MSc syövän kuntoutus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Jokaisella kahdesta Yhdistyneen kuningaskunnan ihmisestä kehittyy syöpä elämänsä aikana. Syövän hoidon parantuessa yhä useammat potilaat selviävät ja toteuttavat kuntouttavia hoitoja paranemisen helpottamiseksi. Tämä ohjelma tarjoaa jatkokoulutusta nykyisille terveydenhuollon ammattilaisille ja kehittyvän alan työskenteleville.

Opiskelemalla tätä kurssia Hullissa, saat vahvat yhteydet moniin yhteisöihin ja terveydenhuollon työnantajiin. Ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun soveltaa taitojasi todellisessa ympäristössä. Yliopisto toimii City Healthcare Partnership -kumppanuuden kanssa, joka hoitaa kuntoutusohjelmia Hullissa ja East Riding -alueella. Sinulla on mahdollisuus osallistua laajaan tutkimustyöhön, julkaisemiseen vertaisarvioiduissa lehdissä ja auttaa kehittämään todistepohjaa syövän kuntoutuksen kurinalaisuudelle Britanniassa

Mitä opiskelet

Core-moduulit

Kaikki moduulit ovat saatavuuden mukaisia, ja tämä luettelo voi muuttua milloin tahansa.

  • Syöpä ja muokattavat riskit
  • Tutkimusmenetelmät
  • Liikunnan kuntoutuksen perusteet
  • Terveyden ja sairauden psykologia
  • Ammatillinen harjoittelu ja kliininen harjoittelu
  • Kliinisen harjoituksen testaus, resepti ja ohjelmointi
  • Tutkimus

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Tulevaisuuden näkymiäsi

Työllistettävyys on tämän ohjelman painopiste. Saat tieteenalaan liittyvän teorian ja käytännön tiedon ja mahdollisuuden soveltaa saatua tieteellistä tietoa tosielämän ympäristöissä.

Tällä hetkellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ole muita MSc Cancer kuntoutuskursseja. Tämän ohjelman tarjoamien ainutlaatuisten mahdollisuuksien ansiosta olet edellä käyrällä nopeasti kehittyvällä alueella valmistumisen jälkeen.

Mahdollisiin tuleviin ura-alueisiin voivat kuulua kuntoutus- ja liikuntafysiologit NHS: ssä tai yksityisessä terveydenhuollossa, elämäntapa-ohjaaja, henkilövalmentaja sekä korkea-asteen ja täydennyskoulutuksen henkilöstö.

Tutustu virtuaalikierrokseen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähintään 2,2 tunnustustutkintoa tai vastaava kansainvälinen vastaava aihe (urheilu- ja liikuntatieteet, hoitotyö, urheiluterapia, fysioterapia, kansanterveys tai lääketiede). Kun olet käynnistänyt ohjelman, koulu hallinnoi tehostettua tiedonsiirto- ja estopalvelun (DBS) tarkistusta puolestasi. Onnistunut parannettu DBS-tarkistus tarvitaan, jotta voit osallistua kliiniseen harjoitteluun, joka on pakollinen osa toista lukukautta. Sinun tulisi siksi hakea tätä ohjelmaa vain, jos olet varma, että parannettu DBS-tarkistus on tyydyttävä, ja kun tiedät, että et pysty suorittamaan ohjelmaa, ellei niin ole.

Kansainväliset opiskelijat

Jos tarvitset opiskeluun tason 4 opiskelijaviisumia tai jos äidinkielesi ei ole englanti, sinun on esitettävä hyväksyttävä todiste englannin kielen taitotasostasi.

Tämä kurssi vaatii akateemista IELTS 6,5, joka sisältää 6,0 jokaisessa taitossa.

Jos englanti ei tällä hetkellä saavuta yliopiston tämän ohjelman vaadittua tasoa, saatat olla kiinnostunut yhdestä englannin kielen kurssista.

Jos haluat lisätietoja University of Hull ohjelmasta, täytä lomake ja lue yksityisyydensuojakäytäntömme.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lue lisää

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Näytä vähemmän