Kurssin yleiskuvaus

Jokaisella kahdesta Yhdistyneen kuningaskunnan ihmisestä kehittyy syöpä elämänsä aikana. Syövän hoidon parantuessa yhä useammat potilaat selviävät ja toteuttavat kuntouttavia hoitoja paranemisen helpottamiseksi. Tämä ohjelma tarjoaa jatkokoulutusta nykyisille terveydenhuollon ammattilaisille ja kehittyvän alan työskenteleville.

Opiskelemalla tätä kurssia Hullissa, saat vahvat yhteydet moniin yhteisöihin ja terveydenhuollon työnantajiin. Ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun soveltaa taitojasi todellisessa ympäristössä. Yliopisto toimii City Healthcare Partnership -kumppanuuden kanssa, joka hoitaa kuntoutusohjelmia Hullissa ja East Riding -alueella. Sinulla on mahdollisuus osallistua laajaan tutkimustyöhön, julkaisemiseen vertaisarvioiduissa lehdissä ja auttaa kehittämään todistepohjaa syövän kuntoutuksen kurinalaisuudelle Britanniassa

Mitä opiskelet

Core-moduulit

Kaikki moduulit ovat saatavuuden mukaisia, ja tämä luettelo voi muuttua milloin tahansa.

  • Syöpä ja muokattavat riskit
  • Tutkimusmenetelmät
  • Liikunnan kuntoutuksen perusteet
  • Terveyden ja sairauden psykologia
  • Ammatillinen harjoittelu ja kliininen harjoittelu
  • Kliinisen harjoituksen testaus, resepti ja ohjelmointi
  • Tutkimus

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Tulevaisuuden näkymiäsi

Työllistettävyys on tämän ohjelman painopiste. Saat tieteenalaan liittyvän teorian ja käytännön tiedon ja mahdollisuuden soveltaa saatua tieteellistä tietoa tosielämän ympäristöissä.

Tällä hetkellä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei ole muita MSc Cancer kuntoutuskursseja. Tämän ohjelman tarjoamien ainutlaatuisten mahdollisuuksien ansiosta olet edellä käyrällä nopeasti kehittyvällä alueella valmistumisen jälkeen.

Mahdollisiin tuleviin ura-alueisiin voivat kuulua kuntoutus- ja liikuntafysiologit NHS: ssä tai yksityisessä terveydenhuollossa, elämäntapa-ohjaaja, henkilövalmentaja sekä korkea-asteen ja täydennyskoulutuksen henkilöstö.

Tutustu virtuaalikierrokseen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähintään 2,2 tunnustustutkintoa tai vastaava kansainvälinen vastaava aihe (urheilu- ja liikuntatieteet, hoitotyö, urheiluterapia, fysioterapia, kansanterveys tai lääketiede). Kun olet käynnistänyt ohjelman, koulu hallinnoi tehostettua tiedonsiirto- ja estopalvelun (DBS) tarkistusta puolestasi. Onnistunut parannettu DBS-tarkistus tarvitaan, jotta voit osallistua kliiniseen harjoitteluun, joka on pakollinen osa toista lukukautta. Sinun tulisi siksi hakea tätä ohjelmaa vain, jos olet varma, että parannettu DBS-tarkistus on tyydyttävä, ja kun tiedät, että et pysty suorittamaan ohjelmaa, ellei niin ole.

Kansainväliset opiskelijat

Jos tarvitset opiskeluun tason 4 opiskelijaviisumia tai jos äidinkielesi ei ole englanti, sinun on esitettävä hyväksyttävä todiste englannin kielen taitotasostasi.

Tämä kurssi vaatii akateemista IELTS 6,5, joka sisältää 6,0 jokaisessa taitossa.

Jos englanti ei tällä hetkellä saavuta yliopiston tämän ohjelman vaadittua tasoa, saatat olla kiinnostunut yhdestä englannin kielen kurssista.

Jos haluat lisätietoja University of Hull ohjelmasta, täytä lomake ja lue yksityisyydensuojakäytäntömme.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta University of Hull »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 13, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
16,600 GBP
Koti / EU: £ 7 500 - kansainvälinen: £ 16,600. Huomaa, että esitetyt maksut ovat vuoden 2019/20 ilmoittautumismaksuista. Vuoden 2020/21 palkkioita ei ole vielä vahvistettu, ja ne voivat nousta.
Määräaika
Elo 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Syys 2021
Haun määräaika
Elo 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Elo 1, 2020
We recommend that you apply by 1 August for September course start (or at least 6 weeks before any other start date).
Päättymispäivämäärä
Syys 2021

Through These Doors - Allam Medical Building - University of Hull