MSc Formulaatio Science

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

MSc Formulation Science

MSc Muotoilu Science on innovatiivinen, monitieteinen, erottuva ja ainutlaatuinen Britanniassa tarjoaa perusteellisempaa tietoa tieteen muotoilla uusia tuotteita, ovatko nämä ovat uusien lääkkeiden tai kuluttajien hoitotuotteet, maalien, elintarvikkeiden tai nopeasti liikkuvien kulutustavaroiden.

Ohjelman avulla voit ymmärtää periaatteet tehdä valmiiden tuotteiden sekoitus eri yksittäisten ainesosien. Piirustus ajankohtaisista esimerkkejä lääketeollisuuden ja käyttäen alan kokemusta akateemisen henkilöstön, sinun tulee myös soveltaa näitä periaatteita teollisesti asiaa ongelmia muilla muotoilu tieteen, kuten kuluttaja- ja kosmetiikan.

Tämä ohjelma liittyy luentosarja täydennetty käytännön lab-pohjainen tutkimuksia ja seminaareja. Tapaustutkimuksia antaa sinulle mahdollisuuden parantaa luovuutta ja ongelmanratkaisuun työskennellen osana joukkueen tavalla, joka simuloi teollisessa ympäristössä. Tutkimushanke on hyvin varustettu osasto johtama henkilöstön moninaisuuden tutkimuskokemus antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa uusia tutkimus- ja parantaa kykyä hallita projekteja ja edistää riippumattomuutta.

Across aste, sinulla on mahdollisuus kommunikoida tiedettä selkeästi eri muodoissa eri kohderyhmille ja hyödyntää uusia tieto- ja viestintätekniikkaa. Päätyttyä aste teillä on kehitetty tutkimuksen taitoja portfolio joka toimii vankan pohjan oman jatkokoulutusta muotoilussa tieteet.

Entinen valmistuneet ovat päätyneet kehittämään menestyksekkään uran monenlaisia ​​teollisuuden aloilla, lääketeollisuuden tieteiden ja aggrochemical ja kulutustavarat. He ovat menneet työskentelemään suuria monikansallisia yrityksiä sekä viihtyvät asiantuntija yrityksille. Entinen valmistuneet ovat myös edenneet opiskella menestyksellisesti tohtoritarve.

Sisältö

  • Colloids ja Structured materiaalit Formulaatiot (30 op)
  • Formulointi Kuluttajatuotepakkauksissa kosmetiikka ja Coatings (30 op)
  • Englanti Language Support (jatko-opiskelijoille School of Science)
  • Analyysimenetelmät ja QA / QC Periaatteet (30 op)
  • Project (MSc Formulation Science) (60 op)
  • Modern Pharmaceutical Technologies ja prosessitekniikan (30 op)

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla:

  • BSc arvostaa normaalisti 2,1 tai enemmän, tai vastaava kemian, biologian, biokemian, apteekin tai farmaseuttisen tieteen tai huomattavan kokemuksen.
  • Opiskelijat, jotka eivät ole Englanti äidinkielenään, on IELTS pisteet 6,5 tai yli tai vastaava luokitus toisella tunnustettu kielellä testausjärjestelmä.
  • Vaihtoehtoisesti opiskelija voi syöttää kautta yliopiston Greenwich International Pre-Masters 'Programme.
  • Muiden taustojen hakijoita harkitaan, mutta heidän on lähetettävä ohjelmaohjelmaansa sähköpostitse ennen hakemusta osoitteessa science-queries@gre.ac.uk.

Arviointi

Opettanut arvioidaan yhdistämällä tutkimuksia, tapaustutkimus, ja hanke thesis / tutkimus paperi.

Uravaihtoehtoja

On onnistuneesti päätökseen tämän ohjelman opiskelijat voivat työskennellä muotoiluun aloilla, kuten lääkkeet, kuluttaja terveydenhuollon, kosmetiikka, maalit ja hieno kemikaaleja tai mennä korkeammalle tutkimuksen kuten PhD.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lue lisää

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Näytä vähemmän
Lontoo , Rochester + 1 Lisää Vähemmän