MSc Cell ja Tissue Engineering

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tutkimuskeskus on myös EPSRC: n regeneratiivisen lääketieteen tohtorikoulutuskeskus, Yhdistyneen kuningaskunnan niveltulehduskeskus ja Yhdistyneen kuningaskunnan regeneratiivisen lääketieteen tutkimuskeskus. Tämä monitieteinen ympäristö mahdollistaa läheisen vuorovaikutuksen huippututkijoiden ja klinikkaan transformatiivisten tutkimusten kanssa.

Kurssi tarjoaa tukea ihmisen anatomian ja fysiologian perusteista, uusien nanoteknologioiden kehittämiseen terveydenhuoltoon. Kliinisen akateemisen henkilöstön opetuksen ja tutkimuksen mukaan osastolla on jännittäviä mahdollisuuksia altistua nykyisille kliinisille haasteille ja uusimmille kehityksille. Kliiniset vierailut ja erikoisalat seminaarit tarjotaan ja opiskelijat voivat valita väitöskirjaprojektit, jotka kattavat perustutkimuksen tekniikan kliiniseen kääntämiseen - todelliseen "penkki-vuoteen" lähestymistapaan.

Kurssin tavoitteena on tarjota monitieteistä maisteritason jatkokoulutusta solu- ja kudostekniikassa valmistelemaan opiskelijoita tulevaisuuden työhön terveydenhuollon, teollisuuden ja akateemisen ympäristön alalla. Tähän sisältyy perustutkintoon perustuvan perustutkinnon perustaminen perustieteen tai tekniikan alalla ja sen soveltaminen lääketieteen ja terveydenhuollon perusperiaatteisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Kurssin tavoitteet ovat erityisesti seuraavat:

  • Tarjoa jatkotutkintoa, joka johtaa ammatilliseen uraan solu- ja kudostekniikassa teollisuudessa, yliopistoissa ja monissa terveydenhuoltolaitoksissa, kuten lääketieteellisissä organisaatioissa, lääketieteellisissä tutkimuslaitoksissa ja sairaaloissa.
  • Tarjoa mahdollisuus syventävään tutkimukseen erikoistuneilla ja uusilla biomateriaalien aloilla sekä solu- ja kudostekniikan aloilla.
  • Sijoita opiskelijat kliinisesti translaatioympäristöön aktiivisessa lääketieteellisessä tutkimusympäristössä, jolla on käytännöllinen kyky ja joka tukee tietoa ajan tasalla olevasta teknologisesta kehityksestä alan eturintamassa.
  • Esittele opiskelijat jännittäville uusille aloille, kuten regeneratiiviselle lääketieteelle, nanoteknologialle, kärjessä oleville molekyylitekniikoille solu- ja kudostekniikassa.

Miten kurssi opetetaan

Oppimis- ja opetusmenetelmiin kuuluvat lääketieteen ja tekniikan asiantuntijoiden luennot ja mielenosoitukset, käytännön luokat, joissa käytetään huippuluokan tiloja ja seminaareja johtavien kansallisten ja kansainvälisten tutkijoiden kanssa.

Kurssilla opetetaan aihepiirikohtaisia luentoja ja seminaareja, joita tukevat opetusohjelmat ja käytännön harjoitukset. Myös yhteistoiminnallinen oppiminen ja opiskelijakeskeinen oppiminen hyväksytään, mikä tarjoaa laajan mahdollisuuden ryhmätyöskentelyyn ja yksittäisiin tehtäviin.

Opiskelijoiden on suoritettava laaja itsenäinen tutkimus, jota tukevat täysi pääsy kahteen kirjastoon, online-lehden käyttöoikeus ja oma tietokonepaketti, joka on tarkoitettu yksinomaan MSc-opiskelijoiden käyttöön kurssin aikana. Lisäksi opiskelijat tukevat osaston henkilökohtaisen ohjaajan ohjausta sekä pääsyä yliopistojen kattaviin tukipalveluihin. Tähän sisältyy tarvittaessa myös englanninkielinen tuki.

Akateeminen tulovaatimus

2: 1 tutkinto, olemme tyytyväisiä hakemuksiin ihmisiltä, joilla on ensimmäinen tai ylempi toisen asteen tutkinto (tai vastaava) tekniikan, fyysisen tai biotieteiden, lääketieteen tai lääketieteen alan ammattien alalla.

Olemme myös tyytyväisiä tiedusteluihin, jotka ovat saaneet yliopiston hyväksymiä muita ammattipätevyyksiä.

Englannin kielen maahantulovaatimus kansainvälisille opiskelijoille

Kansainvälisille hakijoille tarvitaan englanninkielinen IELTS-pisteet 6,5.

Työpaikat

MSc Cell- ja Tissue Engineering -ohjelma on seurannut voimakkaasti kehittyvän globaalin lääketieteen aluetta ja valmistelee sinut jännittävään tulevaisuuteen useilla lääketieteellisen tekniikan aloilla, olipa kyseessä akateeminen tai teollinen tutkimus, lääketieteelliset materiaalit, laitteet tai terapeuttiset alat, tai kliinisessä areenassa. Opintojakson modulaarinen rakenne mahdollistaa joustavuuden ja yksilöllisyyden, joka sopii urasi pyrkimyksiin, perustuu vahvuuksiin ja etuihin ja kehittää uutta ymmärrystä keskeisistä aiheista.

Opiskelijoille suunnatut jatko-kohteet voivat olla: jatko-opintojen ja tutkimuksen jatkaminen (PhD); yliopistollisen, akateemisen tutkijanuran harjoittaminen; teknisen neuvonnan tarjoaminen markkinointi- ja myyntiosastoille teollisuudessa; työskentelevät biolääketieteellisissä, biomateriaaleissa, terapeuttisissa, biotieteellisissä ja regeneratiivisissa lääketieteen aloilla tai työskentelevät terveydenhuollon palveluiden ja tuotteiden valtion sääntelyvirastossa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lue lisää

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Näytä vähemmän