MSc Pharmaceutical Biotechnology

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

MSc Pharmaceutical Biotechnology

Pharmaceutical biotekniikka on tieteen, joka kattaa kaikki tekniikat tarvitaan tuotantoa, tuotannosta ja rekisteröinnistä bioteknologian huumeita. Ennakot rekombinanttigenetiikan helpottaa rutiini kloonauksen geenien ja luoda geneettisesti muunnettuja organismeja, joita voidaan käyttää teollisessa tuotannossa.

Pharmaceutical biotekniikka on nopeasti kehittyvä ja monitieteinen ala. Tämä Mater ohjelmassa keskitytään uuden kehityksen tuotantoa proteiineja, eliöiden, DNA-pohjainen rokotteita, terapeuttisten proteiinien, jatkokäsittely ja karakterisointi, bioinformatiikka, kehittynyt molekyyli periaatteita, ja tutkimusmenetelmät.

Ohjelma tuottaa myös tutkinnon kriittinen ja analyyttinen kyky ja joustava lähestymistapa ongelmanratkaisuun. Biotekniikka kehittyy nopeasti; on suuri painoarvo tuote- ja prosessi-suuntautunut bioteknologian tutkimuksen ja kehityksen sovelluksiin maataloudessa, teollisuudessa ja terveydenhuollossa.

Nämä sovellukset tuovat hyötyä yhteiskunnalle ja katsotaan yhä hallitusten, teollisuuden ja rahoituslaitokset. Ohjelmamme auttaa käsittelemään laajeneva kysyntä kansainvälisillä markkinoilla korkeakoulututkinnon erinomainen tuntemus bioteknologian.

Tavoitteet Ohjelman

Antaa opiskelijalle ymmärrystä aihe erityistä tietämystä, sekä kriittinen, analyyttinen ja joustava lähestymistapa ongelmanratkaisuun alalla lääkealan bioteknologian Antaa opiskelijalle parannettu käytännön ja ammattitaitoa ja siten valmistaa opiskelijoita tehokkaasti ammatilliseen työhön tai jatko-opintoihin alan bioteknologian Jotta opiskelijat voivat työskennellä itsenäisesti ja käyttää aloite ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia, jotka voidaan kohdata Istuttaa kriittistä tietoisuutta ennakot eturintamassa biotekniikka.


Pitoisuus

Pharmaceutical Biotechnology (30 op) Biotechnology Research Projects (60 op) Bioinformatics (30 op) Tutkimusmenetelmät ja tiedonhallinnan (30 op) Englanti Language Support (jatko-opiskelijoille School of Science) Applied Molecular Biology (30 op)

Sisäänpääsyvaatimukset

hakijoilla tulisi olla A UK oppiarvo biotekniikka, molekyylibiologia, biokemian tai muiden asiaan kenttä, tavallisesti 2,1 tai yli (tai vastaava).

Opiskelijoille, joilla ei ole Englanti äidinkielenään on IELTS pisteet 6,5 tai yli tai vastaava luokitus toisella hyväksytyllä kielellä testausjärjestelmä. Vaihtoehtoisesti opiskelija voi syöttää kautta yliopiston Greenwich International Pre-Masters 'Programme. Hakijoiden muista taustat voidaan harkita.

Viimeksi päivitetty Huhti 2016

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lue lisää

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Näytä vähemmän
Lontoo , Rochester + 1 Lisää Vähemmän