MPH: n globaali kansanterveys

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kansanterveys on kasvava huolenaihe esimerkiksi liikalihavuuden ja muiden monimutkaisten tilojen vuoksi, jotka edellyttävät koulutusta ja erityiskoulutusta koko terveydenhuoltoalalla.

Tämä uusi maailmanlaajuisen kansanterveyden mestari tarjoaa perustan kansanterveyskoulutukselle ja altistumiselle globaalille terveysanalyysille, politiikalle, politiikoille, järjestelmille ja käytännöille.

Keskityt globaaleihin kansanterveyskysymyksiin, joita ohjaavat kestävän kehityksen tavoitteet (SDG), jotka YK: n yleiskokous asetti vuonna 2015:

 • Lisääntymis-, äiti-, vastasyntyneiden ja lasten terveys
 • Tarttuvat taudit
 • Ei-tarttuvat sairaudet ja mielenterveys
 • Loukkaantumiset ja väkivalta
 • Yleinen terveydenhuolto (UHC) ja terveysjärjestelmät
 • Ympäristöriskit
 • Terveysriskit ja tautitapaukset

Kehität syvällistä ymmärrystä väestön ja kansakunnan terveyshaasteista yhä globalisoituvassa maailmassa.

Tavoitteenamme on antaa sinulle taitoja sairauksien ehkäisyyn, terveydensuojeluun ja terveyden edistämiseen liittyvien terveyspalvelujen suunnittelussa, hallinnassa ja arvioinnissa.

Tästä MPH: sta valmistuneiden tulisi kehittää työvoimaa, jolla on vahva johtaminen, johtajuus ja kriittinen ajattelu.

Ominaisuudet ja Edut

 • Tarjoaa sinulle taitoja sairauksien ehkäisyyn, terveydensuojeluun ja terveyden edistämiseen liittyvien terveyspalvelujen suunnittelussa, hallinnassa ja arvioinnissa.
 • Kattaa monia alueita, jotka ovat välttämättömiä kansanterveystieteellisen tiedekunnan kokeen A osan istumiselle.
 • Kurssillamme on osa-aikainen vaihtoehto, joka auttaa sinua sopimaan opiskeluun työsi ympärille.
 • Opetustiimimme koostuu epidemiologian, kansanterveyden, sosiologian, terveyden edistämisen ja mielenterveyden professoreista ja lukijoista.

Kurssitiedot

Tällä kurssilla tutkitaan ja pohditaan tautien ehkäisyn, terveyteen liittyvän eriarvoisuuden torjumisen ja tulosten analysoinnin haasteita yhä globalisoituvassa maailmassa.

Kurssi on järjestetty viideksi opetusyksiköksi (90 ov), kahdeksi valinnaiseksi opetettavaksi yksiköksi (30 ov) ja 60 op väitösprojektiksi.

Opit monista moduuleista, epidemiologiasta, sosiologiasta, tilastoista, taloustieteestä mielenterveyteen. Tavoitteenamme on varmistaa, että kaikki moduulit heijastavat nimenomaisesti, että monet nykypäivän kansanterveyshaasteet ovat maailmanlaajuisia terveysongelmia. Tämä tarkoittaa, että kaikki perusopetukset ja valinnaiset opetetut moduulit sisältävät erityisiä sisältö- ja datanäytteitä, jotka kattavat sekä globaalit että alueelliset tilanteet, painottaen WHO: n seitsemää terveydentilaan liittyvää kestävän kehityksen tavoitteen aihealuetta.

Analysoit kriittisesti aiheita sairauksien ehkäisystä ja terveyden edistämisestä kansanterveyspolitiikan ja -käytännön muotoiluun liittyviin kulttuuri- ja historiallisiin olosuhteisiin.

Suoritat valvotun, riippumattoman 10–15 000 sanatutkimusprojektin, joka tarjoaa perusteellisen tutkimuksen valitusta globaalin kansanterveyden alueesta. Opinnäytetyöt voivat sisältää työ- ja urasuunnitelmasi kannalta merkityksellisen kansanterveyden alueen, systemaattiset tai narratiivisen kirjallisuuden katsaukset tai toissijainen tietoanalyysi.

Kurssi järjestetään lukuisilla opetusmenetelmillä, mukaan lukien luennot, seminaarit, työpajat ja tietokonepohjaiset toimet sekä yhteistyöryhmätyö. Käytämme verkko-oppimisympäristöämme (Moodle) tukeaksemme opetustoimintaamme ja varmistaaksemme kaikkien opetusmateriaalien saatavuuden sähköisesti.

Sinua arvioidaan erilaisilla menetelmillä, mukaan lukien esseet, monivalintakysymykset, politiikka-asiakirjojen katsaukset, heijastavat lokit, suulliset esitykset, kirjalliset tutkimukset ja ohjattu väitöskirja.

Kokopäiväisten opiskelijoiden odotetaan osallistuvan kaikkiin aikatauluihin päivinä. Osa-aikainen osallistuminen riippuu siitä, mistä vuodesta otat ydin- ja optio-yksiköt.

Tällä kurssilla opiskelet seuraavia ydinyksiköitä:

 • Kansanterveyden globaalit haasteet 2000-luvulla
 • Kansanterveyden epidemiologia ja tilastot
 • Kansanterveyden sosiologiset menetelmät
 • Todisteisiin perustuva kansanterveys ja terveyden edistäminen
 • Kansainväliset terveysjärjestelmät ja -politiikka
 • Väitöskirja

Opintojen ja arviointien erittely

10 opintopistettä vastaa 100 tuntia opiskelua, mikä on yhdistelmä luentoja, seminaareja ja käytännön istuntoja sekä itsenäistä opiskelua. Masters-pätevyys käsittää tyypillisesti 180 opintopistettä, PGDip 120 opintopistettä, PGCert 60 opintopistettä ja MFA 300 opintopistettä. Opintoajan ja arviointien tarkka koostumus vaihtelee vaihtoehtosi valintojen ja oppimistyylin mukaan, mutta se voi olla:

tutkimus

 • Taso 7 15% luentoja, seminaareja tai vastaavia; 0% sijoittelu; 85% riippumaton tutkimus

Arviointi

 • Taso 7 85% kursseista; 0% käytännöllinen; 15% tutkimus

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Yhdistyneen kuningaskunnan kunniatutkinto - vähintään 2: 2 (tai vastaava kansainvälinen)
 • Merentakaiset hakijat vaativat IELTS-pisteitä, joiden kokonaispistemäärä on 6.5 ja vähintään 5.5 missä tahansa luokassa tai vastaava hyväksytty englanninkielinen pätevyys.
 • GCSE-matematiikka ja luonnontieteet AC-luokassa tai vastaava (muut todisteet tai kokemus otetaan huomioon yksilöllisesti).
 • Hakijoita voidaan haastatella osana hakuprosessia.

Pakollinen ennakkotutkimus ja asiaankuuluva kokemus

Tämä kurssi on avoin kaikille terveydenhuollon tai terveyteen liittyvän ammattin tutkinnon suorittaneille. Niillä, joilla on lääketieteellinen tutkinto, tulisi olla yhden vuoden kokemus rekisteröinnin jälkeen. Hakijoiden, joilla on muu kuin terveyteen liittyvä perustutkinto, on kyettävä osoittamaan riittävät tiedot tai kokemus kansanterveydestä.

Palkkiot ja rahoitus

Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat

 • Kokopäiväinen palkkio: £ 8 500 vuodessa. Lukukausimaksu pysyy samana kurssin jokaisena vuonna, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei toistovuosia tai opintojaksoja).
 • Osa-aikainen maksu: 4250 puntaa vuodessa. Lukukausimaksu pysyy samana kurssin jokaisena vuonna, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei toistovuosia tai opintojaksoja).

EU: n ulkopuoliset ja Kanaalisaarten opiskelijat

 • Kokopäiväinen palkkio: £ 16 000 vuodessa. Lukukausimaksu pysyy samana kurssin jokaisena vuonna, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei toistovuosia tai opintojaksoja).
 • Osa-aikainen maksu: 8000 puntaa vuodessa. Lukukausimaksu pysyy samana kurssin jokaisena vuonna, jos suoritat sen normaalissa aikataulussa (ei toistovuosia tai opintojaksoja).

lisäinformaatio

Masters-pätevyys sisältää yleensä 180 opintopistettä, PGDip 120 ov, PGCert 60 ov ja MFA 300 ov. Opintokustannukset säilyvät samana jokaiselle opiskeluvuodelle edellyttäen, että kurssi suoritetaan normaalissa aikataulussa (ei toistuvuosia tai opintojen keskeytyksiä).

Lisäkustannukset

Muut kustannukset

 • Valinnainen arvio: 400 puntaa

Kaikki kurssin edellyttämät kirjat ovat saatavilla kirjastosta. Yliopistossa on myös PC-laboratorioita ja kannettavien tietokoneiden lainapalvelu. Monet opiskelijat kuitenkin päättävät ostaa osan kurssin ydinkirjoista ja / tai kannettavan. Opiskelijoiden on ehkä myös tulostettava tehtävät ja muut asiakirjat. Kampuspainatuskustannukset alkavat 5 p / sivu. Arvioidut kustannukset ovat 300 puntaa kannettavasta tietokoneesta, joka on jopa 100 puntaa vuodessa kirjoista ja tulostamisesta.

Uramahdollisuudet

Kurssi tarjoaa perustan monipuolisen ammatillisen uran kehittämiselle kansanterveyden ja epidemiologian aloilla.

Kansanterveys keskittyy väestöön ja yhteisöihin, toisin kuin yksilöihin, mikä johtaa potentiaaliseen uraan julkisissa tai julkisissa palveluissa, tutkimuksessa, kansalaisjärjestöissä ja vapaaehtoistyössä. Vaikka tällä kurssilla käsitellään useita yleisiä teemoja, saatat erikoistua rooliin terveyspalveluiden tutkimuksesta, kansanterveyden analyytikoista, terveyspoliittisista neuvonantajista, tartuntatautien torjunnasta tai kansanterveyden johtajista.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years ... Lue lisää

Manchester Metropolitan University is home to a diverse international student population from more than 130 countries. The University is ranked amongst the world’s top 200 universities under 50 years old, which is a measure of its commitment to delivering and supporting quality research and teaching. Manchester Metropolitan provides its students with regular employability events including advice workshops, industry networking, guest speakers and careers fairs. The University also has industry links with many global companies, including IBM, Bentley Motors, Bosch, Microsoft, Nike, Adidas, Manchester City Football Club and Walt Disney. A range of scholarships exclusive to international students is also available, up to the value of £5,000. Näytä vähemmän