HEALTHCARESTUDIES

Näytä kaikki Online Luonnontieteiden maisterit Diagnostinen kuvantaminenssa Iso-Britanniassa 2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Verkko-oppiminen viittaa käyttää sähköisen median ja tieto-ja viestintätekniikan (TVT) opetuksessa. Online-oppimisen yksi on joustavasti käyttää opintonsa milloin tahansa ja mistä tahansa he voivat kirjautua.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Online Luonnontieteiden maisteri Diagnostinen kuvantaminenssa Iso-Britanniassa 2020

2 tulosta kohteessa Diagnostinen kuvantaminen, Yhdistynyt kuningaskunta, Online Filter

MSc lääketieteellinen kuvantaminen

University of Surrey
Yhdistynyt kuningaskunta, Guildford
MSc
01 Oct 2020
<
Full-time
<
Part-time
20 Jul 2020
Englanti
Opetus kampuksella

Lääketieteellinen kuvaus antaa meille ikkunan kehoon, jolloin voimme arvioida tarkasti yleistä terveyttä, määrätä hoitoa ja mahdollisesti pelastaa ihmishenkiä.

Lue lisää

Neuroimaging for Research (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Yhdistynyt kuningaskunta, Edinburgh
MSc
01 Sep 2020
<
Part-time
<
2 vuotta
30 Aug 2020
Englanti
Online

Ohjelma levittää kuvantuntemusta, taitoja ja ymmärrystä, jotta kuvantamisen tehokas ja tehokas käyttö olisi mahdollista kliinisesti tutkimuksessa ja teollisuudessa.

Lue lisää