MSc luonnonvaraisten eläinten terveyttä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MSc Wild Animal Health

Tämä maailmanluokan asiantuntija master-kurssi (jossa uloskäyntikohtien klo Certificate ja Diploma) on tuottanut yli 190 tutkinnon sen perustamisesta lähtien vuonna 1994. Se tarjoaa päteviä eläinlääkäreille syvällinen käsitys hallinnan luonnonvaraisten eläinten ja väestötasolla, hoitoa ja valvontaa koskeviin.

&nbsp

Viimeisten 30 vuoden interventioiden syistä terveyteen, hyvinvointiin ja säilyttämistä, sekä vapaana elävät villieläimet on ryhdytty yhä useammin. Erikoislääkäri eläinlääketieteellistä asiantuntemusta tarvitaan, jotta voidaan arvioida ja valvoa tauteja luontoon.

&nbsp

Uudet tartuntataudit kirjataan myös vakavaa vaaraa sekä luonnonvaraisten eläinten sekä kotieläinten ja väestössä, jotka ovat vuorovaikutuksessa näiden lajien.Lisäksi suuri joukko luonnonvaraisten eläinlajien pidetään vankeudessa, eläintarhoissa ja laboratorioissa, mikä on johtanut kasvavaan kysyntään asiantuntijan tiedot ja taidot.

&nbsp

Osallistujat tämän kurssin valmistuu analyyttisiä taitoja, ymmärrystä, luottamusta ja kieli vaikuttaa ajatteluun ja päätöksentekoon organisaatioissa.

&nbsp

Jaettu Scholarship on yhteinen aloite Commonwealth stipendikomitea (rahoituksella DFID), Royal Veterinary Collegessa osana Britannian tukiohjelma kehitysmaille.

&nbsp

Vuonna 2012/13, kaksi palkintoa käytettävissä hakijoille MSc Wild Animal Health / Biologia, MSc Tartuntatautien eläimillä ja MSc Veterinary Epidrmiology. Rahoitus kattaa kaikki kustannukset palkinnon haltijan 's tutkimuksessa Isossa-Britanniassa (palkkiot), mukaan lukien lentoliput.

Viimeksi päivitetty Kesä 2012

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Lue lisää

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Näytä vähemmän