Filter
MSc
Yhdistynyt kuningaskunta Opiskelutyyppi: Online Tahti: Kaikki

Näytä kaikki Online Luonnontieteiden maisterit Allied Healthssa Iso-Britanniassa 2020

Luonnontieteiden maisteri on ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi saada, kun on ensin suorittanut kandidaatin tutkinnon samalla tai samankaltaisella alalla. Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinnon saa yleensä suoritettua kahden vuoden täysipäiväisinä opintoina.

Atlantin, keskustelua verkkokursseja ja niiden mahdollinen uudelleen korkeakoulutuksen on raivonnut jo jonkin aikaa. Kurssit ovat rakenteeltaan viikoittain online-konferensseja, viestintä kurssin opettaja ja muut oppijat tapahtuu virtuaalinen oppimisympäristö. Online-kursseja on tarkoitus mahtuu noin kalenteri, voit käyttää tietenkin aina, kun se sopii sinulle.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Online MSc:t Allied Healthssa Iso-Britanniassa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Allied Health, Yhdistynyt kuningaskunta, Online

University of Stirling

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kli ... [+]

Yleiskatsaus

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kliinisten asiantuntijoiden, potilaiden, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tarjoajien kanssa kurssi on suunniteltu kaikille terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kliinisessä, kasvatuksellisessa, hallinnassa tai tutkimuksessa.

Tämän Masters-kurssin sisältöä on voimakkaasti vaikuttanut se, että väestön terveys ja sosiaaliset tarpeet muuttuvat maailmanlaajuisesti. Meillä on ikääntyvä väestö, jolla on muuttumassa terveydentilaa ja terveys- ja sosiaalipalveluiden käyttöä. Ymmärrämme jokaisen yksilön erilaiset tarpeet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
Part-time
24 - 48 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi