MSc Biolääketieteellinen tiedekunta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Biolääketiede käyttää biologisten periaatteiden pohjalta parantamaan ymmärrystämme ihmisten terveydestä ja sairauksien hoidosta käyttämällä monitieteistä lähestymistapaa. Eri alojen tuntemus mahdollistaa ihmisen kehon normaalin fysiologian selvittämisen. Tämä johtaa sairausprosessien ymmärtämiseen, mikä auttaa etenemään sairauden diagnosoinnissa ja sitä seuraavassa terapeuttisessa interventiossa. Opiskelijat, jotka suorittavat tämän opetetun MSc-ohjelman, saavat ymmärryksen tutkimuksen tärkeydestä ja kokevat edistyneitä tekniikoita, mukaan lukien tutkimuksen suunnittelu ja data-analyysi.

Tilat sisältävät laajan valikoiman instrumentointeja ja ajan tasalla olevia laitteita proteomisia analyysejä varten sekä tutkimuksia soluprosesseista. Yliopistolla on kansainvälinen maine onkologiaan, sydän- ja verisuonijärjestelmään sekä aineenvaihduntasairauksiin keskittyvällä tutkimuksella. Ohjelma perustuu laitoksen tutkimusosaamiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhistoriaan NHS: n kliinisten tutkijoiden kanssa sekä vahvoihin suhteisiimme biolääketieteen instituuttiin.

Tätä ohjelmaa opettavat laitoksen akateeminen henkilökunta ja kutsutut puhujat, kuten paikallisten sairaaloiden kliininen henkilökunta. Sinulle nimitetään henkilökohtainen ohjaaja ja sinulla on säännölliset yhteydet kokeneisiin tutkijoihin, jotka työskentelevät biolääketieteen alalla.

Opiskelijat saavat MSc Biomedical Sciences -ohjelmasta syvällisen ymmärryksen geneettisistä, biologisista, fysiologisista ja soluprosesseista suhteessa terveyden ja sairauden keskinäiseen yhteyteen ja keskustelun mahdollisista käytettävissä olevista hoidoista. Saat ymmärryksen tutkimuksen eettisistä ja moraalisista seurauksista tällä aihealueella ja käytät tieteellisen tutkimuksen periaatteita todisteisiin perustuvan käytännön yhteydessä. Uusi tietosi hankitaan opetettujen luentojen ja tutkimuksen, käytännön reaalimaailman ongelmanratkaisun ja käytännön kokemuksen avulla, jonka avulla voit tulkita ja arvioida tietoja kriittisesti biolääketieteen yhteydessä. Suoritat myös aineellisen tutkimusprojektin valitsemastasi lääketieteellisen tieteen osa-alueesta.

Mitä opiskelet

Core-moduulit

Kaikki moduulit ovat saatavuuden mukaisia, ja tämä luettelo voi muuttua milloin tahansa.

  • Syövän solu- ja molekyylibiologia
  • Optinen kuvantaminen ja lääkkeiden toimitus
  • Biolääketieteen tutkimusmenetelmät
  • Biolääketieteen sairaudet
  • Tartunta ja koskemattomuus
  • Biolääketieteen ajankohtaiset aiheet
  • Biolääketieteen tutkimusprojekti

122465_photo-1567427018141-0584cfcbf1b8.jpgMichael Longmire / Unsplash

Tulevaisuuden näkymiäsi

Tämä maisteriohjelma parantaa tieteellisiä teoreettisia ja käytännöllisiä kykyjäsi, siten tarjoamalla sinulle taidot lääketieteellisen tutkimuksen eturintamassa.

Kurssi auttaa sinua valmistautumaan tulevaan työhön tai jatkamaan jatko-opintoihin. Biolääketieteen jatko-opiskelijoiden työnantajiin kuuluu NHS, lääketieteellinen tutkimusneuvosto, valtion rahoittamat ja yksityiset patologialaboratoriot.

Tutustu virtuaalikierrokseen

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/biomedical-sciences

Sisäänpääsyvaatimukset

Ainakin 2,2 arvosanat (tai vastaava biolääketieteen kandidaatti). Epätyypillisillä pätevyyksillä toimivat hakijat voivat hakea, koska asianmukainen kokemus otetaan huomioon.

Kansainväliset opiskelijat

Jos tarvitset opiskeluun tason 4 opiskelijaviisumia tai jos äidinkielesi ei ole englanti, sinun on esitettävä hyväksyttävä todiste englannin kielen taitotasostasi.

Tämä kurssi vaatii akateemista IELTS 6.0: ta, vähintään 5,5 jokaisessa taidot.

Jos englanti ei tällä hetkellä saavuta yliopiston tämän ohjelman vaadittua tasoa, saatat olla kiinnostunut yhdestä englannin kielen kurssista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lue lisää

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Näytä vähemmän