MSc Biolääketiede (Lääketieteellinen mikrobiologia)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Biolääketieteellinen tiede on keskeinen aihe, joka käsittää kaikki terveys- ja sairausnäkökohdat, jotka ovat kliinisiä laboratoriotieteitä, jotka käsittelevät erityisesti sairauksien prosessien tuntemusta ja ymmärtämistä näiden prosessien tutkimuksen ja tutkimuksen yhteydessä. MSc Biomedical Science (Medical Microbiology) sisältää mikrobiologian ja virologian.

Biotieteiden korkeakoulu on kehittänyt erittäin aktiivisen ja menestyksekkään biolääketieteen tutkimuksen ohjelmat. Olemme omaksuneet NHS Trustin ja siihen liittyvän teollisuuden asiantuntijoita kehittämään erinomaisia yhteistyösuhteita, jotka kattavat keskeiset diagnostiset ja kliiniset erikoisuudet. Opiskelijat hyötyvät paitsi sellaisten erikoislääkärien ottamisesta mukaan opetusohjelmiin, mutta työnantajien panos auttaa myös muotoilemaan opetussuunnitelmaa ja voi johtaa erittäin kilpailukykyisiin projektimahdollisuuksiin liittyvillä aloilla.

Tämä maisteriohjelma tukee opiskelijoita kehittämään omaa tietämystä ja ymmärrystä, kykyä kriittisesti analysoida ja arvioida näyttöön perustuvaa, työskennellä itsenäisesti ja sopeutua erilaisiin konteksteihin.

Miten kurssi opetetaan

Tämä yhden vuoden ohjelma on rakennettu siten, että kaikki opetetut istunnot toimitetaan vain kahdessa työpäivässä. Kokopäiväisten opiskelijoiden odotetaan osallistuvan itsenäiseen tutkimukseen loput 3 päivää viikossa. Opetettujen istuntojen yhdistäminen tällä tavalla mahdollistaa suuremman joustavuuden osa-aikaisille opiskelijoille, joiden odotetaan osallistuvan yhden päivän viikossa kahteen lukuvuoteen, vähentämällä mahdollisia vaikutuksia työvoiman suunnitteluun työnantajille ja suoraa yhteydenpitoa opiskelijoille, joilla on tarvetta oppilaitosten ulkopuolella vastuut.

Semester 1 keskittyy kahteen pääalueeseen, joista ensimmäinen on biolääketieteen etiikka, apurahahakemus, metodologiset lähestymistavat, analyyttinen päättely ja tutkimus. Toinen alue keskittyy lääketieteellisen mikrobiologian rooliin mikro-organismien ja isännän välisen suhteen arvioinnissa, arvioinnissa ja arvioinnissa sekä kliinisten ilmenemismuotojen kehossa.

Semester 2 keskittyy myös kahteen pääteemaan; ensinnäkin liiketoiminnan suunnittelu, johtaminen ja laboratoriotaidot. Toiseksi epidemiologian rooli sairauksien ja terveyteen liittyvien tulosten tutkinnassa, laboratorion rooli organisaatioiden ja tautipesäkkeiden välisten suhteiden luomisessa, mikrobilääkitys ja vaihtoehdot sekä paikallinen ja maailmanlaajuinen vaste tartuntatauteihin.

Akateeminen tulovaatimus

Hakijoiden odotetaan pitävän joko ensimmäisen tai toisen luokan arvosanan biolääketieteen alalla tai vastaavaa Life Science -oppilaitosohjelmaa. Huomioon otetaan myös sellaisten hakijoiden hakemukset, jotka eivät täytä näitä kriteerejä, mutta jotka voivat osoittaa asianmukaisen ammatillisen pätevyyden ja / tai kokemuksen. Huomaa, että hakijat, jotka ovat saavuttaneet IBMS-erikoislääkärin tutkintotodistuksen, voivat hakea ilmoittautua akkreditoidun, aikaisemmin sertifioidun oppimisen yhteydessä, mikä on pienempi lukukausimaksu ja rajoitettu moduulivapaus.

Opiskelijat, jotka eivät täytä tämän kurssin sisäänpääsyvaatimuksia, tarjoavat mahdollisuuden suorittaa MSc-ohjelman. Lisätietoja seuraa biolääketieteen kurssin jatko-tutkintotodistusta.

Englannin kielen maahantulovaatimus kansainvälisille opiskelijoille

IELTS 6.5, jossa kussakin komponentissa on vähintään 6,0. Yliopisto hyväksyy myös useita kansainvälisesti tunnustettuja englanninkielisiä testejä.

Jos et täytä englanninkielisiä vaatimuksia, yliopisto tarjoaa lukuisia englanninkielisiä valmennusohjelmia.

Kurssin lukukausimaksut 2019/20

  • UK / EU-opiskelijat 7 800 euroa vuodessa
  • Kansainväliset opiskelijat: £ 15,560 vuodessa

Jotkin matkakustannukset voivat aiheutua, jos ulkoinen hanke tai sijoitus toteutetaan; tällaiset kustannukset keskustellaan opiskelijan kanssa ennen hankkeen vahvistamista. Opiskelija voi valita sisäisen hankkeen, joka ei aiheuta ylimääräisiä matkakustannuksia. Oppikirjoista ja kirjastojen välisistä lainoista saattaa aiheutua lisäkustannuksia.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Lue lisää

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Näytä vähemmän