MSc Sovellettu neurotiede

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Aivot ovat monimutkaisimpia kaikista elimistä - päivittäin opimme lisää siitä, kuinka ne toimivat ja kuinka tätä tietoa voidaan soveltaa erilaisissa ympäristöissä, mukaan lukien yliopistot ja teollisuus.

Onko sinulla neurotieteen tausta tai ei, tämä kurssi voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi. Jos sinulla on rajallinen tieto neurotiedestä, aloitat neurotieteen säätiöiden kanssa ymmärtääksesi tärkeitä käsitteitä.

Jos sinulla on jo tietoa neurotieteen perusteista, tarjoamme mahdollisuuden tutkia tiettyjä aiheita yksityiskohtaisemmin ja myös moduuleja muille tieteenaloille, mukaan lukien liiketoiminta, markkinointi ja psykologia, jotta tietosi voidaan soveltaa tulevaisuuden uraan.

Sinut opettavat kliiniset ja ei-kliiniset neurotieteilijät, kansainvälisesti tunnetut tutkijat, jotka tutkivat alan tärkeitä aiheita, kuten oppiminen ja muisti, neurodegeneraatio, psykiatriset häiriöt, kipu ja anestesia.

Sinulla on myös mahdollisuus yhdistää nämä aiheet psykologian, liiketoiminnan ja / tai markkinoinnin näkökohtiin (näiden alojen asiantuntijahenkilökunta opettaa), jolloin voit viedä neurotiedetietosi toiseen suuntaan. Tämä joustava lähestymistapa valmistaa sinut tulevaisuuden uraan.

Kurssin opetetun osan seuraamisen jälkeen suunnittelet ja suoritat tutkimusprojektin. Tämä on laboratorio- tai teollisuuspohjainen tutkimusprojekti joko Dundeessa tai sijoittamisen yhteydessä johonkin kaupalliseen tai voittoa tavoittelemattomaan kumppanijärjestöön.

Sisäänpääsyvaatimukset

Laadun vaatimukset
Hakijoilla tulee olla tai odottaa olevan 2.1 asteen tai sitä korkeampi arvosanoin tutkinto tai vastaava ammatillinen tai ulkomainen pätevyys asiaankuuluvilla tieteenaloilla.

Englannin kielivaatimukset

  • IELTS (kokonaismäärä) 6.5
  • Lukeminen 5.5
  • Kuunteleminen 5.5
  • Puhuminen 6.0
  • Kirjoittaminen 6.0

Jopwell / pexels

Työpaikat

Kurssin joustavuus antaa sinun ottaa neurotieteellistä tietämystäsi ja soveltaa sitä tulevaisuudessa valitsemallesi urapolulle.

Mahdollisuus sijoittautua tutkimuslaboratorioon tai johonkin kaupalliseen tai voittoa tavoittelemattomaan kumppanijärjestöön auttaa sinua kehittämään siirrettäviä taitoja, joita voit soveltaa tulevaisuuden uralle, sekä saada ymmärryksen siitä, kuinka nämä akateemiset tai teolliset organisaatiot toimivat .

Koska neurotieteen ymmärtäminen on hyödyllistä monissa ympäristöissä, voit käyttää kurssilla kehitettyjä taitoja tarjoamaan kilpailuetua työhakemuksille useilla aloilla. Esimerkiksi kuluttaja- tai markkinointineurotiede on kasvava alue rekrytoinnissa.

Jos aiot jatkaa uraasi akateemisesti, tämä kurssi on erinomainen askel neurotieteiden tohtoriohjelmaan ja jatko-opintoihin. Tämä voi auttaa sinua saavuttamaan uran akateemisessa tai teollisuustutkimuksessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Näytä vähemmän
Dundee , Kirkcaldy + 1 Lisää Vähemmän