Filter
MSc

2 Parasta luonnontieteiden maisteria Ruoka Tiedessa 2019/2020

Master of Science tutkinnot ovat jatko opetusohjelmia myönnetään opiskelijoille keskittyy tieteellinen tutkimus annetusta aiheesta. Ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta, täydentää jälkeen ansaita kandidaatti.

Mikä on MSc in Food Science? Tavoitteena ohjelma on annettava opiskelijoille perusteellisen ymmärtämisen fysikaalisia, kemiallisia, käyttäytymiseen, ja biologisten tieteen takana säilyttämiseen, käsittelyyn, arviointiin, hyödyntäen, ja tarkastaa elintarvikkeiden julkisen kulutuksen. Kurssit voivat vaihdella yliopistojen, mutta useimmat ydin luokkia ovat elintarvike-, kemian- ja fyysisiä muutoksia elintarvikkeissa, teollisen mikrobiologian, elintarvike- kemian ja biokemian, elintarvike- aistien tieteen ja toiminnallinen toimintaa ja vuorovaikutusta.

Hyödyt opiskelijoille ansaita Master of Science kuuluvat parempi pääsy mahdollisuuksia teollisuudelle tutkimuksen, tehostetun viestintätaidot, lisääntynyt työn vastuu ja palkkaa, ja pitkän aikavälin verkkovalmiudet alumni ja ikäisensä.

Kustannukset ansaita Master of Science vaihtelee sijainnin koulun ja ohjelma pituus. Opiskelijoita kannustetaan tarkistaa yksittäisten yliopistojen määrittämiseksi osanottomaksut ja kustannuksia odotuksia.
Tutkinnon ohjelman voi löytää laajan valikoiman uran elintarviketeollisuudessa aloilla, kuten tutkimus ja kehitys, laadunvalvonta, myynti ja markkinointi, valmistus, korkeakoulujen tai kansainvälinen hallitus. Mahdollisia uramahdollisuuksia kuuluvat biokemisti, elintarviketurvallisuus tarkastaja, terveysviranomainen, elintarvikkeiden tiedemies, laadunvarmistuspäällikkö, ruoka toksikologi, ruoka tiedemies, tieteellinen tutkija, kehittäjä, luonnontuotteet tutkija, ja laitoksen johtaja.Jotkut Food Science valmistuneet valita edelleen niiden koulutuksen ja osallistua lääketieteen, lain tai hampaiden koulun.

Monet helppoa ja joustavaa kansainvälistä mahdollisuuksia on Master of Science ohjelmien kampuksella ja verkossa. Useimmat yliopistot tarjoavat koko- ja osa-aika luokat etäisyys oppimismoduuleja mahtuu kiireinen ammattilaisia. Aloita etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less

2 tulosta kohteessa Ruoka Tiede

University of Helsinki

... [+]

Miksi syödä niin kuin me? Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten tutkimme, miten ihmiset käyttävät ruokaa? Miten kulttuuri vaikuttaa meidän ruokavalintoihin? Miten ruoka esillä julkisuudessa?

Ymmärtää merkityksen ravitsemus elintoimintojen ja terveys Tiedot opetuskielet ohjelman sisältö Ravinnon ja muiden elämäntapojen tekijät terveyden edistämisessä ja ehkäistä sairauksia Ruokapalvelut ja niiden hallinta Diplomityö Muut tutkimukset, jotka voit valita mukaan teidän etuja Lähiopetus, luennot ryhmätyöt Kirjalliset raportit (yksittäinen, pari, ryhmä) Laboratoriotyö ja muut tehtävät ja niihin liittyvät raportit Oppiminen lehtiä, suun ryhmä tutkimukset, kirjallisiin kokeisiin, käteen esseitä Seminaarit Tutkimusraidan valinta Ravitsemusfysiologia: vaikutus ravinnon ja muiden elämäntapojen tekijät elintoimintoihin ja terveys, sekä taustalla olevien mekanismien tasolla molekyylibiologian Food käyttäytymistä muuttuvassa yhteiskunnassa: Tavat, joilla ruokavalintoihin liittyvät yksilöllisiin, kulttuuriset ja sosiaaliset tekijät, identiteetin rakentamisessa, kulutuksen yhteiskunta, sekä elintarvikkeiden ja terveyspolitiikkaa ohjelman rakenne 60 op muita tutkimuksia, jotka voivat kuulua tutkimuksia omasta koulutusohjelmasta tai muiden koulutusohjelmien, käytännön harjoittelua tai kansainväliset tutkimukset Ammatinvalinnanohjauskeskukset ja urasuunnittelu Henkilökohtainen opintosuunnitelma Tutkielma ... [-]
Suomi Helsinki
Request Info
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Illinois at Urbana-Champaign

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääk ... [+]

Ruoka- ja ihmisravinnon maisteri: STEM - nimetty tutkinto

Joustavuus luokissa ja uravaihtoehdot ovat tunnusmerkkejä elintarvikealan ja ihmisten ravitsemusta koskevalle PSM-ohjelmalle. Tutustu uravaihtoehtoihin elintarvike-, lääke- ja ainesosien aloilla, samalla kun lisäät ravitsemus- ja elintarviketieteiden osaamistasi yhdessä liiketoimintataitojen kanssa.

Illinoisin PSM-opiskelijat tekevät tiivistä yhteistyötä tiedekuntien ja muiden opiskelijoiden kanssa, mukaan lukien tutkimuspohjaisten MS- ja Ph.D. ohjelmia. Opiskelijatapahtumat tarjoavat mahdollisuuden tavata yrityksiä, teollisuutta, hallitusta ja muita instituutioita oppimaan lisää mahdollisuuksista ja haasteista elintarvikealan ja ihmisten ravitsemuksen alalla.... [-]

Yhdysvallat Champaign
Elokuu 2020
English (USA)
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi