HEALTHCARESTUDIES

Suositut Luonnontieteiden maisterit Milwaukee Yhdysvalloissa 2020/2021

Luonnontieteiden maisteri on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää noin kaksi vuotta. Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinnon voi useissa oppilaitoksissa suorittaa myös verkossa tai osa-aikaisina opintoina, mikä tarjoaa kiireisille opiskelijoille mahdollisuuden jatkokouluttautua juuri itselleen sopivaan tahtiin.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Milwaukee on suurin kaupunki Wisconsinin osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Kaupungin 's väestöstä on 600k arviolta yhteensä 1,7 miljoonaa Milwaukee pääkaupunkiseudulla (2009). Milwaukee 's ihmiskunnan historiassa alkaa American Indian ihmisiä, jotka asuivat lähellä yhtymäkohta Milwaukee ' s kolme jokiin Lake Michigan vuosisatoja.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää maisterin tutkinnoista Milwaukee Yhdysvalloissa 2020/2021

Tulokset Filter

Master of Science in hoitotyön

Cardinal Stritch University
MSc
<
Osa-aikainen
<
30 kuukautta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Master of Science Hoitotyön ohjelma tarjoaa innovatiivisia ja kaikkien saatavilla koulutusmahdollisuudet työskentelevät hoitotyön ammattilaisille, jotka haluavat edistää uraan ...

Lue lisää

MSc Nursing

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
MSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

MSOE: n terveydenhoitojärjestelmien hoitotyön maisteriohjelma, jolla on ainutlaatuinen hoitotyön ja liiketoimintakonseptien yhdistelmä, tuottaa tutkinnon suorittaneille tarvit ...

Lue lisää