HEALTHCARESTUDIES

Suositut Etäopiskelu Terveysalan Luonnontieteiden maisterit Louisville Yhdysvalloissa 2020/2021

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Vaikka etäopiskelu kurssit ovat eräpäiviä, jotka on täytettävä, on upea paljon täyttää, kun voi suorittaa tehtäviä, kun opiskelee etäältä. Kun online-vaihtoehto, Voisit poistua keskusteluryhmään tarvittaessa palata töihin ja sitten liittyä työn jälkeen tarvittaessa. Etäopetus kursseja voidaan ottaa missä tahansa paikassa sinulla on Internet-yhteys. Voit myös suorittaa luokat Internet lounge missään hotellissa ympäri maailmaa, jos tarvitset lomaa.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Louisville on suurin kaupunki Kentuckyn osavaltion asuu yli miljoona asukasta. Kaupungissa järjestetään lukuisia korkeakoulut tarjoavat monenlaisia ​​ohjelmia.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Louisville Yhdysvalloissa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Maisteri, Louisville, Etäopiskelu Filter

Biostatistiikan jäsen

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences
MSc
16 Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
01 Maalis 2021
Englanti
Kampus
Online

Master of Science (MS) -tutkinto valmistelee opiskelijoita uralle ammattilaisina biostatististeina teollisuudessa, hallituksessa tai yliopistoissa.

Lue lisää

MS Biostatistiikassa (Online)

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences
MSc
16 Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
01 Heinä 2021
Englanti
Online

Online-maisteri biostatistiikassa (MSBST) on tarkoitettu kandidaatin tutkinnon suorittaneille ammattilaisille, jotka haluavat aloittaa tai edetä uransa biostatistiikassa, tila ...

Lue lisää