MRes terveydenhuollossa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Maailman ykkönen sijoittuneessa taide- ja designyliopistossa opiskellaan viiden peräkkäisen vuoden ajan (2015-2019) QS World University Subject -järjestyksessä.

Tietoja ohjelmasta

Tämä ainutlaatuinen monitieteinen ohjelma hyödyntää RCA : n Design Schoolin ja Helen Hamlyn Design Centerin täydentävää asiantuntemusta sekä Imperial College Londonin lääketieteellisen tiedekunnan ja Helix-keskuksen asiantuntemusta Lontoon Paddingtonin St Mary's -sairaalassa.

Sinulla on tietoisuus suunnittelun roolista ja arvosta terveydenhuollon haasteiden ratkaisemisessa, samoin kuin moniammatillinen näkökulma ongelmanratkaisuun ja kliinisen / suunnitteluyhteistyön merkitys. Ohjelma käyttää erilaisia tutkimustekniikoita, työkaluja ja kehyksiä suunnittelun ja innovaatioiden aloilla, ja tarjoaa ympäristön, jossa kehitetään suunnittelupohjaisia taitoja tutkia, syntetisoida ja prototyyppiä nopeasti ratkaisuun terveydenhuollon haasteeseen.Tim Allen

Sisääntulovaatimukset

Ehdokkaat valitaan kokonaan ansioiden perusteella, ja hakemukset ovat tervetulleita kaikkialta maailmasta. Valintaprosessissa otetaan huomioon luovuus, mielikuvitus ja innovatiivisuus, kuten portfoliosi osoittaa, samoin kuin mahdollisuutesi hyötyä ohjelmasta ja saavuttaa yleisesti korkeat MA-vaatimukset.

MRes Healthcare

Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Näytä vähemmän