MSc kansainvälisen julkisen terveydenhuollon / globaali terveys

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

YLEISKATSAUS:

Euclid (Pôle Universitaire Euclide | Euclid yliopisto), kansainvälisen hallitustenvälisen järjestön yliopistollisen toimeksiannon tarjoaa valita opiskelijoille yleisön kaksi korkeaa ulkopuolista (etäisyys tai online-tilassa) koulutusohjelma kansainvälisestä kansanterveydestä.

On tähän mennessä ainoa maisteriohjelmaan tämän alan tarjoamia kansainvälisen hallitustenvälisen järjestön. Sen tarkoituksena on valmistella korkeasti koulutettuja kansanterveyden ammattilaisia ​​pystyy palvelemaan virkamieskunta, kansainvälisten järjestöjen, hoitolaitoksissa sekä kansalaisjärjestöjä maailmanlaajuisesti.

Innoittamana laatimisprosessi huippuosaamista UCSF, School of Global Health ja bioetiikan EUCLID tuli autonominen akateemisen yksikön EUCLID (Euclid yliopisto) vuonna 2015. Se vastaa toimituksen EUCLID lippulaiva verkossa maisterin ja tohtorin International Public Health.

Kansanterveyden usein tutkitaan kansallisesta-keskeinen näkökulma. Harvat ohjelmat ovat todella kansainvälinen laajuudeltaan niin voi täysin valmistautua tutkinnon globaaleille virkoi- joka ryhtyy monenlaisia ​​maailmanlaajuisia terveyteen haasteita, mukaan lukien malaria, hiv, lääkeresistenssideterminantit, ruokavalioon liittyvien sairauksien jne Voit vastata tähän haasteeseen, EUCLID on suunnitellut kattavan ja haastava verkossa maisteriksi kansainvälisestä kansanterveydestä (FM) opetussuunnitelma, joka on esitetty tässä täysin dokumentointi oppimäärän ja tiedekunnan resurssit, olemme myös koko opetusta. Tämä dokumentaatio ansiosta opiskelijat maailmanlaajuisesti onko tämä ohjelma on heille parasta.

Tämä ainutlaatuinen maisteriksi keskittyy käytännön ja näkökohdat globaalin kansanterveyden sijaan eteneminen akateemisen osaamisen tai teoreettista tietoa.

MIPH ensisijaisena tarkoituksena oli palvella virkamiehille Eukleideen osallistuvien valtioiden, mutta se on avoin myös yleisölle erinomaisena reitti uran sisällä hallitusten välisten elinten, kansalaisjärjestöjen ja julkisen sektorin.

Matalan opetusta ja institutionaalisten suhteiden ja koska se kattaa sellaisia ​​aiheita kuten malarian ja trooppiset taudit perusteellisesti, sen odotetaan olevan erityisen kiinnostava Afrikkalainen opiskelijoille.

Huom: Tämä koulutusohjelma on matkan perusteella vain ja vaatii sujuvasti Englanti kielellä.

OPETUSSUUNNITELMA:

Pakolliset kurssit:

 • ACA-401 (International Tieteellinen kirjoittaminen)
 • TPH-499 (argumentaatio ja kriittisen ajattelun)
 • IPH-300 (Kansanterveys Fundamentals)
 • IPH-GH (Global Health Studies)
 • IPH-GHC (Global Health Case Studies)
 • T-EPI (Epidemiology)
 • T-BIO (Biostatistics
 • DIP-606 (diplomityö)

Valittavien (saatetaan tarvita riippuen aiemmat tutkimukset):

 • IPH-GHD (Global Health Diplomatian)
 • IPH-IDS (Monitieteinen Studies in Global Health)
 • IPH-HIV (HIV / AID-moduuli)
 • IPH-MTD (malarian ja trooppisten tautien)
 • IPH-POP (Väestö ja lisääntymisterveyteen liittyvien kysymysten)
 • Eri Coursera moduuleja käytetään täydentävän oppimiseen ja sertifioinnin vaihtoehtoja.

PÄÄSYVAATIMUKSET:

Hakijoiden tulee olla kehittynyt tutkinto hoitotyön tai terveydenhuollon laitoksen antamasta lueteltu Unescon IAU käsikirja / tietokantaan. Samanlaisten tai samankaltaisten taustat riittävän työkokemuksen voidaan pitää hallituksen tukema hakijat (jotka ovat jo valtion henkilöstön) voidaan hyväksyä ilman vaadittavaa opetus- tilitietojen jos heidän koulutustaso ja kokemus katsotaan riittäväksi. EUCLID voi vaatia näitä osallistujia loppuun sillan kursseja ennen ilmoittautumalla ohjelmaan.

Sujuva Englanti (suullinen ja kirjallinen) vaaditaan ja testataan.

Opiskelijoiden odotetaan olevan paikallaan omistautua 10-15 tehokasta tuntia opiskelua viikoittain.

ILMOITTAUTUMINEN AIKATAULU:

EUCLID on meneillään ilmoittautuminen (saanti) tämän ohjelman. On hyväksyttävää soveltaa useita kuukausia etukäteen, mutta se on suositeltavaa käyttää 60-40 päivää etukäteen. Yleisö lähtö kohdennetaan ensin tullutta palvellaan ensin perusteella.

TUITION:

Julkisena voittoa tavoittelematon laitos, EUCLID pystyy tarjoamaan kohtuuhintaisia, vähän opetusta ohjelmia. Yhteenlaskettu opetusta tähän ohjelmaan, joka perustuu 36-40 USCH, on:

 • USD Alue: USD 850 (pääsymaksu) + (36 op) x 145 (per credit) = USD 6070
 • Euroalue: EUR 769 (pääsymaksu) + (36 op) x 125 (per credit) = € 5269
 • USD Alue: USD 850 (pääsymaksu) + (40 ov) x 145 (per credit) = USD 6650
 • Euroalue: EUR 769 (pääsymaksu) + (40 ov) x 125 (per credit) = € 5769
 • Osittainen apurahat on saatavilla ECOWAS asukkaille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Näytä vähemmän
Washington , Banjul , Bangui , Keski-Afrikan tasavalta verkossa , Gambia Online + 4 Lisää Vähemmän