MSc psyykkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Psykologisen hyvinvoinnin ja mielenterveyden tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, jotka aikovat työskennellä - tai jotka ovat jo työskennelleet - terveydenhuollossa, neuvonnassa, sosiaalihuollossa ja muilla aloilla. Opiskelijat arvioivat, arvioi ja kehittää nykyistä käsitystä mikä toimii auttaa aikuisia saavuttamaan henkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä.

Kannustava ja aktiivinen tutkimusympäristö

Koko kurssin voit hyödyntää tutkimukseen ilmoitti opetusta. Saatat olla kiinnostunut löytää tietoa meidän väärinkäytön ja Aberrant Käyttäytyminen ja hyvinvointi tutkimusryhmien ja meidän Seksuaalinen Rikokset, Rikos ja Piittaamattomuus tutkimusyksikkö, Pelastusopisto tutkimusyksikkö ja Kansainvälinen Gaming tutkimusyksikkö. Psykologiaa NTU on vakiintunut kansainvälisen tutkimuksen maine ja on yksi alkuun nousuputket REF 2014 tutkimuksen rankingissa. 2014 Arviointi osoitti myös:

  • 60% meidän tutkimustulokset katsottiin kansainvälisesti erinomainen tai maailman johtava REF 2014
  • 100% meidän tutkimuksen vaikutus on kansainvälisesti erinomainen 73% kuvattu maailman johtava

Tutkimuksemme vaikutus ja ulostulo on korkein kaikista UK psykologian osasto vastaavalla tutkimusympäristö.

Työpaikat

Opiskelijat yleensä valita MSc Psychological hyvinvointi ja mielenterveys koska he haluavat harjoittaa uran työskentelee mielenterveyden ympäristössä tai koska ne jo toimivat tällaisessa ympäristössä ja toivoa parantaa niiden ylennysten ja uralla etenemiseen. Voit valita jatkaa akateemista ja / tai tutkijanuran psykologian valmistumisen jälkeen (työskentelemällä tutkimusavustajana tai kumppania, tai esimerkiksi tutkimalla PhD). Psykologian tutkinnon BPS GBC asema voi myös olla kiinnostunut tästä tietysti jos he harkitsevat Väitöskirjatutkimus kohti uran kliinisiä tai neuvonta psykologi. Hyväksyntäsi Psychological Hyvinvointi ja Mental Health on todennäköisesti suosittu koko joukko potentiaalisia työnantajia, koska sen lisäksi, joilla syvällistä teoreettista tietämystä erilaisia ​​mielenterveyden ongelmia, sinun on myös ovat osoittaneet siirrettäviä taitoja kyky kirjoittaa esseitä ja raportteja ja puhua ja läsnä edessä muita ihmisiä.

Pääsyvaatimukset

  • Tarvitset perustutkinnon (vähintään 2,2) psykologiassa tai liittoutuneessa tieteenalassa, kuten yhteiskuntatiede, hoitotyö, laki, terveyskäytäntö tai muu tunnustettu vastaava pätevyys.
  • Hakijoita, joilla ei ole tällaista pätevyyttä, tarkastellaan yksilöllisesti, mutta heidän on osoitettava, miten heidän kokemuksensa (esimerkiksi sairaanhoitaja tai neuvonantaja), heidän ammattipätevyytensä (kuten RMN, RN) ja / tämä kurssi Masters Level henkilökohtaisessa lausunnossaan.
  • Englannin kielivaatimukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää. Hakulomake vaatii kirjallisen lausuman, jossa sinun pitäisi hahmotella syitä haluaa suorittaa MSc henkistä hyvinvointia ja mielenterveyttä tietenkin. Odotamme varmistaa, että sinulla on järkevät perustelut liittymällä kurssin perustuvat realistiseen arvostusta materiaalien tutkitaan ja liittyvät toimialueilla.

Palkkiot ja rahoitus

Löydät tietoa maksuista ja mahdollisia rahoitusmahdollisuuksia vierailla www.ntu.ac.uk/s3fees

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Lue lisää

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Näytä vähemmän