MSc Global Public Health

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskatsaus

Kansanterveystutkimukset ylittävät nyt paikallisen ja kansallisen ulottuvuuden, ihmiset ja yhteisöt vaativat maailmanlaajuisia ratkaisuja. MSc Global Public Health -kurssi noudattaa otsikkoa `` ajattele globaalisti, toimi paikallisesti '' ja vastaa Yhdistyneen kuningaskunnan kansanterveysohjelmaan globaalissa kansanterveystilanteessa. Tämän ohjelman opiskelijana liityt opiskelijoihin, joilla on erilaiset akateemiset ja ammatilliset taustat, ottamaan monialainen lähestymistapa tutkimaan maailmanlaajuista kansanterveyttä, mikä kertoo tietosi ja ymmärryksesi paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen tason monimutkaisista tekijöistä, jotka vaikuttavat terveyteen ja väestön hyvinvointi paikallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Kurssin keskeisimpiä näkökohtia ovat ympäristön luominen poikkitieteelliselle ja monialaiselle oppimiselle sisällyttämällä tutkimusta ja apurahoja ohjelmaan, lisäämällä kansanterveyden ja laajempien terveydenhuoltoalan sidosryhmien sitoutumista ja integroimalla työllistettävyysosaamisen kehittäminen koko kurssin ajan.

Kurssivaatimukset

  • Tarvitset sopivan kunniatutkinnon (vähintään 2,2 tai vastaava pätevyys).
  • Jos olet kansainvälinen opiskelija (jolla on ensimmäinen tutkinto Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolisesta korkeakoulusta), sinun on myös osoitettava englannin kielen taito yhdistetyllä 6,5 IELTS-pisteellä (tai vastaavalla).

Opiskelijamme

  • 15300 opiskelijaa - 75% kokopäiväistä ja 25% osa-aikaista
  • Houkuttelemme opiskelijoita yli 80 eri maasta luomaan progressiivisen ja osallistavan kampuksen
  • Työntekijöiden kymmenen parhaan joukossa Ison-Britannian yliopistojen joukossa *
  • Yli korkean ammattitaidon omaavien tutkinnon suorittaneiden valtakunnallinen keskiarvo. **

* (Yhdeksäs 102 korkeakoulusta, joilla on yli 3000 valmistunutta, HESA: Valmistuneet 2020)

** (Lähes kaksi kolmasosaa Kristuksen kirkon tutkinnon suorittaneista (65%) työskentelee korkeasti koulutetussa jatko-opinnoissa 15 kuukautta valmistumisen jälkeen - 3% enemmän kuin valtakunnallinen keskiarvo).

Miksi opiskella Isossa-Britanniassa?

  • Ison-Britannian maisteriohjelmat ovat vain yhden vuoden pituisia, mikä säästää aikaa ja rahaa
  • Ison-Britannian yliopistoissa keskitytään työllistyvyyteen, joten voit helposti palkata
  • Ison-Britannian yliopistot tarjoavat erinomaisen opiskelijatuen, opetusmenetelmät ja luokkakokemukset
  • Opintojen jälkeisen työluvan avulla voit oleskella Isossa-Britanniassa 2 vuotta valmistumisen jälkeen.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Opiskelijoiden mielipiteet

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Kristuksen kirkon tutkintoni on avannut kokonaan uuden maailman ja innoittanut minua tutkimaan todellisia mahdollisuuksiani valmistuneina. Odotan nyt nykyisen roolini ulkopuolella sitä, mitä voin saavuttaa henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti".

alt = "Anthony

Christ Churchin alumni, nyt etsivä tutkija, Metropolitan Police

”Kansainvälisenä opiskelijana oleminen voi olla vaikeaa ja pelottavaa, mutta hämmästyttävän tuen ja lämpimän vastaanoton ansiosta Kristuksen kirkossa kaikki oli hyvin. Canterburyssä on kaikki: taide, historia, kulttuuri ja hauskaa ”.

Kristiyana

Esittävän taiteen opiskelija.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Lue lisää

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Näytä vähemmän
Canterbury , Gillingham + 1 Lisää Vähemmän