MSc in Occupational Therapy (pre-reg)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Akkreditoitu: HCPC

Kuvittele, että tyydyttäminen auttaa ihmisiä saavuttamaan todelliset mahdollisuutensa, hallitsemaan heidän elämäänsä ja osallistumaan täysimääräisesti ympäröivään maailmaan. GCU: n MSc Occupational Therapy -ohjelman avulla juuri niin teet. Ammatilliset terapeutit ovat ammattitaitoisia ammattilaisia, jotka auttavat kaikenikäisiä ihmisiä suorittamaan fyysisen tai henkisen sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi vaikeuttavat toimet.

Terveys- ja hoitotyön ammattilaisten hyväksymä ja ammattikorkeakoulun ja työterapeuttien maailmanliittojen akkreditoima ohjelma auttaa laajentamaan kokemustasi ja antamaan sinulle uutta tietoa potilaiden hoidosta.

Koska olet valmistunut tahansa kurinalaisuutta, voit saada maailmanluokan koulutuksen työterveyshuollossa kansainvälisesti tunnustettuun opetussuunnitelmaan. Harjoittele sekä teoriaa että käytäntöä ja valmistaudu osallistumaan yleiseen hyvään ja samalla vaikuttamaan myönteisesti uuteen uraasi.

Voit hyötyä GCU: n ystävällisestä, avoimesta ja monipuolisesta yhteisöstä ja saada kokemusta alan ammatillisesta luonteesta oppimalla rinnakkain fysioterapian, ruokavalion, hoitotyön ja sosiaalityön opiskelijoiden kanssa.

Korkeakoulututkinnot

Kun olet suorittanut GCU: lta, voit hakea rekisteröintiä työterapeuttina Yhdistyneen kuningaskunnan terveys- ja hoitotoimikunnan kanssa - ja olet valmis tekemään mielekästä eroa.

Yhteinen sitoutumme sosiaaliseen vastuuseen näkyy kansainvälisessä alumniverkostossamme, joka työskentelee epäedullisessa asemassa olevien ja syrjäytyneiden ryhmien kanssa ympäri maailmaa sairaaloissa, yhteisössä, hyväntekeväisyysjärjestöissä ja yksityisissä käytännöissä.

Mitä opiskelet

Työterveyshoitoihin perustuvat käytännöt; Ammatillisen käytännön konteksti; Haasteita työterveydelle ja hyvinvoinnille; Paikallisen ja maailmanlaajuisen terveydenhuollon ammatti; Työterveyshuollon ymmärtäminen käytännössä; Työterapiaprosessin toteuttaminen käytännössä; Olennaisten käytäntöjen kehittäminen; Yhteisön perustana oleva käytäntö; Harjoittelun valmiuden kehittäminen; Ammatillinen kehitys ja työympäristö; Organisaatioiden työskentely: ammattikokemus ja kriittiset näkökulmat Organisaatiokäyttäytyminen ja ammattikäytäntö; ja väitöskirja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tyypilliset tulovaatimukset

Yhdistyneen kuningaskunnan viimeisimmän arvosanan ensimmäisen tai toisen luokan toisen luokan luokassa (tai vastaava) terveys-, käyttäytymis- tai yhteiskuntatieteissä. Vaihtoehtoisesti Yhdistyneen kuningaskunnan arvostamisaste ensimmäisen tai toisen luokan toisessa luokassa (tai vastaava) suhteettomassa oppiaineessa ja asiaankuuluvassa ja huomattavassa ammatillisessa työkokemuksessa.

lisäinformaatio

Muut akateemiset ja ammatilliset pätevyydet

Jokainen hakemus GCU: lle katsotaan yksilöllisesti. Jos sinulla ei ole tyypillistä akateemista maisterintutkintotodistusta, mutta hän voi osoittaa asianmukaista työkokemusta ja / tai hyvityksiä tunnustetuista ammatillisista järjestöistä, sinulla voi olla oikeus osallistua tähän kurssiin yliopiston tunnistamalla aikaisempi oppimismalli.

Kansainväliset Pathways

Jos et täytä englannin kielivaatimuksia, saatat olla oikeutettu englannin kielen opiskeluun.

Palkkiot ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksut määräytyvät pääosin maksutilanteessasi. Mikä on opiskelijamaksumääränne?

Opintomaksut 2018/19

  • Etusivu: £ 6835
  • RUK: £ 6835
  • EU: £ 6835
  • Kansainvälinen: £ 13600

Jos aloitat opintosi syyskuussa 2018 tai tammikuussa 2019, nämä ovat vuosittain tai moduulimaksuja, jotka koskevat kurssisi kestoa. kuitenkin maksut voivat muuttua. Täydelliset yksityiskohdat siitä, miten maksut saattavat muuttua, lue maksut ja hyvityssäännöt.

Lisäkustannukset

Kurssimaksuista voi aiheutua lisäkustannuksia yliopistosi aikana.

Apurahat

Tarjoamme korkealaatuista koulutusta oikeudenmukaiseen hintaan; Yliopistollisena yliopistona olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista koulutusta lahjakkaille opiskelijoille pitämällä lukukausimaksut alhaisina ja antamalla runsaan 2,5 miljoonan puntaa vuodessa apurahaa.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tiedusteluja 2018/19 saatavissa olevista apurahoista, ota yhteyttä opiskelijan kyselytiimiin.

Kansainväliset opiskelijan aloituspäivät

Uusille kansainvälisille opiskelijoille suuntautumistilaisuudet alkavat 14. syyskuuta 2018 . Tämä ylimääräinen aika on suunniteltu erityisesti auttamaan uusia kansainvälisiä opiskelijoita pääsemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja GCU: iin ennen yleisen opiskelija-induktio- ja opetustyön aloittamista.

Tänä aikana tapahtuu koko joukko hauskoja ja informatiivisia aktiviteetteja, kuten kampus- ja kaupunkikierroksia sekä tervetulotoiveita, joilla voit tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Akkreditointi

Ohjelma on hyväksytty terveys- ja hoitotoimikunnan toimesta, ja sen on akkreditoinut ammattitautipuisto ja työterapisteiden maailmanliitto.

Arviointimenetelmät

Käytämme laajaa oppimis- ja opetusmenetelmää sen varmistamiseksi, että sinulla on sekä tarvittava osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnasta ja johtamisesta sekä älyllisistä ja henkilökohtaisista taidoista.

Jokainen ohjelman moduuli käyttää omaa oppimis-, opetus- ja arviointistrategiaansa oppimistavoitteiden saavuttamiseksi. Arviointimenetelmät vaihtelevat moduulien välillä ja voivat sisältää näkymättömiä tutkimuksia, luokkatestejä, esseitä, johtamisraportteja, tapaustutkimuksia, esityksiä ja ryhmätyötä.

Opetusmenetelmät

Käyttämämme oppimis- ja opetusmenetelmät varmistaaksemme, että ohjelmamme ovat sekä ammatillisesti merkityksellisiä että akateemisesti haastavia. Lähestymistapamme on opiskelijakeskeinen, käytännöllinen, osallistuva ja tarpeellinen työnantajien tarpeisiin.

Olemme siirtyneet perinteisestä opettajankeskeisestä oppimisesta itsenäisempään oppimisympäristöön, jossa sinua kannustetaan kehittämään kriittisiä ajattelutaitoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lue lisää

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Näytä vähemmän