Maisteri kliinisen kuntoutus ja mielenterveyden neuvonta - netissä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tehtävänä jatko-ohjelma Clinical Kuntoutus ja mielenterveys Terapia on luoda dynaaminen oppimisympäristö, joka edistää henkistä ja henkilökohtaista kehitystavoitteet meidän opiskelijoiden työskennellä ammattilaisten alalla kuntoutusohjausta. Tämä sisältää valmistautuu jokainen opiskelija siirtää kansallisen Certified kuntoutusohjaajan (CRC) tentti sekä olla akateemisesti valmiita tulemaan Lisensoituun Associate alan asiantuntijoihin. Opiskelijat, joilla 3,5 GPA voi osallistua Chi Sigma Iota Society. Kliiniset Kuntoutus ja mielenterveys Terapia ohjelma tekee tämän tehtävän seuraavien tavoitteiden kautta:

 • Tiedekunta antaa tiukkaa ja älyllisesti haastava selvitysten luovuutta, kuria, ja henkilökohtainen vastuu.
 • Opiskelija oppii monimuotoisuuden kunnioittaminen, yhteisön osallistuminen, ja kulttuuriset kokemukset kautta 63 tuntia kursseista.
 • Opiskelija oppii luokkahuoneessa, praktikum, työharjoitteluun ja yhdyskuntapalvelu kokemuksia, käsitellään ammatillista ja yhteisöllisyyden tarpeita ja tarpeet vammaisten yhdenmukaisia ​​ohjelman tehtävänä.
 • Division tarjoaa opiskelijoille neuvoston Kuntoutus Koulutus (CORE) vaaditaan luokissa käyttäen CORE standardeja. Opiskelijat ovat oikeutettuja istumaan CRC tentti läpäisemisen jälkeen 75% mestareiden Clinical Kuntoutus ja mielenterveys Terapia ohjelma.

Tämä 63-lukukauden tunnin ohjelma sisältää seuraavat:

 • Saatavana kokonaan verkossa työharjoittelu vaatimus
 • Ei Georgia asuinpaikkaa koskeva vaatimus
 • Valmistaa opiskelijoita CRC kansallisesta tutkinnosta
 • Opiskelijat voivat hyödyntää CRC tarkastus päätyttyä 75% Koulutusohjelman
 • Akkreditoitu neuvoston Kuntoutus Koulutus.

Tärkeä viesti OUT-of-state hakijat: Jokainen valtionhallinnon säätelee onko yliopistot sijaitsevat muissa valtioissa voi ilmoittautua opiskelijat online-ohjelmia. Tätä prosessia kutsutaan out-of-state lupaa. Jotkut valtiot eivät salli heidän opiskelijat ilmoittautua opiskelijoita online ohjelmien ulkopuolella yliopistoissa lainkaan; muiden valtioiden veloittaa yliopistojen ulkopuolisten korkeita maksuja ilmoittautua edes yksi opiskelija, että valtion. Tästä syystä Thomas Yliopisto ei ehkä voi ilmoittautua ulkopuolisten opiskelijoiden Georgia jokaisessa online-ohjelma tarjoamme. Hyväksymme opiskelijoita niin monet valtiot kuin mahdollista. Ota yhteyttä Opiskelijaksi klo admissions@thomasu.edu tai 800.538.9784 ext 1114 selvittää, jos valtio on sallittua Thomas University.

Saatavana stipendejä

RSA GRANT:

Division of Terapia & Psykologia rahoitettiin vuonna 2010 kuntoutusohjausta pitkän aikavälin koulutus avustus (RSA avustus) varten 150000 dollaria vuodessa, mikä ensisijaisesti varoja opiskelija opetusta apua. Tämä on yhteensä 750000 dollaria yli 5-vuotta. US Department of Education; Office of Special Education ja kuntoutuspalvelujen hallinto rahoitetaan avustuksen. Tavoitteena avustus on lisätä määrää Kuntoutus Neuvonantajat Georgiassa ja Pohjois-Floridassa.

Apurahavaroja 5 kokoaikaista ja 5 osa-aikaisten opiskelijoiden täyden opetusta apurahoja. Opiskelijan on oltava 3,5 GPA hakea. Niiden on oltava valmis työskentelemään osaston ammatillisen kuntoutuksen tai virasto urakoi VR kun he valmistuvat niiden maisterin tutkinnon Clinical Kuntoutus ja mielenterveys Terapia. Tohtori Dede Avery, osasto Neuvonta ja psykologian puheenjohtaja, on projektijohtaja.

Rho Chi Sigma Honor Society Grant:

Tämä avustus on saapuvan Clinical Kuntoutus ja mielenterveys Terapia opiskelija kunkin Kevätlukukausi. Opiskelija nimeää tiedekunnan jäsen, ja upseeri Rho Chi Sigma syyslukukaudella, ja valittu opiskelija on myönnetty avustuksen vuosittain jäseneksiottoseremonian. Opiskelijat, jotka osoittavat koulun henki, halu palvella muita, ja omistautumista asianajo ovat avaintekijöitä haetaan, jos ehdolle. Rahastot vaihtelevat vuodesta toiseen, mutta vaihtelevat $ 200- $ 500 euroa vuodessa.

Ohjelma Tavoitteet

Voit valmistaa kukin opiskelija ottamaan ja siirtää kansallisen sertifiointitestiä kuntoutusohjausta harjoittamalla opiskelijoiden tiukkaa henkistä tutkimuksissa, joka vaatii luovuutta, kurinalaisuutta, ja henkilökohtainen vastuu.

Jos haluat säilyttää neuvoston Kuntoutus Koulutus (CORE) akkreditointi, jotta opiskelijat voivat saada istua Certified kuntoutusohjausta (CRC) tentti silti kirjoilla ohjelmassa.

Voit osoite ammatillinen ja yhteisöllisyyden tarpeita ja tarpeet vammaisten yhdenmukaisia ​​ohjelman missio kautta luokkahuoneessa, praktikum, työharjoitteluun ja yhteisöpalvelut.

Jos haluat säilyttää suorassa yhteydessä työministeriö, Ammatillinen kuntoutus virastot.

Ura Kuntoutus

Ammatillinen, mielenterveys, päihde-, ura, koulutus, korjauksia, avioliitto ja perheneuvonta ... muutamia mainitakseni. Alalla kuntoutuksen on yhtä monipuolinen kuin henkilöt, jotka työskentelevät sen. Kun maisterin tutkinnon kliinisen kuntoutusohjausta, valmistuneet työskentelevät lukemattomia ihmisen palvelualueiden, kuten ...

 • yhteisö, valtio, ja yksityinen toimisto johtajat
 • Ammatillisen arvioijat
 • tuetun työllistymisen asiantuntijat
 • itsenäistä elämää ohjelman koordinaattorit
 • Palveluohjaajat
 • avustavaa teknologiaa asiantuntijat
 • ehdonalaiseen virkamiehet
 • puolestapuhujia ja asiakkaan avustusohjelma johtajat

Lisätietoja sähköpostitse TU Opiskelijaksi tai soita 229-227-6925.

Kuntoutus on ...

Kuntoutus pyrkimyksiä keskittyä koko henkilö. Palvelujen tarjonta seuraa kokonaisvaltaista lähestymistapaa, joka sisältää emotionaalinen, fyysinen, psyykkinen, sosiaali-, koulutus- ja ammatillisen näkökohtia henkilön sekä hänen / hänen suhteensa perheen, koulun työtä, ja koko ympäristöön. Ensisijainen tavoite kuntoutuksen on auttaa yksilöitä Riskiryhmät saavuttaa täyden fyysisen, psyykkisen, koulutus-, ammatti- ja taloudellista riippumattomuutta, että he pystyvät saavuttamaan.

Viimeksi päivitetty Huhti 2015

Oppilaitoksesta

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a rel ... Lue lisää

Thomas University is a four-year co-educational university that serves the post-secondary educational needs of south Georgia and north Florida. The university is located in Thomasville, Georgia, a relatively small town of over 20,000 people in rural southwest Georgia. The town is 35 miles north of Tallahassee, Florida, 55 miles south of Albany, Georgia, and 45 miles west of Valdosta, Georgia. Näytä vähemmän