close

Suodattimet

Katso tulokset

2 Parasta luonnontieteiden maisteria Ruoka Tiedessa 2020

Master of Science tutkinnot ovat jatko opetusohjelmia myönnetään opiskelijoille keskittyy tieteellinen tutkimus annetusta aiheesta. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta, täydentää jälkeen ansaita kandidaatti. Mikä on MSc in Food Science? Tavoitteena ohjelma on annettava opiskelijoille perusteellisen ymmärtämisen fysikaalisia, kemiallisia, käyttäytymiseen, ja biologisten… Lue lisää

Master of Science tutkinnot ovat jatko opetusohjelmia myönnetään opiskelijoille keskittyy tieteellinen tutkimus annetusta aiheesta. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta, täydentää jälkeen ansaita kandidaatti.

Mikä on MSc in Food Science? Tavoitteena ohjelma on annettava opiskelijoille perusteellisen ymmärtämisen fysikaalisia, kemiallisia, käyttäytymiseen, ja biologisten tieteen takana säilyttämiseen, käsittelyyn, arviointiin, hyödyntäen, ja tarkastaa elintarvikkeiden julkisen kulutuksen. Kurssit voivat vaihdella yliopistojen, mutta useimmat ydin luokkia ovat elintarvike-, kemian- ja fyysisiä muutoksia elintarvikkeissa, teollisen mikrobiologian, elintarvike- kemian ja biokemian, elintarvike- aistien tieteen ja toiminnallinen toimintaa ja vuorovaikutusta.

Hyödyt opiskelijoille ansaita Master of Science kuuluvat parempi pääsy mahdollisuuksia teollisuudelle tutkimuksen, tehostetun viestintätaidot, lisääntynyt työn vastuu ja palkkaa, ja pitkän aikavälin verkkovalmiudet alumni ja ikäisensä.

Kustannukset ansaita Master of Science vaihtelee sijainnin koulun ja ohjelma pituus. Opiskelijoita kannustetaan tarkistaa yksittäisten yliopistojen määrittämiseksi osanottomaksut ja kustannuksia odotuksia.
Tutkinnon ohjelman voi löytää laajan valikoiman uran elintarviketeollisuudessa aloilla, kuten tutkimus ja kehitys, laadunvalvonta, myynti ja markkinointi, valmistus, korkeakoulujen tai kansainvälinen hallitus. Mahdollisia uramahdollisuuksia kuuluvat biokemisti, elintarviketurvallisuus tarkastaja, terveysviranomainen, elintarvikkeiden tiedemies, laadunvarmistuspäällikkö, ruoka toksikologi, ruoka tiedemies, tieteellinen tutkija, kehittäjä, luonnontuotteet tutkija, ja laitoksen johtaja.Jotkut Food Science valmistuneet valita edelleen niiden koulutuksen ja osallistua lääketieteen, lain tai hampaiden koulun.

Monet helppoa ja joustavaa kansainvälistä mahdollisuuksia on Master of Science ohjelmien kampuksella ja verkossa. Useimmat yliopistot tarjoavat koko- ja osa-aika luokat etäisyys oppimismoduuleja mahtuu kiireinen ammattilaisia. Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
University of Illinois at Urbana-Champaign
Champaign, Yhdysvallat

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääke- ja ... +

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääke- ja ainesosien aloilla, samalla kun lisäät ravitsemus- ja elintarviketieteiden osaamistasi yhdessä liiketoimintataitojen kanssa. Illinoisin PSM-opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä tiedekuntien ja muiden opiskelijoiden kanssa, mukaan lukien tutkimuspohjaisten MS- ja Ph.D. ohjelmia. Opiskelijatapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tavata yrityksiä, teollisuutta, hallitusta ja muita instituutioita oppimaan lisää mahdollisuuksista ja haasteista elintarvikealan ja ihmisten ravitsemuksen alalla. -
MSc
Täyspäiväinen
18 kuukautta
English
Elo 2020
Kampus
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas, Liettua

Elintarviketieteiden maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa päteviä ammattilaisia, jotka kykenevät käyttämään elintarviketutkimustuloksia elintarviketehtaissa ja kehittämää ... +

Elintarviketieteiden maisteriohjelman tavoitteena on kouluttaa päteviä ammattilaisia, jotka kykenevät käyttämään elintarviketutkimustuloksia elintarviketehtaissa ja kehittämään uusia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden vaatimuksia ja tyydyttävät heidän terveellisten ravintotarpeidensa. Lisäksi tutkinnon suorittaneet saavat osaamisen henkilöstöjohtamisessa, tuotantoprosessien järjestämisessä ja itseluottamus nopeaseen itsesäätymiseen jatkuvasti muuttuviin markkinoihin. -
MSc
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Syys 2020
15 Kesä 2020
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä