MS liikunta ja urheilu tiedettä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä maisteri ohjelma on suunniteltu oppilaille ihmisen liikkumisesta, liikunta fysiologia, sydämen ja keuhkojen kuntoutus, urheilu psykologia, ja biomekaniikan. Se on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä näillä aloilla, edistää heidän tietojaan kuin niiden perusopetuksen, ehkä valmistautua opiskeluun tohtorin tasolla.

Tracks

  • Liikunta Tiede ja kuntoutus
  • Liikunnan

Ylioppilas vaatimukset

Hakijoiden on tarjottava vähintään yksi peruskurssi jokaisessa seuraavista: ihmisen fysiologia, ihmisen anatomia, liikunnan fysiologia ja biomekaniikka.

Fysiikan ja tietenkin kemian suositellaan.

Kilpailukykyinen kantajat tyypillisesti ylempää astetta liikuntatieteellisten tai Liikunta. Muut tutkinnot voivat myös tarjota sopiva koulutustausta (eli Fysioterapian, Athletic Training, jne).

Opiskelijat on myös osoitettava pätevyytensä perustavanlaatuisia painonnosto ja kehonhuoltoa. Tämä voidaan tehdä loppuun kurssin aihe, sopiva sertifioinnin kansallisesti tunnustettu organisaatio (esim NSCA), tai todistus vähintään vuoden käytännön kokemus alalta.

Hakijat, jotka täyttävät yleisen ylioppilastutkinnon vaatimukset kollegion voidaan hyväksyä ylioppilaaksi ehdollisesti.

Jatko-opiskelija voi täyttää tällaisia ​​ylioppilastutkinnon edellytykset täyttämällä asianmukaiset kursseja Brooklyn College perustutkintoa jako.

Hakijoilla on oltava vähintään perustutkintoa luokan olevan keskimäärin 3,00.

Keskimäärin vähintään 3,00 on jatko on velvollinen pitämään ylioppilastutkinnon. Kansainvälinen hakijat, joiden Englanti on toinen kieli on välitettävä Testaus Englanti vieraana kielenä (TOEFL) vähintään pisteet 550 on paper-based test tai 213 atk-pohjainen testi tai 79 sen Internet- pohjainen testi, ennen kuin harkitaan ottamista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Lue lisää

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Näytä vähemmän