MSc Biolääketieteen tekniikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi kattaa lääketieteen tekniikan perusteet, esittelee sinulle viimeisimmän lääketieteellisen teknologian kehityksen ja altistaa sinut potilaiden kanssa työskentelyn haasteisiin kliinisten käyntien kautta. Oppimis- ja opetusmenetelmiin kuuluvat lääketieteen ja tekniikan asiantuntijoiden luennot ja mielenosoitukset, käytännön luokat, joissa käytetään huippuluokan tiloja ja seminaareja johtavien kansallisten ja kansainvälisten tutkijoiden kanssa.

Opiskelijoillemme suunnatut matkakohteet voivat olla: ei-kliiniset palvelut ja teknologian hallinta sairaalassa; lääketieteellisten laitteiden suunnittelu, kehittäminen ja valmistus yksityisellä sektorilla; työskentelevät terveydenhuollon palveluja ja tuotteita käsittelevässä valtion sääntelyvirastossa; jatko-opintojen ja tutkimuksen jatkaminen (PhD); yliopistollisen, akateemisen tutkijanuran harjoittaminen; tai tarjoamalla teknistä neuvontaa markkinointiosastoille.

Miten kurssi opetetaan

Kurssilla opetetaan aihepiirikohtaisia luentoja ja seminaareja, joita tukevat opetusohjelmat ja käytännön harjoitukset. Myös yhteistoiminnallinen oppiminen ja opiskelijakeskeinen oppiminen hyväksytään, mikä tarjoaa laajan mahdollisuuden ryhmätyöskentelyyn ja yksittäisiin tehtäviin. Opiskelijoiden on suoritettava laaja itsenäinen tutkimus, jota tukevat täysi pääsy kahteen kirjastoon, online-lehden käyttöoikeus ja oma tietokonepaketti, joka on tarkoitettu yksinomaan MSc-opiskelijoiden käyttöön kurssin aikana. Lisäksi opiskelijat tukevat osaston henkilökohtaisen ohjaajan ohjausta sekä pääsyä yliopistojen kattaviin tukipalveluihin. Tähän sisältyy tarvittaessa myös englanninkielinen tuki.

Opintojakson sisältö

MSc-reitille opiskelijoiden on suoritettava 120 opintopistettä Core- ja Elective-moduuleista ja 60 opintopisteen tutkielma.

Akateeminen tulovaatimus

2: 2 tutkinto, olemme tyytyväisiä hakemuksiin ihmisiltä, joilla on ensimmäisen tai toisen luokan tutkinto (tai vastaava) tekniikan, fyysisen tai biotieteiden, lääketieteen tai lääketieteen alan ammattien alalla.

Olemme myös tyytyväisiä tiedusteluihin, jotka ovat saaneet yliopiston hyväksymiä muita ammattipätevyyksiä.

Englannin kielen maahantulovaatimus kansainvälisille opiskelijoille

Kansainvälisille hakijoille tarvitaan englanninkielinen IELTS-pisteet 6,5.

Työpaikat

Kurssin tavoitteena on tarjota monitieteistä maisteritason jatko-opintoja biolääketieteen tekniikassa valmistellakseen opiskelijoita tulevaisuuden työhön terveydenhuollon, teollisuuden ja akateemisen ympäristön alalla. Tähän sisältyy perustutkintoon perustuvan perustutkinnon perustaminen perustieteen tai tekniikan alalla ja sen soveltaminen lääketieteen ja terveydenhuollon perusperiaatteisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Kurssin tavoitteet ovat erityisesti seuraavat:

  • Tarjota jatkotutkintoa koskeva koulutus, joka johtaa ammatilliseen uraan biolääketieteen tekniikassa teollisuudessa, korkeakouluissa ja monenlaisissa terveydenhuollon laitoksissa, kuten lääketieteellisissä järjestöissä, lääketieteellisissä tutkimuslaitoksissa ja sairaaloissa
  • Tarjota mahdollisuus syvälliseen tutkimukseen erikoistuneista ja uusista biolääketieteen ja kliinisen tekniikan aloista;
  • Esittäkää opiskelijat käytännön työhön sairaalaympäristössä käytännön tietämyksellä potilaiden hoidosta, johon liittyy teknologista kehitystä alan kärjessä
  • Esittele opiskelijat jännittäville uusille aloille, kuten regeneratiiviselle lääketieteelle ja uusille fysiologisen seurannan ja diagnostiikan tekniikoille.

akkreditoinnit

Kurssi on akkreditoitu lääketieteen fysiikan ja tekniikan instituutissa, jonka tavoitteena on varmistaa, että akkreditoitujen ohjelmien tutkinnon suorittaneet ovat biolääketieteen insinöörityöpaikan tietämyksen ja taitojen kanssa, olipa kyseessä teollisuus, terveydenhuolto tai akateeminen ympäristö. Akkreditointi antaa sinulle varmuuden siitä, että kurssi täyttää tiukat soveltuvuus- ja laatukriteerit, jotta alan koulutus voidaan suorittaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lue lisää

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Näytä vähemmän