MSC Tartuntatautien

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MSc Tartuntatautien tavoitteena on kuroa tieteenalojen epidemiologian, Laboratorioala ja kansanterveyttä ja politiikkaa koulutus ja uudelleenkoulutus opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä suoraan monialaista käytännön lähestymistapaa tartuntatautien valvonta, ja annettava opiskelijoille erikoistunutta taitoja, jotka helpottavat uran tartuntatautien valvonta kuin henkilöstön terveyden ministeriöiden, terveydenhuollon yksiköt, kansalliset tai kansainväliset tautien torjuntaan virastot, avustusjärjestöjen tai yliopistoissa.

Valmistuneet kurssista vievät tieteellistä tai johtotehtävissä kansallisten ja kansainvälisten virastojen, avustusjärjestöjen, tai liittyä erityisiä interventio hankkeisiin tai parantamista koskevien tutkimushankkeiden maailmanlaajuisiin terveysongelmiin.

Tavoitteet


Lopussa Kurssilla pitäisi pystyä: tutkia siirto kotoperäisten ja epidemian infektioita; valitse sopiva valvontamenetelmät; suunnitella, toteuttaa ja arvioida koordinoidun valvontamenetelmiä; arvioida rajoitteet paikallisliikenteen terveydenhuoltojärjestelmät; hallinnoida käytettävissä olevia resursseja yhteydessä tartuntatautien valvonta, ja keskittää ponnistelunsa tietyille maantieteellisille alueille tai tiettyjä sairauksia.

Opetussuunnitelma

AJAN 1


Kun suunta, opiskelijat osallistuvat ytimen moduulin, joka keskittyy: (i) elinkaarta ja ominaisuudet tarttuvien taudinaiheuttajien mukaan pääasiallinen siirtymisen reittejä; (Ii) tärkeimpien toimien strategioita käytetään tartuntatautien torjunnassa; (Iii) esimerkkejä onnistumisista, osittainen onnistumisten ja epäonnistumisten vuonna interventio-ohjelmia tartuntatauteja vastaan. Tämä moduuli on integroitu pakollinen moduuli perustilastoja, ja joko a) opintokokonaisuuksia perustutkimukseen epidemiologia; terveystaloustiede, ja terveyspolitiikan, prosessi ja voimaa, tai b) opintokokonaisuuksia laajennetusta Epidemiologian ja terveyden taloustieteen tai terveyspolitiikkaa, prosessi ja voimaa. Monitieteinen korostuu jossa otetaan huomioon sosiaaliset, poliittiset ja taloudellinen asiayhteys, jossa terveydenhuollon järjestelmät toimivat.

Ehdot 2 ja 3


Opiskelijat osallistuvat yhteensä kuusi opintokokonaisuuksia, yksi kustakin aikataulu lovi. Tyypillinen valinta on annettu tässä:

C1:: Terveydenhuolto arviointi; Perusterveydenhuolto kehitysmaissa; Vector näytteenottoon, tunnistamiseen ja rangaistavuuden.

C2: Konfliktien & Terveys; Clinical & kansanterveyden Bakteriologian; Taloudellisen analyysin ja -politiikka.


D1: Tartuntatautien valvomisen kehittyneissä & keskitulotason maissa; Designing Disease Control ohjelmat kehitysmaissa.

D2: Epidemiology & tartuntatautien

E1: AIDS; Menetelmät vektoriohjaus; Mykologian; Mallinnus & Dynamics tartuntatautirekisteriin; Väestö ja kehitys.

E2: valvonta sukupuolitauteja; Epidemiology & valvonta malarian; Antimicrobial Chemotherapy; Tropical Environmental Health.

Projektiraportti


Opiskelijat suorittavat tutkimushankkeen opiskelu näkökohtia interventio-ohjelman. Tarvittaessa tämä voi olla muodoltaan valinnainen kauden asiaan ulkomailla paikkaan. Useimmat opiskelijat tällä kurssilla toteuttamaan hankkeita ulkomailla. Opiskelijat yritys hankkeet ulkomailla edellyttää lisärahoitusta jopa £ 1500 kattamaan kustannuksia.

Kurssin kesto


Full-time vuoden tai jakaa tutkimuksessa kahden vuoden aikana. Opiskelijat otetaan kurssin kohdalta tutkimuksessa kahden vuoden aikana osallistua kokopäiväisesti osa 1. vuosi, ja sitten suorittaa loput kurssin vuonna 2. Split voi tapahtua milloin tahansa välillä joululoman ja lopussa muodollisen opetuksen toukokuussa tilauksesta kanssa kurssin johtaja. Paperi 1 voidaan ottaa lopussa Vuosi 1 tai lopussa Vuosi 2. Paperi 2 on otettava lopussa Vuosi 2. Kiinnostuneet Hakijan on ilmoitettava niiden valinnan hakulomakkeen.

Pääsyvaatimukset


Joko toisen luokan Saavutukset tutkinto tunnustettu yliopiston tieteen, yhteiskuntatieteiden tai humanististen kenttään tai yliopistotutkinto lääketieteessä. Hakijat, joilla sopiva tekninen pätevyys ja työkokemus, tai vastaava tutkinto, ovat myös tervetulleita.

* Lukukausimaksu: palkkiot tila pidetään hakemuksesta.

Viimeksi päivitetty Elo 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Lue lisää

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Näytä vähemmän