HEALTHCARESTUDIES.FI

Näytä kaikki Online Luonnontieteiden maisterit Allied Healthcaressa Iso-Britanniassa 2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Verkko-oppiminen viittaa käyttää sähköisen median ja tieto-ja viestintätekniikan (TVT) opetuksessa. Online-oppimisen yksi on joustavasti käyttää opintonsa milloin tahansa ja mistä tahansa he voivat kirjautua.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Online MSc:t Allied Healthcaressa Iso-Britanniassa 2020

7 tulosta kohteessa Allied Healthcare, Yhdistynyt kuningaskunta, Online Filter

Master of Science in Clinical Trials - Etäopetus

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Online Full-time Part-time 2 - 5 vuotta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo + 1 lisää

Terveydenhuollon osa-alueiden tiukan arvioinnin tarve tunnustetaan yhä useammin maailmanlaajuisesti maailmanlaajuisena terveyskysymyksenä. Tärkeä arviointityyppi on satunnaistettu kontrolloitu kliininen tutkimus

MSc Advancing Practice

University of Stirling
Kampus Kampuksella ja verkossa Part-time 24 - 48 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Stirling + 1 lisää

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kliinisten asiantuntijoiden, potilaiden, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tarjoajien kanssa kurssi on suunniteltu kaikille terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kliinisessä, kasvatuksellisessa, hallinnassa tai tutkimuksessa.

Eläinlääketieteellinen anestesia

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part-time 1 - 6 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Eläinten eläinlääkärinhoidossa eläinlääketieteellisessä hoidossa eläinten hyvinvoinnin parantamisessa on elintärkeä anestesia (eläinten kuolemattomuuden antaminen sallimista varten) ja kivunlievitys (vähentää kipua, jota eläin kärsii), mikä mahdollistaa lääketieteellisen ja kirurgisen kehityksen jatkuvan kehityksen.

Neuroimaging for Research (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part-time 2 - 6 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Ohjelma levittää kuvantuntemusta, taitoja ja ymmärrystä, jotta kuvantamisen tehokas ja tehokas käyttö olisi mahdollista kliinisesti tutkimuksessa ja teollisuudessa.

Kuvataide (MSc, Pg Dip, Pg Cert, Pg Prof. Dev - Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Online Part-time 2 - 6 vuotta Syyskuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Paranna kuvantamisosaamistasi ja hankitse erittäin arvostetun maisteritutkinnon verkossa etäopiskeluna samalla, kun olet työssäsi kentälläsi ja omalla paikallasi.

MSc lääkärin osakkuusyrityksen tutkimuksissa

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Online Full-time 4 kuukautta Request Info Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham

Tämä master-tason Physician Associate ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo valmistunut PGDip Physician Assistant / Associate Tutkimukset Yhdistyneiden kuningaskuntien tai Irlannin yliopistossa.

Terveysteknologian arvioinnin online-maisteri

University of Glasgow Online
Online Part-time 2.5 - 6 vuotta Huhtikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow

Terveysalan teknologia voi ennaltaehkäistä, diagnosoida ja hoitaa sairauksia, kuten koskaan ennen. Laboratorion alussa olevista 25000 yhdisteestä viisi tuottaa sen markkinoille ja vain yksi palauttaa sijoituksen. Maailman korkeimpien 100 yliopiston (QS World University Rankings 2019) mukaan Glasgow'n yliopistolla on taitoja ohjata näitä keskeisiä päätöksiä terveysteknologian edistämisessä.