MSc Epidemiology Postgraduate Online - Yleinen epidemiologia, erikoistumisraita

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MSc Epidemiology

UUlogos

MSc Epidemiology Postgraduate Online - Yleinen epidemiologia, erikoistumisraita

Tätä jatko-ohjelmaa tarjoavat Utrecht University ja University Medical Center Utrecht yhteistyössä MSc epidemiologian kanssa ja Elevate Health online-alustan kautta.

Tämä globaalisti suuntautunut ohjelma keskittyy osaamiseen, jota tarvitset epidemiologina: se tarjoaa paljon huomiota tutkimukseen mutta ei vain tutkijana - sen avulla voit myös arvioida tutkimusta ja toteuttaa tutkimuksen tuloksia.

Yleisen epidemiologian erikoisradalla sävelet oman ohjelman kiinnostuksesi mukaan. Tämä tarkoittaa, että valitset parhaan joustavuuden. Mikään kursseista ei ole pakollinen.

Ennen kuin aloitat yleisen epidemiologian radan, sinun on suoritettava kaikki ydinkurssit . Tarkista pääsyvaatimukset kurssikuvauksista. Huomaa: voit säveltää oman opinto-ohjelmasi valitsemalla vain ne kurssit, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi. Siksi kurssien vaihtaminen eri erikoistumisreiteiltä, kuten kliinisen epidemiologian radalta tai eläinlääketieteellisen epidemiologian radalta, on sallittu, kunhan pääsyvaatimukset täyttyvät.

Yleisen epidemiologian erikoistumisradan kurssit koostuvat:

Ohjelmaa tarjoaa

MSc-Epidemiology-Postgraduate-Online

Viimeksi päivitetty Joulu 2020

Oppilaitoksesta

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that feature ... Lue lisää

Elevate Health offers a comprehensive range of online medical courses for researchers and healthcare professionals. Courses can be studied exclusively online, or as part of a blended plan that features face-to-face sessions in addition to distance learning. However you choose to study, you do so at your own, wherever you are in the world -- all you need is an internet connection. Näytä vähemmän