MRes Molecular Science and Engineering

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Molekyylitieteen ja tekniikan laajojen näkökohtien asiantuntijat ovat yhä kysyttyjä. Teollisuus ja tutkimuslaitokset tarvitsevat ammattitaitoisia tutkijoita ja insinöörejä toimimaan tehokkaasti ja saumattomasti yhdessä voidakseen vastata haasteisiin.

Molekyylitieteiden ja tekniikan instituutti on käynnistänyt ainutlaatuisen maisteritutkimuksen kouluttaakseen opiskelijoita interdisciplinaarisessa yhteistyötutkimuksessa tällä nousevalla ja jännittävällä alalla.

Nopea kehitys molekyylitieteen ymmärtämisessämme antaa meille nyt mahdollisuuden tehdä, mitata ja mallintaa materiaaleja ennennäkemättömällä tarkkuudella. Tämä on loistava tilaisuus suunnitella parempia materiaaleja ja molekyylijärjestelmiä vastauksena yhteiskunnan suuriin haasteisiin.

Tämä yhden vuoden kokopäiväinen MRes-kurssi tarjoaa sinulle systemaattisen ymmärryksen molekyylitieteestä ja tekniikasta sekä kriittisen tietoisuuden alueen nykyisistä haasteista ja tutkimuksesta.

MRes on suunnattu laajalle tutkinnon suorittaneille tieteen ja tekniikan taustoista, tarjoamalla edistyneitä integrointitaitoja sekä ymmärrystä useista asteikoista, molekyylisistä vuorovaikutuksista kokonaisiin järjestelmiin.

Yhteistyö on upotettu kurssiin integroidun kurssityön ja laajojen tutkimusprojektien kautta: suoritat työharjoittelupaikkoja saadaksesi korkean tason näkökulman tutkimushaasteeseen ja sen kontekstiin.

Tätä seuraa kolmen kuukauden tutkimusprojekti Imperialissa, jota valvoo tiiviisti kaksi tutkijaa eri osastoilta.

Rakenne

Esitetyt moduulit ovat kuluvalle lukuvuodelle, ja ne voivat muuttua liittymisvuodesi mukaan.

Huomaa, että tämän kurssin opetussuunnitelmaa tarkistetaan parhaillaan osana korkeakoulun laajuista prosessia standardisoidun modulaarisen rakenteen käyttöönottamiseksi. Seurauksena on, että kurssin sisältö ja arviointirakenteet voivat muuttua ilmoittautumisvuosi. Siksi suosittelemme, että tarkistat tämän kurssisivun ennen hakemuksen viimeistelemistä ja jättämisen jälkeen, sillä pyrimme päivittämään tämän sivun heti, kun kollegio hyväksyy muutokset.

Ota selvää rajallisista olosuhteista, joissa joudumme ehkä tekemään muutoksia kursseihimme tai niihin liittyen, minkä tyyppisiä muutoksia voimme tehdä ja kuinka kerromme sinulle tekemistämme muutoksista.

Johdantokomponentit

Nämä komponentit takaavat laajan osaamisalueen integroidulle opetussuunnitelmalle.

 • Molekyylitekniikan perusteet
 • Molekyylitieteen perusta

Edistyneet ydinmoduulit

 • Mittaus - analyysi ja karakterisointi
 • Valmistus - polymeerijärjestelmien synteesi
 • Valmistus prosessi
 • Molekyylijärjestelmien suunnittelu
 • Moniasteikkoinen mallinnus - ymmärtäminen, visualisointi ja ennustaminen

Tutkimushankkeet

Tutkimusprojektit ovat MRes-ohjelman ydin. Jokaisessa projektissa on kaksi osaa: integroitu yhteistyöhakemus teollisuudelle (3 kuukautta) ja tämän projektin jatkaminen Imperial Collegen tutkimuslaboratorioissa. Kaksi eri tieteenalojen imperiumista akateemista ja teollinen kumppani valvovat hankkeita yhdessä.

129010_photo-1532187863486-abf9dbad1b69.jpgLouis Reed / Unsplash

Opetus ja arviointi

opetus

 • Ryhmäharjoitukset
 • Ohjatut käytännön luokat ja laboratoriotyöt
 • Yksittäiset tutkimushankkeet
 • Luennot
 • Online-ryhmät / keskustelut
 • Online-luentomateriaalit
 • esitykset
 • Tutkimusprojekti (jota voidaan valvoa yhdessä alan kumppaneiden kanssa)
 • Oppaat

Arviointi

 • Suunnittelu lyhyt
 • Yksittäiset suulliset esitykset
 • Laboratorioarviot
 • Kirjallisuuskatsaus ja projektiehdotus
 • Valmistusprojekti
 • Miniprojektit
 • Julisteen esittely
 • Ongelmalomakkeet
 • Edistysraportit
 • Tutkimusartikkeli
 • Kirjalliset kokeet

Kurssin aikataulu

Saat liittymisohjeet ennen kauden alkamista. Sinun pitäisi olla valmis liittymään kurssille lukuvuoden ensimmäisestä päivästä (lokakuun ensimmäisestä maanantaista).

Aikatauluasi pääsee verkkoon - saat linkin tähän ennen kurssin alkamista. Opetuksen ydintunnit ovat maanantaista perjantaihin 9–6.

Huomaa, että koska tämä on jatkotutkinto, kurssiohjelma jatkuu perustutkintopäivien kautta. Tämä on 12 kuukauden kurssi, joka alkaa lokakuun alusta syyskuun loppuun.

Sisäänpääsyvaatimukset

Otamme mielellämme vastaan opiskelijoita ympäri maailmaa ja harkitsemme kaikkia hakijoita henkilökohtaisesti.

Akateeminen vähimmäisvaatimus

Vähimmäisvaatimuksemme on 2,1 tutkinto tekniikan tai fysiikan alalta.

Kansainväliset pätevyydet

Hyväksymme myös laajan valikoiman kansainvälisiä tutkintoja.

Yllä oleva akateeminen vaatimus koskee hakijoita, joilla on tai jotka työskentelevät kohti Yhdistyneen kuningaskunnan pätevyyttä.

Katso ohjeet maaindeksistämme. Huomaa kuitenkin, että tässä luetellut standardit ovat vähimmäisvaatimukset pääsylle yliopistoon, ei erityisesti tähän osastoon.

Jos sinulla on kysyttävää valinnoista ja vaatimuksista, joita vaaditaan hallintasi tai parhaillaan opiskeluasi varten, ota yhteyttä asiaankuuluvaan vastaanottojoukkueeseen.

Englannin kielen vaatimus (kaikki hakijat)

Kaikkien ehdokkaiden on osoitettava vähintään englannin kielen taito päästäkseen korkeakouluun.

Kurssille pääsyä varten on saavutettava normaali korkeakouluvaatimus asianmukaisesta englanninkielisestä pätevyydestä. Katso yksityiskohdat tämän vaatimuksen saavuttamiseksi vaadittavista vähimmäisasteista tutustumalla jatko-opiskelijoiden englannin kielen vaatimuksiin.

Opintomaksut ja rahoitus

Maksamasi lukukausimaksujen taso perustuu maksutasoon, jonka arvioimme Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen lainsäädännön perusteella.

Lukukausimaksut (koti- ja EU-opiskelijat)

Vuoden 2020 merkintä

£ 14 000 vuodessa

Maksut peritään opiskeluvuonna, ei opintovuonna.

Jollei toisin mainita, yli vuoden kestäneiden kurssien opiskelijoiden maksut nousevat vuosittain inflaatioon liittyvällä määrällä, mukaan lukien modulaaristen ohjelmien osa-aikaiset opiskelijat. Käytetty inflaatiomitta on vähittäishintaindeksin (RPI) arvo sen kalenterivuoden huhtikuussa, jonka aikana akateeminen istunto alkaa. RPI-arvoa huhtikuussa 2020 sovelletaan lukuvuosien 2020–2021 palkkioihin.

Lukukausimaksut (merentakaisten maiden ja saarten opiskelijat)

Vuoden 2020 merkintä

£ 32 500 vuodessa

Maksut peritään opiskeluvuonna, ei opintovuonna.

Jollei toisin mainita, yli vuoden kestäneiden kurssien opiskelijoiden maksut nousevat vuosittain inflaatioon liittyvällä määrällä, mukaan lukien modulaaristen ohjelmien osa-aikaiset opiskelijat. Käytetty inflaatiomitta on vähittäishintaindeksin (RPI) arvo sen kalenterivuoden huhtikuussa, jonka aikana akateeminen istunto alkaa. RPI-arvoa huhtikuussa 2020 sovelletaan lukuvuosien 2020–2021 palkkioihin.

Työpaikat

Molekyylitieteen ja tekniikan MRes-tutkijamme on suunnattu laajaan määrään poikkeuksellisia tutkinnon suorittaneita tieteen ja tekniikan taustoista, jotka ovat innostuneita harjoittamaan yhteistyöhön soveltuvaa, poikkitieteellistä tutkimusta. Se antaa sinulle perustiedot ja soveltavat taidot PhD tai uran teollisuudessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Lue lisää

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Näytä vähemmän