HEALTHCARESTUDIES

Suositut Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Luonnontieteetssa Aasiassa 2020

Luonnontieteiden maisteri on ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi saada, kun on ensin suorittanut kandidaatin tutkinnon samalla tai samankaltaisella alalla. Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinnon saa yleensä suoritettua kahden vuoden täysipäiväisinä opintoina.

Luonnontieteiden alan akateemisessa opintokokonaisuudessa saatetaan käyttää hyväksi monia luonnontieteiden alahaaroja, ja opintojen tavoitteena on tarkkailla luontoa ja oppia siitä uusia asioita. Alahaaroja ovat muun muassa astronomia, biologia, fysiikka, ekologia ja kemia.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Osa-aikainen Luonnontieteiden maisterit Luonnontieteetssa Aasiassa 2020

2 tulosta kohteessa Luonnontieteet, Aasia Filter

Master of Science in molekyylibiologian

Manipal Academy of Higher Education Dubai
MSc
13 Syys 2020
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

MSc Molekyylibiologia

Lue lisää

MSC molekyylibiologian & ihmisgenetiikassa

Manipal University Dubai
MSc
<
Full-time
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

MSc Molecular Biology & Human Genetics on erikoistuminen, jonka tavoitteena on tarjota erinomaisen tilaisuuden opiskelijoille ottaa pois lupaava ura alalla lääketieteellis ...

Lue lisää