MS kliinisessä tutkimuksessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tutkijaohjelma kliinisessä tutkimuksessa tarjoaa yhden vuoden 30 opintopisteen MS-tutkinnon. Ohjelma yhdistää ainutlaatuisen luokkahuonekokemuksen kliinisen tutkimuksen suorittamisen ja suunnittelun perusteiden oppimiseen, mukaan lukien käytännön koulutus ja kokemus, sekä ammatillisen havainnointipotentiaalin kliinisissä tutkimusorganisaatioissa. Hakijoilla on oltava vähintään BA- tai BS-tutkinto tai vastaava. Osa-aikainen osallistuminen on saatavana kahden vuoden ajan hakijoille.

Miksi kliininen tutkimus?

Kliiniset tutkimukset ovat osa terveydenhuollon tiedettä, joissa keskitytään lääkkeiden, diagnostiikan ja lääketieteellisten hoitojen turvallisuuteen ja tehokkuuteen ihmispopulaatiossa. Jotta voitaisiin käsitellä monimutkaisia lääketieteellisiä ja hammaslääketieteellisiä kysymyksiä, joita Yhdysvaltojen ja kansainvälisen yhteisön on kohdattava, koulutetun kliinisen tutkimuksen henkilöstö on kriittisen tärkeää varmistaa, että tutkimus on yhdenmukaistettu korkeimpien tieteellisten, eettisten ja sääntelystandardien kanssa. Koulutettujen kliinisten tutkijoiden tarve on tunnustettu: 31. lokakuuta 2019 mennessä maailmanlaajuisesti oli yli 320 000 kliinistä tutkimusta, joista noin 49% oli muita kuin Yhdysvaltoja. (Kansallinen terveysinstituutti, kliiniset tutkimukset, http://clinicaltrials.gov).

Maisteri kliinisessä tutkimuksessa

Kliinisen tutkimuksen MS-ohjelma on suunniteltu tuottamaan päteviä kliinisiä tutkijoita ainutlaatuisen koulutuskokemuksen kautta, joka koostuu kliinisen tutkimuksen menetelmistä, epidemiologiasta ja biostatistiikasta, eettisistä ja sääntelyperiaatteista sekä todisteisiin perustuvasta terveydenhuollosta. Ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on monipuolinen ammattitausta ympäri maailmaa, mukaan lukien ulkomaiset ja yhdysvaltalaiset koulutetut lääkärit ja hammaslääkärit, lääke- ja bioteknologiateollisuuden ammattilaiset, akateemikot ja tohtorit, jotka aikovat suorittaa kliinisiä tutkimuksia. Kliinisen tutkimuksen MS-tutkinnon suorittaneet ovat saaneet tehtäviä yliopistoissa ja teollisuudessa kliinisen tutkimuksen koordinaattoreina ja paikan päälliköinä sekä tutkijoina ja valtion laitoksissa tai ovat suorittaneet ammattitutkintoja lääketieteessä, hammaslääketieteessä ja kansanterveydessä.

opetussuunnitelma

Kliinisen tutkimuksen MS on intensiivinen, yhden vuoden 30 opintopisteen MS-tutkinto-ohjelma, joka voidaan suorittaa osa-aikaisesti, edellyttäen kahden vuoden opiskelua. Ohjelma koostuu 24 opintopisteestä luokkahuoneen kurssityöstä ja 6 opintopisteestä valvottua tutkimuskokemusta joko kliinisessä tai akateemisessa ympäristössä. Osa-aikaisesta kurssisekvenssistä kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä ohjelman ylläpitäjään.

Syksyn lukukausi - 13 luottotuntia
 • Kliinisten tutkimusten perusteet I (3)
 • Tiedonhallinta (2)
 • Epidemiologia (3)
 • Liittovaltion asetukset / virastot (2)
 • Kliinisen tutkimuksen käytäntö I (3)
Kevätlukukausi - 14 luottotuntia
 • * Todisteisiin perustuva terveydenhuolto (3)
 • Kliiniset tutkimukset II (3)
 • Biostatistiikka (3)
 • Bioetiikka ja IRB (2)
 • Tieteellinen kirjoittaminen (3)
 • Kliinisen tutkimuksen käytäntö II (3)

* Kurssi tarjotaan intensiivisenä tammikuun alussa

Ohjelman tiedekunta

MS-ohjelmaa tarjotaan epidemiologian ja terveyden edistämisen laitoksella, ja se sisältää tunnettuja tiedekuntia, jotka ovat peräisin sekä yliopistoista että teollisuudesta. Tiedekunnan jäsenet ovat kliinisen tutkimuksen asiantuntijoita ja koostuvat lääkäreistä, hammaslääkäreistä, epidemiologeista ja biostatisteista, jotka tuovat tiedon laajuuden luokkakokemukseen.

opetus

Kliinisen tutkimuksen MS-ohjelman luku- ja muut maksut noudattavat samaa maksuaikataulua, jonka NYU: n korkeakouluopiskelijaohjelma asettaa

Tietoa kansainvälisille opiskelijoille

Kliinisen tutkimuksen jatko-ohjelmalla on monipuolinen opiskelijakunta. Joka vuosi luokkaamme kuuluu opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaikkia ulkomaalaisia opiskelijoita kannustetaan hakeutumaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa odotettavan osallistumisvuoden (marraskuu-15.5.) Pääsyjaksoon.

Hyväksyttyään ohjelmaan kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava AFCOE (viisumihakemus) viimeistään 15. toukokuuta vuonna, jona he haluavat osallistua ohjelmaan. Tämän päivän jälkeen vastaanotetut AFCOE-hakemukset käsitellään ohjelman harkinnan mukaan tai seuraavaa lukuvuotta varten.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Department of Epidemiology & Health Promotion is guided by "consequential" epidemiology, an approach that aims to deliver on the promise of science to sustainably improve oral health equity lo ... Lue lisää

The Department of Epidemiology & Health Promotion is guided by "consequential" epidemiology, an approach that aims to deliver on the promise of science to sustainably improve oral health equity locally and globally. Faculty and researchers in the Department are engaged in solving the biggest oral public health problems, using the tools of epidemiology, statistics, dissemination, and implementation, economics, system improvement, and ethics. Näytä vähemmän