MSc hoitotyön Pathways aikuisten tai mielenterveyden hoitotyössä (ennakkorekisteröinti)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä on ennakkorekisteröintihoitokurssi, joka on tarkoitettu valmistuneille, jotka haluavat tulla päteviksi sairaanhoitajiksi. Sairaanhoitajat kääntävät näyttöön perustuvaa tietoa terveydenhuollon parantamiseksi pitäen yllä ja korostaen henkilökohtaisen hoidon etiikkaa.

Kurssin moduulit on suunniteltu tätä silmällä pitäen, ja niiden tarkoituksena on stimuloida innovaatioita, parantaa laatua, hallita riskejä ja tunnistaa alueet tuottaville muutoksille.

MSc Aikuishoitaja

MSc Adult Nursing -kurssi valmistaa sinut tyydyttävään ja palkitsevaan urahoitoon kaiken ikäisille aikuisille, joilla on ollut vammoja, tapaturmia, sairaita sairauksia tai joilla on monenlaisia terveydenhuollon tarpeita.

MSc mielenterveyden hoitotyö

MSc: n mielenterveyden hoitotyö valmistaa sinut tunnistamaan yksilölliset tarpeet ja asianmukaiset toimenpiteet heille - auttamaan ihmisiä tekemään positiivisia muutoksia elämäänsä ja tukemaan heitä toipumismatkallaan.

A woman getting her blood pressure tested

Miksi valita opiskella MSc-hoitotyötä University Of Cumbria

 • Yli 97% aikuis- ja mielenterveyden hoitotyön opiskelijoista on töissä tai jatko-opiskelussa kuuden kuukauden kuluessa (DLHE 2016/17).
 • Kelpoinen liittymään Hoito- ja kätilöneuvoston (NMC) rekisteriin harjoittelemaan pätevänä aikuisen tai mielenterveyden sairaanhoitajana, kun kaikki kurssin osa-alueet on suoritettu onnistuneesti.
 • Yhteydet NHS Trustsiin ja hoitopalveluiden tarjoajiin tarjoavat sinulle erinomaiset työllistymismahdollisuudet.
 • Majoitusvaihtoehdot.
 • Tutorit suorittavat kansallista ja kansainvälistä tutkimusta, ovat kansallisten neuvoa-antavien elinten jäseniä ja julkaisevat papereita omalla osaamisalueellaan - mikä parantaa oppimistasi.
 • Rakenna perustutkintokokemuksesi perusteella ja tule täysin päteväksi sairaanhoitajaksi kahden vuoden kuluttua.
 • Hanki halutut jatko-opinnot.
 • Hanki elintärkeä kokemus viettämällä 50% kurssistasi sijoitteluun.
 • Entiset opiskelijat ovat voittaneet arvostetut kansalliset palkinnot työstään hoitotyössä.

Ensisijainen tavoitteemme on nähdä, että sinusta tulee erinomainen pätevä sairaanhoitaja, jolla on vankka ja ajantasainen tieto potilaisiin ja asiakkaisiin vaikuttavista ongelmista ja olosuhteista monilla erilaisilla kliinisissä käytäntöissä.

Sinua tuetaan tiiviisti jatko-tutkintosi aikana, jotta astut rooliin pätevänä sairaanhoitajana, joka voi tehdä itsevarmasti vaikutuksen muiden ihmisten elämään, kun sillä on merkitystä.

Graduate kohteet

Kelpoinen liittymään Hoito- ja kätilöneuvoston (NMC) rekisteriin harjoittelemaan pätevänä aikuisen tai mielenterveyden sairaanhoitajana, kun kaikki kurssin osa-alueet on suoritettu onnistuneesti. Yhteydet NHS Trustsiin ja hoitopalveluiden tarjoajiin tarjoavat sinulle erinomaiset työllistymismahdollisuudet.

Kurssin yhteenveto

MSc-hoitotyön (ennakkorekisteröinti - aikuisten / mielenterveys) kurssin tarkoituksena on valmistaa tutkinnon suorittaneita monimutkaiselle, vaativalle ja palkitsevalle aikuis- tai mielenterveyshoitotyön alueelle. Kurssi tarjoaa tutkinnon suorittaneille eri taustoista mahdollisuuden siirtää taitonsa joko rekisteröidyksi sairaanhoitajaksi (aikuinen) tai rekisteröidyksi sairaanhoitajaksi (mielenterveys). Rakenna perustutkintokokemuksesi perusteella ja tule täysin päteväksi sairaanhoitajaksi kahden vuoden kuluttua. Tule rekisteröidyiksi sairaanhoito- ja kätilöneuvostoon päteväksi aikuisen tai mielenterveyden sairaanhoitajaksi. Saada elintärkeä kokemus todellisesta maailmasta 50% kurssistasi käytetään harjoitteluun.

Hanki halutut jatko-opinnot NHS Band 5: n tulevalla alkupalkalla.

moduulit

Vuosi 1

 • Ammatillisen hoitotyön käsitteet, teoriat ja käytännöt (kaikki opiskelijat)
 • Patofysiologia ja hoitotyön arviointi koko eliniän ajan (kaikki opiskelijat)
 • Kansanterveys ja hoitotyö yhteisöissä (kaikki opiskelijat)
 • 1. vuoden käytännön arviointimoduuli (900 tuntia harjoittelupaikoissa)
 • Aikuisten hoitotyön näyttö (vain aikuisopiskelijoille)
 • Mielenterveyden edistäminen terveydenhuollon spektrillä (vain mielenterveyden opiskelijat)

2. vuosi

 • Farmakologia nykyaikaisessa hoitotyössä (kaikki opiskelijat)
 • Monimutkaisuuden hallinta aikuisten hoitotyössä (vain aikuisille opiskelijoille)
 • Nykytavat mielenterveyden hoidossa (vain mielenterveyden opiskelijat)
 • 2. vuoden käytännön arviointimoduuli (900 tuntia harjoittelupaikoissa)
 • Hoitotyön muutos (väitöskirja) (kaikki opiskelijat)

142744_pexels-photo-4586984.jpeg

Valintakriteeri

Hakijoilla on oltava vähintään 2: 2 terveydenhuollon, sosiaalihoidon tai yhteiskuntatieteiden tutkinto. Hakijoilla on oltava vähintään 500 tunnin hoitokokemus (lakisääteisessä, vapaaehtoisessa / riippumattomassa tai hyväntekeväisyyteen perustuvassa terveys-, hoito- tai sosiaalihuollossa) Hakijoiden, jotka haastattelevat onnistuneesti, on täytettävä todistussalkku ennen kurssin aloittamista. Kansainväliset hakijat vaativat IELTS-todistuksen, joka vahvistaa kirjallisesti vähintään 6,5 vähimmäispistemäärän ja lukemisen, kuuntelun ja puhumisen vähintään 7,0, kunhan kokonaispistemäärä on vähintään 7,0. Vaihtoehtoisesti OET-tutkintotodistus, joka vahvistaa vähintään B-arvosanan saavuttamisen kirjoitus-, luku-, kuuntelu- ja puhumisosissa.

Kaikkiin paikkoihin tarjotaan onnistunut haastattelu sekä Disclosure and Barring Service -lupa (DBS aiemmin CRB), lääketieteellinen soveltuvuus harjoitteluun ja todistus pätevyydestä.

Kuntokyky ja terveysvaatimukset

Kaikkiin paikkatarjouksiin sovelletaan tyydyttävää terveystarkastusta. Lisätietoja annetaan paikkatarjouksen jälkeen.

Huomaa, että ammatillisilla elimillä, kuten sairaanhoito- ja kätilöneuvostolla (NMC) ja terveys- ja hoitoalan ammattilaisneuvostolla (HCPC), on tiettyjä vaatimuksia, jotka koskevat hakijoiden terveyttä ja luonnetta sekä heidän kykyään täyttää vaaditut ammatilliset ydinosaamiset ja harjoitella turvallisesti suora valvonta. Lue lisätietoja NMC- ja HCPC-tiedoista. Kysy meiltä neuvoja ja / tai tukea mahdollisimman aikaisin hakuprosessissa, jos sinulla on kysyttävää tästä vaatimuksesta.

Saat lisätietoja ydinosaamisista ja lääketieteellisestä kuntoilusta napsauttamalla tätä. Tässä on kuntostandardeja useimmille opinto-ohjelmille: terveydenhuollon ammatit, sosiaalityö ja opetus.

Joissakin tapauksissa hakija voidaan kutsua osallistumaan ammattikäytäntöpaneeliin keskustelemaan suositelluista kohtuullisista mukautuksista ja siitä, onko ammatillinen ydinosaaminen saavutettavissa vai ei.

Työterveysosaston on katsottava pääsevän kurssille ja jatkaakseen sitä, että opiskelijat ovat lääketieteellisesti soveltuvia sekä käytäntöön että teoriaan. Jos sinulla on huolta terveydentilasta / ongelmasta ja sen vaikutuksesta kykyyn suorittaa kurssi, ota yhteyttä työterveysosastoon mahdollisimman pian hakuprosessin aikana.

Ilmoitus- ja estopalvelun tarkistus

Jos sinulle tarjotaan paikka, vaadimme sinua noudattamaan Enhanced Disclosure and Barring Service (DBS) -tarkastusta.

Arvopohjainen rekrytointi

* Kaikkien korkeakoulujen, jotka tarjoavat NHS-koulutusohjelmia, on 1. huhtikuuta 2015 lähtien arvioitava opiskelijoiden arvot käyttämällä arvopohjaisen rekrytointikehyksen (VBR) puitteissa asetettuja perusvaatimuksia. Tämä arviointi tapahtuu osana rekrytointiprosessiamme.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age.

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age. Näytä vähemmän
Carlisle , Carlisle , Lancaster , Ambleside , Lontoo + 4 Lisää Vähemmän