Filter
MSc
Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Opiskelutyyppi: Online Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Online Luonnontieteiden maisterit Laboratoriotiedessa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Lääketieteellinen laboratorio on jännittävä tutkimuskenttä, johon liittyy oppimista erilaisten sairauksien havaitsemiseen ja diagnosointiin. Opiskelijat saattavat joutua tutkimaan veri-, kudos- ja ruumiinnesteiden kemiallisia analyyseja ja tutkimuksia poikkeavien sairauksien kliinisessä ympäristössä.

Atlantin, keskustelua verkkokursseja ja niiden mahdollinen uudelleen korkeakoulutuksen on raivonnut jo jonkin aikaa. Kurssit ovat rakenteeltaan viikoittain online-konferensseja, viestintä kurssin opettaja ja muut oppijat tapahtuu virtuaalinen oppimisympäristö. Online-kursseja on tarkoitus mahtuu noin kalenteri, voit käyttää tietenkin aina, kun se sopii sinulle.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Lontoo on pääkaupunki Britanniassa, väkirikkain alue ja jossa kuninkaallinen perhe asuu. Se on suurin pitoisuus korkeakoulutuksen Euroopassa 412000 opiskelijoiden 43 yliopistoissa.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin Online MSc Laboratoriotiedessa Lontoo Iso-Britanniassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Laboratoriotiede, Lontoo, Online

London School of Hygiene & Tropical Medicine

Terveydenhuollon osa-alueiden tiukan arvioinnin tarve tunnustetaan yhä useammin maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisena terveyskysymyksenä. Tärkeä arviointityyppi on satun ... [+]

MSC kliinisissä kokeissa (etäopetus) Terveydenhuollon osa-alueiden tiukan arvioinnin tarve tunnustetaan yhä useammin maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisena terveyskysymyksenä. Tärkeä arviointityyppi on satunnaistettu, kontrolloitu kliininen tutkimus. Tämä kurssi soveltuu sekä niille, jotka haluavat saada yleisen käsityksen kokeista ennen siirtymistä kentälle ja niille, joilla on yleinen tai erikoistunut kokemus kliinisissä tutkimuksissa ja joilla pyritään laajentamaan roolia kliinisten tutkimusten suunnittelussa, hallinnassa, analysoinnissa ja raportoinnissa. Se soveltuu korkean, keskitason ja matalan tulotason maille opiskeleville.

Päämäärät ja tavoitteet Kurssi pyrkii kehittämään:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 - 5 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi