3 Parasta luonnontieteiden maisteria Ruoka Tiedessa 2020

Master of Science tutkinnot ovat jatko opetusohjelmia myönnetään opiskelijoille keskittyy tieteellinen tutkimus annetusta aiheesta. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta, täydentää jälkeen ansaita kandidaatti. Mikä on MSc in Food Science? Tavoitteena ohjelma on annettava opiskelijoille perusteellisen ymmärtämisen fysikaalisia, kemiallisia, käyttäytymiseen, ja biologisten… Lue lisää

Master of Science tutkinnot ovat jatko opetusohjelmia myönnetään opiskelijoille keskittyy tieteellinen tutkimus annetusta aiheesta. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta, täydentää jälkeen ansaita kandidaatti.

Mikä on MSc in Food Science? Tavoitteena ohjelma on annettava opiskelijoille perusteellisen ymmärtämisen fysikaalisia, kemiallisia, käyttäytymiseen, ja biologisten tieteen takana säilyttämiseen, käsittelyyn, arviointiin, hyödyntäen, ja tarkastaa elintarvikkeiden julkisen kulutuksen. Kurssit voivat vaihdella yliopistojen, mutta useimmat ydin luokkia ovat elintarvike-, kemian- ja fyysisiä muutoksia elintarvikkeissa, teollisen mikrobiologian, elintarvike- kemian ja biokemian, elintarvike- aistien tieteen ja toiminnallinen toimintaa ja vuorovaikutusta.

Hyödyt opiskelijoille ansaita Master of Science kuuluvat parempi pääsy mahdollisuuksia teollisuudelle tutkimuksen, tehostetun viestintätaidot, lisääntynyt työn vastuu ja palkkaa, ja pitkän aikavälin verkkovalmiudet alumni ja ikäisensä.

Kustannukset ansaita Master of Science vaihtelee sijainnin koulun ja ohjelma pituus. Opiskelijoita kannustetaan tarkistaa yksittäisten yliopistojen määrittämiseksi osanottomaksut ja kustannuksia odotuksia.
Tutkinnon ohjelman voi löytää laajan valikoiman uran elintarviketeollisuudessa aloilla, kuten tutkimus ja kehitys, laadunvalvonta, myynti ja markkinointi, valmistus, korkeakoulujen tai kansainvälinen hallitus. Mahdollisia uramahdollisuuksia kuuluvat biokemisti, elintarviketurvallisuus tarkastaja, terveysviranomainen, elintarvikkeiden tiedemies, laadunvarmistuspäällikkö, ruoka toksikologi, ruoka tiedemies, tieteellinen tutkija, kehittäjä, luonnontuotteet tutkija, ja laitoksen johtaja.Jotkut Food Science valmistuneet valita edelleen niiden koulutuksen ja osallistua lääketieteen, lain tai hampaiden koulun.

Monet helppoa ja joustavaa kansainvälistä mahdollisuuksia on Master of Science ohjelmien kampuksella ja verkossa. Useimmat yliopistot tarjoavat koko- ja osa-aika luokat etäisyys oppimismoduuleja mahtuu kiireinen ammattilaisia. Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
University of Illinois at Urbana-Champaign
Champaign, USA

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääke- ja ... Lue lisää

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääke- ja ainesosien aloilla, samalla kun lisäät ravitsemus- ja elintarviketieteiden osaamistasi yhdessä liiketoimintataitojen kanssa. Illinoisin PSM-opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä tiedekuntien ja muiden opiskelijoiden kanssa, mukaan lukien tutkimuspohjaisten MS- ja Ph.D. ohjelmia. Opiskelijatapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tavata yrityksiä, teollisuutta, hallitusta ja muita instituutioita oppimaan lisää mahdollisuuksista ja haasteista elintarvikealan ja ihmisten ravitsemuksen alalla. Näytä vähemmän
MSc
Elokuu 2020
Full-time
18 kuukautta
01 February 2020
English
Opetus kampuksella
 
University of Helsinki
Helsinki, Finland

Miksi syödä niin kuin me? Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten tutkimme, miten ihmiset käyttävät ruokaa? Miten kulttuuri vaikuttaa meidän ruokavalintoihin? Miten ruoka esi ... Lue lisää

Miksi syödä niin kuin me? Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten tutkimme, miten ihmiset käyttävät ruokaa? Miten kulttuuri vaikuttaa meidän ruokavalintoihin? Miten ruoka esillä julkisuudessa? Ymmärtää merkityksen ravitsemus elintoimintojen ja terveys Tiedot opetuskielet ohjelman sisältö Ravinnon ja muiden elämäntapojen tekijät terveyden edistämisessä ja ehkäistä sairauksia Ruokapalvelut ja niiden hallinta Diplomityö Muut tutkimukset, jotka voit valita mukaan teidän etuja Lähiopetus, luennot ryhmätyöt Kirjalliset raportit (yksittäinen, pari, ryhmä) Laboratoriotyö ja muut tehtävät ja niihin liittyvät raportit Oppiminen lehtiä, suun ryhmä tutkimukset, kirjallisiin kokeisiin, käteen esseitä Seminaarit Tutkimusraidan valinta Ravitsemusfysiologia: vaikutus ravinnon ja muiden elämäntapojen tekijät elintoimintoihin ja terveys, sekä taustalla olevien mekanismien tasolla molekyylibiologian Food käyttäytymistä muuttuvassa yhteiskunnassa: Tavat, joilla ruokavalintoihin liittyvät yksilöllisiin, kulttuuriset ja sosiaaliset tekijät, identiteetin rakentamisessa, kulutuksen yhteiskunta, sekä elintarvikkeiden ja terveyspolitiikkaa ohjelman rakenne 60 op muita tutkimuksia, jotka voivat kuulua tutkimuksia omasta koulutusohjelmasta tai muiden koulutusohjelmien, käytännön harjoittelua tai kansainväliset tutkimukset Ammatinvalinnanohjauskeskukset ja urasuunnittelu Henkilökohtainen opintosuunnitelma Tutkielma Opinnäytetöistä valmistunut maisteriohjelman vaihtelevat suuresti. Voit valita lähestymistapaa epidemiologia, fysiologia, molekyylibiologia, käyttäytymistieteet tai yhteiskuntatieteet. Riippumatta oman kuria, et keskittyy kysymykseen tai ilmiön liittyvät ruokaan, ravitsemukseen, terveyteen, ruokapalvelut, ruoka käyttäytyminen tai ruokakulttuuria. Työssä on soveltamisala 30 opintopistettä. Tutkimuksen lähestymistapa voi olla joko laadullinen tai määrällinen. Sinä kannustetaan omaksumaan tieteidenvälinen lähestymistapa. Uranäkymät Koulutus antaa sinulle syvällinen oman alan osaamista ja taitoja tietotyö, sekä vankkaa ammatillista identiteettiä. Asiantuntija ravitsemus ja ruoka Tuotepäällikkö Tuotekehityspäällikkö, kehityspäällikkö Johtaja ruokapalvelut Tutkija, erikoistutkija suunnittelija Ylitarkastaja kasvu yrittäjä Toimittaja, tiedottaja, sisällöntuottaja kansainvälistyminen Koska opiskelija maisteriohjelman sinun kannattaa suorittaa osan opinnoistasi Suomen ulkopuolella, joko yliopistossa tai työharjoittelussa. Networking tutkimuksen painopiste Yhteiskuntatieteiden suuntautunut ruoka Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, miten syöminen ja ruokavalintoihin liittyy poliittisia, sosiaalisia, taloudellisia, kulttuurisia ja sosiaalisia-psykologiset tekijät. Se keskittyy nykyisen liittyviä ilmiöitä syömiseen, sekä yhteiskunnan ja yksilöiden elämässä, käyttäen sekä määrällisiä että laadullisia tutkimusmenetelmiä. Jatko-opinnot Lukukausimaksut EU: n ulkopuolisten maiden / ETA-maiden kansalaiset, joilla ei ole pysyvää asuinpaikkaa alueella ja jotka opiskelevat englanniksi, ovat velvollisia maksamaan lukukausimaksuja. Voit tarkistaa Usein kysyttyjä kysymyksiä opinto-oppaan verkkosivustolla , tarvitsetko maksamaan lukukausimaksuja. Näytä vähemmän
MSc
01 August 2020
Full-time
2 vuotta
11 January 2019
Englanti, Suomi, Ruotsalainen
Opetus kampuksella
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas, Lithuania

Elintarviketieteiden maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa päteviä ammattilaisia, jotka kykenevät käyttämään elintarviketutkimustuloksia elintarviketehtaissa ja kehittämää ... Lue lisää

Elintarviketieteiden maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa päteviä ammattilaisia, jotka kykenevät käyttämään elintarviketutkimustuloksia elintarviketehtaissa ja kehittämään uusia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden vaatimuksia ja tyydyttävät heidän terveellisten ravintotarpeidensa. Lisäksi tutkinnon suorittaneet saavat osaamisen henkilöstöjohtamisessa, tuotantoprosessien järjestämisessä ja itseluottamus nopeaseen itsesäätymiseen jatkuvasti muuttuviin markkinoihin. Näytä vähemmän
MSc
Syyskuu 2020
Full-time
2 vuotta
15 June 2020
Englanti
Opetus kampuksella