Filter
MSc
Eurooppa Opiskelutyyppi: Online Tahti: Kaikki

Suositut Online Luonnontieteiden maisterit Anestesiologiassa Eurooppa 2020

Luonnontieteiden maisteri on ylempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää noin kaksi vuotta. Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinnon voi useissa oppilaitoksissa suorittaa myös verkossa tai osa-aikaisina opintoina, mikä tarjoaa kiireisille opiskelijoille mahdollisuuden jatkokouluttautua juuri itselleen sopivaan tahtiin.

Atlantin, keskustelua verkkokursseja ja niiden mahdollinen uudelleen korkeakoulutuksen on raivonnut jo jonkin aikaa. Kurssit ovat rakenteeltaan viikoittain online-konferensseja, viestintä kurssin opettaja ja muut oppijat tapahtuu virtuaalinen oppimisympäristö. Online-kursseja on tarkoitus mahtuu noin kalenteri, voit käyttää tietenkin aina, kun se sopii sinulle.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Online Luonnontieteiden maisterit Anestesiologiassa Eurooppa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Anestesiologia, Eurooppa, Online

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Eläinten eläinlääkärinhoidossa eläinlääketieteellisessä hoidossa eläinten hyvinvoinnin parantamisessa on elintärkeä anestesia (eläinten kuolemattomuuden antaminen sallimi ... [+]

Ohjelman kuvaus

Eläinten eläinlääkärinhoidossa eläinlääketieteellisessä hoidossa eläinten hyvinvoinnin parantamisessa on elintärkeä anestesia (eläinten kuolemattomuuden antaminen sallimista varten) ja kivunlievitys (vähentää kipua, jota eläin kärsii), mikä mahdollistaa lääketieteellisen ja kirurgisen kehityksen jatkuvan kehityksen.

Anestesian tuntemus ja edistykset viimeisten 20 vuoden aikana ovat olleet huomattavia. Voimme käyttää tekniikoita, jotka estävät tunteen paikallisesti tai kehon alueen yli, ei pelkästään täydelliseen tajuttomuuteen. Meillä on joukko huumeita ja huumeiden hallintamenetelmiä, joita meillä on käytettävissämme taistelussa kipua vastaan. Anestesiasta on aina ollut riskejä, ja meillä on yhä enemmän saatavilla olevia valvontalaitteita, jotka auttavat meitä valvomaan kehon fysiologista toimintaa anestesian aikana tavoitteena vähentää sairastuvuutta ja kuolleisuutta eläimissämme.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
1 - 6 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi