen hakemuksen.

 1. Tutkinto hakemuslomake (verkossa)
 2. Kaksi suositus kirjeet suljetuissa kirjekuorissa postitse tai suoraan suositusjärjestelmäratkaisun sähköpostitse ja records@cvn.columbia.edu
 3. Virallinen GRE yleinen tentti tulokset
 • Kaikki pisteet raportit tulee olla virallisia ja lähetetään suoraan Educational Testing Service (ETS)
 • Columbia Engineering CEEB koodi on 2111
TOEFL tai IELTS testin tulokset (tarvittaessa)
Yhden kopion viralliset selostukset kaikista aikaisemmin osallistunut jälkeisen korkeakouluissa / yliopistoissa
Personal / Professional Statement - tiivis (enintään kaksi sivua) kirjoituskoneella julkilausuman, jossa esitetään akateemisen ja ammatilliset tavoitteet
Jatka / ansioluettelo
200 dollaria Hakemusmaksu
Transfer Tekijät Form (tarvittaessa)

Huomaa: Opiskelijat, jotka aloittavat opinnot Columbian yliopistossa ei-Ylioppilas aseman kautta CVN on edelleen ottaa kaikki kursseista läpi CVN. Kun hakevien koulutusohjelman, opiskelijoiden on toimitettava kaikki heidän hakemuksensa materiaalien suoraan Columbia Video Network käsittelyyn. Hakemukset, jotka lähetetään suoraan Office of Graduate Student Services tai lähettää internetin kautta ApplyYourself hakulomake sijasta CVN lomakkeet johtavat yhteensä menettämiseen kaikki hyvitykset otetaan ei-Ylioppilas aseman kautta CVN. Kaikki Columbia kursseja voidaan käyttää kohti opiskelijan ohjelma on suoritettava kautta CVN. Huomaa myös, että opiskelija ottaa kurssien kautta suojeluksessa CVN voi kampuksella kursseja pelkästään hallinnollisesti ohjauksessa CVN kanssa neuvonantajana hyväksyntää.

Lukukausimaksut

Huomaa, että kaikki opetusta ja maksut ovat dollareissa ja arvioidaan. Opetus ja useimmat maksut lakisääteisiä, ja voivat muuttua harkinnan johtokunnan.

 • CVN Luotto Opetus: 1782 dollari per piste (Luotto Hour)
 • CVN Audit Opetus: 834 dollaria per piste (Luotto Hour)
 • CVN Fee: 395 dollaria per kurssi
 • Transcript Fee: 105 dollaria ei palauteta kertamaksu
 • Graduate Pääsymaksu Hakemusmaksu: 200 dollaria ei palauteta kertamaksu
 • Certification Program Sovellus Fee: 150 dollaria ei palauteta kertamaksu
 • Myöhäinen Rekisteröintimaksu 100 dollaria ei palauteta maksua
 • CVN peruuttaminen Fee: 75 dollaria, plus jääneitä opetusta ja kaikki ei palauteta maksuja

Esimerkiksi: Kolmen opintoviikon olisi 5346 dollaria + transkriptio maksu 105 dollaria (yhden kerran) + CVN maksu 395 dollaria = 5846 dollaria

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Lue lisää

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Näytä vähemmän