HEALTHCARESTUDIES

Suosituinta Etäopiskelu luonnontieteiden maisteria Liettuassa 2020/2021

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Liettua, virallisesti Liettuan tasavallan on Pohjois-Euroopan maassa, suurin kolmesta Baltian maissa. Se sijaitsee pitkin Kaakkois rannalla Itämeren itään Ruotsissa ja Tanskassa. Yli 90% liettualaisista puhuu ainakin yhtä vierasta kieltä ja puolet väestöstä puhuu kahta vierasta kieltä, lähinnä Venäjän ja Englanti.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalan Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Liettuassa 2020/2021

1 tulosta kohteessa Maisteri, Liettua, Etäopiskelu Filter

Diplomi-insinööri elämäntyylihoidossa

Lithuanian University of Health Sciences
MSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
15 Kesä 2021
Englanti
Online

Elämäntaudin lääketieteen koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa välittäjiä, jotka tuovat yhteen perinteisen yhteisökeskeisen kansanterveyden parhaat ja parhaat henkilökoht ...

Lue lisää