HEALTHCARESTUDIES

3 Suosituinta Etäopiskelu luonnontieteiden maisteria Alankomaissa 2020/2021

Luonnontieteiden maisterin tutkinnon saa suorittamalla vaativan yliopisto- tai collegetason opintokokonaisuuden sekä siihen liittyvää työharjoittelua. Luonnontieteiden maisterin eli MSc-tutkinnon hankkiminen voi auttaa opiskelijoita kehittämään työnäkymiään ja tarjota sellaista kokemusta, joka herättää mahdollisten työnantajien kiinnostuksen.

Etäopetus on menetelmä tuottaa koulutuksen opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että etäopiskelu ohjelmia voi olla yhtä tehokas ja tehokas kuin perinteiset luokkahuoneessa ohjelmia joskus jopa parempi!

Alankomaat on olennainen maa Alankomaiden kuningaskunnan, joka koostuu kahdestatoista maakuntien Luoteis-Euroopassa ja kolme saarta Karibialla. Englanti ottaen opiskelijat ei ole ongelmia löytää sopivia kursseja. Kansainvälisille opiskelijoille sovelletaan Alankomaiden yliopistojen, useita apurahoja ovat käytettävissä.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja kysy lisää Terveysalalla Etäopiskelu maisterin tutkinnoista Alankomaissa 2020/2021

3 tulosta kohteessa Maisteri, Alankomaat, Etäopiskelu Filter

Mestari Epidemiologian jatko-opiskelijoille

Utrecht University
MSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;10 lukukaudet
Englanti
Kampus
Online

MSc Epidemiologian jatko-opiskelija ja MSc Epidemiology jatko-opiskelija Online, voit tutkia jakautumista ja tekijöitä terveyden ja sairastuvuuden tietyissä populaatioissa.

Lue lisää

MSc epidemiologian jatko-opiskelija verkossa

Elevate Health
MSc
01 Helmi 2021
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
10 Joulu 2020
Englanti
Online

Tämä globaalisti suuntautunut ohjelma keskittyy osaamiseen, jota tarvitset epidemiologina: se tarjoaa paljon huomiota tutkimukseen mutta ei vain tutkijana - sen avulla voit my ...

Lue lisää

Mestari Epidemiologian jatko-opiskelijoille Online

Utrecht University
MSc
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;5 vuotta
Englanti
Online

MSc-epidemiologiaohjelmien tavoitteena on antaa opiskelijoille laajat tiedot ja käytännön taidot potilaskeskeisestä tutkimussuunnittelusta, toteutuksesta, kvantitatiivisesta a ...

Lue lisää