MSC Globaali Terveys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

2000-luvulla terveyden parantaminen ja terveyden tasa-arvoisuuden saavuttaminen on yksi maailman suurimmista haasteista. Aikana ennennäkemätöntä talouksien, ympäristöjen, yhteiskuntien ja kulttuurien integraatiota ja keskinäistä riippuvuutta, nämä globaalit prosessit ovat vuorovaikutuksessa kansallisten, paikallisten ja henkilökohtaisten tekijöiden kanssa, jotta ne voivat vaikuttaa yksilöiden ja väestön terveyteen.


MSc Global Healthin Brighton and Sussex Medical School (BSMS) tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä näistä globaaleista terveyteen vaikuttavista tekijöistä ja niiden mahdollisista ratkaisuista sellaisten henkilöiden tuottamiseksi, joilla on valmiudet myötävaikuttaa terveyden parantamiseen ja terveyden tasa-arvoisuuden saavuttamiseen maailmanlaajuinen.

129703_bsms4.png


Kurssi kokoaa yhteen terveystieteiden ja muiden maiden tieteenalojen asiantuntijat tuottamaan vilkkaan ohjelman, joka vetoaa laajalti ja joka kattaa muun muassa köyhyyden, eriarvoisuuden ja terveyden; kulttuurin ymmärtäminen terveydestä ja parantumisesta; syntyvät tartuntataudit; tarttuvien ja ei-tarttuvien tautien maailmanlaajuinen taakka; ilmastomuutos ja terveys sekä sairauksien, globalisaation ja globaalin hallinnan välinen suhde.


MSC Global Health on kokopäiväinen yhden vuoden modulaarinen opetettu kurssi, joka käsittää 5 opetettua moduulia ja väitöskirjan. Kurssilla otetaan käyttöön dynaamisia ja vuorovaikutteisia opetusmenetelmiä, joissa käytetään tapaustutkimuksia nykyisen näytön ja oivalluksen ohella helpottamaan opiskelijoiden ymmärtämistä globaaleista terveyskysymyksistä.

Opiskelijoita rohkaistaan olemaan itseohjautuneita ja hallitsemaan omaa oppimistaan hyödyntämällä BSMS: n käytettävissä olevia monenlaisia oppimateriaaleja. Opinnäytetyön avulla opiskelijat voivat kehittää osaamisaluetta keskittymällä syventävästi kiinnostaviin aiheisiin.

Mitä kurssi tarjoaa

 • Kahden yliopiston, Brightonin ja Sussexin, yhdistelmä tietämystä ja resursseja sekä Kehittämistutkimuksen instituutti, johtava maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö tutkimuksen, opetuksen ja viestinnän alalla kansainvälisen kehityksen alalla.
 • Laaja valikoima aihesisältöä, maailmanlaajuisesta tautiepidemologiasta terveyden ja köyhyyden vuorovaikutukseen sekä sairauden, globalisaation ja globaalin hallinnan väliseen suhteeseen.
 • Kaksi opetustehtävää, jotka sijaitsevat Brighton & Hove; Yksi termi keskittyi tutkimukseen pohjautuvaan väitöskirjaan, jonka vaihtoehdot voivat sijaita ulkomailla, edellyttäen hyväksyntää.
 • Tutkimuskulttuurin tuntemia ja heijastavia opetusmenetelmiä.
 • Opetus johtavilta asiantuntijoilta, mukaan lukien tartuntatautien professori Melanie Newport ja globaali terveys BSMS; Stefan Elbe, kansainvälisten suhteiden professori, Sussexin yliopisto; ja Maya Unnithan, lääketieteellinen antropologi, Sussexin yliopisto.
 • Linkit kehitysmaiden terveysohjelmiin.

Keskeiset opintoalat

 • Terveyden ja huonontumisen tekijät globalisoituneessa maailmassa
 • Yleinen taakka ja sairauksien ja vammojen hallinta
 • Lääkkeiden saatavuus
 • Huomiotta jätetyt trooppiset sairaudet (NTD)
 • Terveys, köyhyys ja kehitys
 • Globaali mielenterveys
 • Esiintyvät tartuntataudit ja antibioottiresistenssi
 • Seksuaalisuus, hedelmällisyys ja lisääntymisoikeudet
 • Konfliktit ja väkivalta
 • Tutkimuskäytäntö globaaleissa tilanteissa

Uramahdollisuudet

Globaalin terveydenhoidon maisterin tavoitteena on kehittää opiskelijoiden taitoja työskennellä maailmanlaajuisina terveydenhuollon ammattilaisina, päätöksentekijöinä tai tutkijoina, mukaan lukien terveysjärjestelmissä, hallituksissa, kansalaisjärjestöissä ja kansainvälisissä terveys- ja kehitysjärjestöissä

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäisen tai ylemmän toisen luokan perustutkinto tai vähintään 3 vuoden lääketieteen suorittamisen onnistunut suorittaminen Ison-Britannian lääketieteellisessä koulussa, jolla on taattu paikka jatkaa lääketieteen opintoja valmistumisen jälkeen.

BSMS

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Brighton and Sussex Medical School offers a dynamic, innovative undergraduate programme, awarded by the Universities of Brighton and Sussex, that will prepare you for a wide range of career opportunit ... Lue lisää

Brighton and Sussex Medical School offers a dynamic, innovative undergraduate programme, awarded by the Universities of Brighton and Sussex, that will prepare you for a wide range of career opportunities once you have qualified as a doctor. Näytä vähemmän