MSc-parasitologia ja patogeenibiologia

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Parasitologian ja patogeenin biologian maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka etsivät koulutusta loisten välityksellä tarttuvista taudeista, jotka heikentävät vakavasti: ihmisten terveyttä kehitysmaissa ja trooppisia; maatalouden elintarviketuotannon järjestelmät maailmanlaajuisesti (mukaan lukien kasvien terveys ja eläinten terveys ja hyvinvointi).

Opintojaksolla opiskelijat kehittävät suoraan ihmisten, kasvien ja eläinten terveyteen ja hyvinvointiin, elintarviketurvallisuuteen ja elintarviketuotannon tulevaan kestävyyteen soveltuvaa asiantuntemusta erityisesti karjan ja kasvien / kasvien tuotantojärjestelmissä.

Kurssin hoitaa kokonaan tutkimusaktiivinen ja se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia kokemusta kansainvälisesti kilpailukykyisistä laboratorioista.

kohokohtia

Biotieteiden korkeakoulu oli ensimmäinen biotieteiden koulu Isossa-Britanniassa, joka saavutti arvostetun Athena SWAN Gold -palkinnon; Säilytimme palkinnon uudelleen vuonna 2016.

Urakehitys

MSc-ohjelma sisältää One Health -lähestymistavan näihin tartuntatauteihin tunnustamalla voimakkaasti terveyden ja tautien vuorovaikutus ihmisten, eläinten ja ympäristön dynaamisessa rajapinnassa. Sulautettujen yleisten taitojen koulutuksen lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia aihekohtaista taitokoulutusta, esim. Molekyylibiologian tekniikat, diagnostiikka, epidemiologia (ihmisten, eläinten ja kasvien sairaudet), lääkkeiden / rokotteiden kehittäminen, taudinaiheuttajien hallinta / hallinta, isäntä- loisten vuorovaikutus, immunobiologia, lääkeresistenssi ja ilmastonmuutoksen mahdolliset vaikutukset loisiin ja niiden vektoreihin. Ohjelmasta hankittu siirrettävä taitopaketti ja tietopohja antavat opiskelijoille erittäin toivottavan pätevyyden, joka sopii niille, jotka haluavat harjoittaa uraa ihmisten terveyden / tartuntatautien, eläinten terveyden, eläinlääketieteen, eläin- / kasvibiologian, farmaseuttisten tieteiden ja elintarvikkeiden parissa. turvallisuus.

Opiskelijan kokemus

Kurssin opetettujen elementtien lisäksi MSc-opiskelijat tekevät tutkimushankkeissa (akateemisissa tai teollisissa) tai kentällä tutkimusprojektin, esimerkiksi helmintulehdusten vaikutuksen eläinten hyvinvointiin, loisten taloudellisiin vaikutuksiin maatalous, vektorien rooli uusissa sairauksissa, zoonoottisten tautien ekologia, anthelmintisen resistenssin molekyylinen perusta, kehittyvät teknologiat huumeiden löytämiseen, tartunnan patologia, isännän immunologinen parasiitti.

Kurssin rakenne

Parasitologian ja patogeenin biologian maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka etsivät koulutusta loisten välityksellä tarttuvista taudeista, jotka heikentävät vakavasti: ihmisten terveyttä kehitysmaissa ja trooppisia; maatalouden elintarviketuotannon järjestelmät maailmanlaajuisesti (mukaan lukien kasvien terveys ja eläinten terveys ja hyvinvointi). Opintojaksolla opiskelijat kehittävät suoraan ihmisten, kasvien ja eläinten terveyteen ja hyvinvointiin, elintarviketurvallisuuteen ja elintarviketuotannon tulevaan kestävyyteen soveltuvaa asiantuntemusta erityisesti karjan ja kasvien / kasvien tuotantojärjestelmissä.

Opiskelijat, jotka suorittavat tämän maisterikurssin, tutkivat seuraavia moduuleja:

  • Parasitologian avaintaidot (40 CATS)
  • Parasitologia I (parasitologian ja patogeenien perustukset) (30 CATS)
  • Parasitologia II (kehittynyt parasitologia) (30 CATS)
  • Kirjallisuuskatsaus (20 CATS)
  • Tutkimusprojekti (60 CATS)

Uramahdollisuudet

Taidot ja hankitut tiedot antavat sinulle kattavan akateemisen ja metodologisen ohjelmiston uran aloittamiseen maataloudessa, kasvitieteessä, eläinten ja ihmisten terveydenhuollossa, farmaseuttisissa aineissa, korkeakouluissa ja elintarviketurvassa.

Oppiminen ja opetus

Tähän kurssiin liittyvät oppimismahdollisuudet on esitetty alla:

-

Queen'sissa tarjoamme laadukasta oppimisympäristöä, joka integroi henkisen uteliaisuuden, innovaation ja parhaat käytännöt oppimisessa, opetuksessa ja opiskelijoiden tukemisessa, jotta opiskelijat voivat saavuttaa täyden akateemisen potentiaalinsa.

Laboratorion opetuksen lisäksi on tarkoitus, että osallistujat hankkivat myös kenttäkokemusta vektori- ja loisnäytteenotto- ja kontrollimenetelmistä.

Esimerkkejä opintojakson tarjoamista mahdollisuuksista ovat: luennot, käytännön kokemukset, sähköisen oppimisen tekniikat, itseohjautuva opiskelu ja lisäarvon tutkinto työllistettävyyden parantamiseksi.

Opetusajat ovat aamulla ja iltapäivällä eri aikoina koko viikon ajan.

Arviointi

Kurssiin liittyvät arvioinnit on esitetty alla:

Parasitologian ja patogeenibiologian maisterin palkinto perustuu jatkuvaan kursseiden arviointiin, kokeisiin ja moduulien arviointiin, joka perustuu yksityiseen, henkilökohtaiseen tutkimukseen liittyvään lähetettyyn työhön.

Sisääntulovaatimukset

Valmistua

Normaalisti vähintään 2,2 kunnia-astetta asianomaisella tiedealalla tai vastaava yliopiston hyväksymä tutkinto. Hakijat, joiden pätevyys on alle 2,2 Honour-tutkintotandardin (tai vastaavan yliopiston hyväksymän tutkinnon), otetaan huomioon tapauskohtaisesti, jos he pystyvät osoittamaan koulun hyväksymän sopivan kokemuksen.

Laajentuvat lääketieteelliset tai eläinlääketieteelliset hakijat:

  • Ulkopuolisten lääketieteen tai eläinlääketieteen opiskelijoiden, jotka haluavat interkaloida, on oltava suorittanut kurssinsa kolmannen vuoden onnistuneesti ja heidät on luokiteltava vuoden kohortin yläpuoliskoon saadakseen hakemuksensa käsiteltäväksi. Hakijoiden on oltava läpäisseet kaikki asiaankuuluvat arvioinnit vuodelta, jona he hakevat.
  • Queen's University Belfast sisäisiä lääketieteellisiä opiskelijoita harkitaan myös, jos he ovat suorittaneet kurssinsa kolmannen vuoden onnistuneesti ensimmäisellä yrityksellä ja saavuttaneet vähintään alemman toisen luokan arvosanan.
  • Queen's University Belfast interkaloivien hakijoiden on myös varmistettava, että heillä on lupa interkalointiin lääketieteellisen koulutuksen johtajalta.

Kansainväliset opiskelijat

Lisätietoja kansainvälisistä tutkintoarvoista tarkista maakohtaiset tiedot.

Englannin kielivaatimukset

Tarvitaan todisteita IELTS * -pisteestä 6,0, jossa ei ole vähintään 5,5: tä osaa tai vastaavaa yliopistolle hyväksyttävää pätevyyttä (* otettu kahden viime vuoden aikana).

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat hakea Queen's University Belfast (ja joille englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli), täytyy pystyä osoittamaan englannin kielen taitoa, jotta he voivat hyötyä kokonaan opinnoistaan ​​tai tutkimuksestaan. ETA: n ulkopuolisten maiden kansalaisten on myös täytettävä Yhdistyneen kuningaskunnan viisumi- ja maahanmuuttovirasto (UKVI) maahanmuuttovaatimukset englanninkieliselle viisumintatarkoituksessa.

Lisätietoja englannin kielen vaatimuksista ETA: n ja ETA: n ulkopuolisten maiden kansalaisille on osoitteessa www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Jos haluat parantaa englannin kielen taitoasi ennen kuin astut tähän koulutusohjelmaan, INTO Queen's University Belfast tarjoaa erilaisia ​​englannin kielen kursseja. Nämä intensiiviset ja joustavat kurssit on suunniteltu parantamaan englannin kykyäsi tähän tutkintoon.

COVID-19-pandemian seurauksena tarjoamme akateemisia englannin kielen ja istuntoja edeltäviä kursseja verkossa vain kesäkuusta syyskuuhun 2020.

  • Akateeminen englanti: intensiivinen englannin kieli ja opintojaksokurssit menestyksekkään korkeakoulututkinnon suorittaneen tutkintoon
  • Pre-sessional English: lyhyt intensiivinen akateeminen englannin kurssi opiskelijoille, jotka aloittavat koulutusohjelman Queen's University Belfast ja jotka tarvitsevat parantamaan englantiaan.

Lukukausimaksut

Pohjois-Irlanti (NI) £ 6140
Englanti, Skotlanti tai Wales (GB) £ 6900
Muu (ei Yhdistynyt kuningaskunta) EU £ 6140
kansainvälinen £ 20800

Kaikki ilmoitetut lukukausimaksut ovat lukuvuodelta 2020-21. Lukukausimaksuja korotetaan vuosittain inflaatiolla, ellei toisin mainita.

Lisäkurssikulut

Kaikki opiskelijat

Opinto-ohjelmasta riippuen voi olla ylimääräisiä kustannuksia, joita ei kateta lukukausimaksuilla, jotka opiskelijoiden on otettava huomioon opiskeluaan suunnitellessaan.

Opiskelijat voivat lainata kirjoja ja käyttää online-oppimateriaalia mistä tahansa Queen-kirjastosta. Jos opiskelijat haluavat ostaa suositellut tekstit sen sijaan, että lainata niitä yliopiston kirjastosta, tekstin hinnat voivat vaihdella 30–100 puntaan. Opiskelijoiden olisi myös budjetoitava 30–75 puntaa vuodessa kopiointiin, muistitikkuihin ja tulostuskuluihin.

Opiskelijoiden, jotka tekevät harjoittelujakson tai opiskelevat ulkomailla joko pakollisena tai valinnaisena osana ohjelmaansa, tulee olla tietoinen siitä, että heidän on rahoitettava ylimääräiset matka- ja oleskelukustannukset.

Jos ohjelmaan sisältyy suuri projekti tai väitöskirja, kuljetuksiin, majoitukseen ja / tai materiaaleihin saattaa liittyä kustannuksia. Määrä riippuu valitusta projektista. Tulostamisesta ja sitomisesta voi olla myös lisäkustannuksia.

Opiskelijat voivat harkita elektronisen laitteen ostamista; kustannukset vaihtelevat valitun mallin määritelmän mukaan.

Lisäkustannukset ovat myös valmistumistilaisuuksista, tenttikausista ja kirjasto sakoista.

Parasitologian ja patogeenibiologian kustannukset

Opiskelijoiden on ostettava laboratoriotakki hintaan 10 £.

Kuinka rahoitan tutkimustani?

Talousministeriö tarjoaa lukukausimaksulainan, joka on enintään 5500 puntaa NI / EU-opiskelijaa kohti jatko-opintoihin.

Jatko-opintolainajärjestelmä Yhdistyneessä kuningaskunnassa tarjoaa valtion tukemia opintolainoja 10 609 puntaan saakka opetettujen ja tutkimusmaisterien kursseille kaikilla aihealueilla. Kriteerit, tukikelpoisuus, takaisinmaksu ja hakemustiedot ovat saatavilla Ison-Britannian hallituksen verkkosivustolla.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... Lue lisää

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Näytä vähemmän