Filter
MSc
Opiskelutyyppi: Online Tahti: Kaikki

Suositut Online Luonnontieteiden maisterit Allied Healthssa 2020

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Atlantin, keskustelua verkkokursseja ja niiden mahdollinen uudelleen korkeakoulutuksen on raivonnut jo jonkin aikaa. Kurssit ovat rakenteeltaan viikoittain online-konferensseja, viestintä kurssin opettaja ja muut oppijat tapahtuu virtuaalinen oppimisympäristö. Online-kursseja on tarkoitus mahtuu noin kalenteri, voit käyttää tietenkin aina, kun se sopii sinulle.

Ota yhteyttä yliopistoihin ja kysy lisää Online maisterin tutkinnoista Allied Healthssa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Allied Health, Online

University of Stirling

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kli ... [+]

Yleiskatsaus

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kliinisten asiantuntijoiden, potilaiden, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tarjoajien kanssa kurssi on suunniteltu kaikille terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kliinisessä, kasvatuksellisessa, hallinnassa tai tutkimuksessa.

Tämän Masters-kurssin sisältöä on voimakkaasti vaikuttanut se, että väestön terveys ja sosiaaliset tarpeet muuttuvat maailmanlaajuisesti. Meillä on ikääntyvä väestö, jolla on muuttumassa terveydentilaa ja terveys- ja sosiaalipalveluiden käyttöä. Ymmärrämme jokaisen yksilön erilaiset tarpeet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
Part-time
24 - 48 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi