MSc kansanterveyteen

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Tutkikaa monia toisiinsa liittyviä tekijöitä, joilla on vaikutusta imeväisten, lasten ja perheen terveyteen lasten kansanterveyden maisterintutkinnolla.

Tutkit todistepohjaa, joka tukee 0–11-vuotiaita lapsia koskevaa nykyistä kansanterveyspolitiikkaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisesti ja kattaa aiheet mukaan lukien perinataaliterveys, ravitsemus ja immunisaatiot.

Opinnoissasi käytetään integroitua lähestymistapaa, joka kattaa biologiset, psykologiset ja sosiaaliset vaikutukset, jotka vaikuttavat lasten pitkäaikaiseen koulutukseen ja tunteiden kehitykseen, sekä kansanterveyspolitiikkaan ja interventioihin, jotka tukevat näitä.

Tarkennat koko opiskeluasi työnantajien arvostamia kriittisiä tutkimustuloksia ja analyyttisiä taitoja ja kehität ammatillisia reflektoivia käytäntötekniikoita.

Miksi lasten kansanterveys Swanseassa?

Ihmis- ja terveystieteiden korkeakoulumme perusteella saat hyötyä monipuolisesta opetus- ja tutkimusympäristöstä, jolla on monia mahdollisuuksia luoda yhteyksiä eri tieteenalojen välillä.

Viimeisimmän tutkimuksen huippuosaamiskehyksen mukaan vuosina 2014-2021 yli 75% yliopistossa tehdystä tutkimuksesta oli kansainvälisen tai maailman johtavaa laatua.

Meillä on vahvat yhteydet ammatillisiin käytäntöihin ja akateemisiin tutkimusverkostoihin Euroopassa ja muualla maailmassa, joten oppimisesi on ajan tasalla viimeisimmästä politiikan ja käytännön kehityksestä.

Lapsesi kansanterveyskokemus

Akateeminen henkilökuntamme toimii aktiivisesti monilla tutkimusaloilla, mukaan lukien kansanterveys, psykologia, sosiologia, kätilötyö ja lastenhoito. Tarjoamme vertaansa vailla olevan sekoituksen akateemista huippuosaamista ja nykyistä politiikka- ja käytäntöosaamista.

Liityt yliopistoon, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäisellä sijalla jatko-opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen (What Uni 2017).

Lasten kansanterveysalan urat

Jatkotutkinto lapsen kansanterveydestä avaa joukon uramahdollisuuksia julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla, mukaan lukien:

 • Lasten ja nuorten palvelut
 • tutkimus
 • Paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen politiikan kehittäminen
 • koulutus
 • Ravitsemus

Sisäänpääsyvaatimukset

Kurssille hakeminen edellyttää:

 • Ison-Britannian 2,2 (tai korkeampi) tutkinto liittyvästä tieteenalasta (esimerkiksi hoitotyö, kätilö, lapsuuden opiskelu, koulutus, psykologia, sosiologia, mielenterveys)
 • Jos sinulla ei ole perustutkintoa, sinulla on oltava merkittävä asiallinen työkokemus (pääsyohjaaja arvioi tämän kokemuksen tarkoituksenmukaisuuden suhteessa ohjelmaan)
 • Sinua voidaan myös kutsua osallistumaan haastatteluun, ja sinut vaaditaan suorittamaan DBS-tarkastus (aiemmin nimellä Rikosrekisterivirasto tai CRB, Check).

Kansainväliset hakijat

 • Englanninkieliset vaatimukset: Sinulla on oltava vähintään IELTS 6.5, vähintään 6.0 kaikilla aloilla tai yliopiston hyväksymä vastaava, ennen ohjelman aloittamista.

Työpaikat ja työllistyvyys

Ura-alueet ja työllistyvyys Swansea Employability Academy (SEA) tukee sinua urasi jokaisessa vaiheessa auttaa sinua rakentamaan kirkas tulevaisuus.

Urakehityspalveluihin kuuluu:

 • Työntekijöitä käsittelevät työpajat, työnantajien neuvottelut, tilaustyöt ja uran messut
 • Yksilöllinen neuvonta ja opastus ammatillisesti pätevistä urakoitsijoista
 • Apua työpaikkojen löytämiseen, työharjoitteluun, työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön
 • Pääsy tietoresursseihin monilla eri uranhallinta-aiheilla
 • Rahoitusta opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksien ja opiskelijaseuran / klubin tapahtumien tukemiseksi.

Me tarjoamme myös apua ja neuvoja Swansea University Alumniin jopa kahden vuoden kuluttua valmistumisesta.

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lue lisää

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Näytä vähemmän