Filter
MSc
Eurooppa Opiskelutyyppi: Online Tahti: Kaikki

Suositut Online Luonnontieteiden maisterit Allied Healthssa Eurooppa 2020

Luonnontieteiden maisteri on ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi saada, kun on ensin suorittanut kandidaatin tutkinnon samalla tai samankaltaisella alalla. Luonnontieteiden maisterin (MSc) tutkinnon saa yleensä suoritettua kahden vuoden täysipäiväisinä opintoina.

Ansaita verkossa tutkinto koulu voi todennäköisesti johtaa edistämiseen ja / tai palkan korotuksen tai valmistautumaan uuden uran. Vaikka lähiopetusta voidaan pitää perinteistä, online-koulutus on edullista omana. On sekoitus koulutusohjelmien ja yksittäisten luokat tarjotaan verkossa oppimisen järjestöt. Se ei ole ennenkuulumatonta, Lukukausimaksuja online-kursseja on pienempi kuin perinteisen koulun, vaikka tämä ei todellakaan ole luotettava kaikista online-ohjelmia.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Online Luonnontieteiden maisterit Allied Healthssa Eurooppa 2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Allied Health, Eurooppa, Online

University of Stirling

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kli ... [+]

Yleiskatsaus

Laajenna terveys- ja sosiaalihuoltoasiantuntemustasi, hankkimaan uusia taitoja ja tekemään erosi käytännön kanssa MSc Advancing Practice -toiminnallamme. Yhteistyössä kliinisten asiantuntijoiden, potilaiden, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen tarjoajien kanssa kurssi on suunniteltu kaikille terveys- ja sosiaalialan ammattilaisille, jotka työskentelevät kliinisessä, kasvatuksellisessa, hallinnassa tai tutkimuksessa.

Tämän Masters-kurssin sisältöä on voimakkaasti vaikuttanut se, että väestön terveys ja sosiaaliset tarpeet muuttuvat maailmanlaajuisesti. Meillä on ikääntyvä väestö, jolla on muuttumassa terveydentilaa ja terveys- ja sosiaalipalveluiden käyttöä. Ymmärrämme jokaisen yksilön erilaiset tarpeet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
Part-time
24 - 48 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi