21 M.D. Ohjelmat sisään Keski-Amerikka ja Karibia for 2024

M.D. Ohjelmat sisään Keski-Amerikka ja Karibia for 2024Filter
    • Vieux Fort, Saint Lucia

    Täysaikainen

    76 viikkoa

    Kampuksella

    Englanti

    IAU:n opiskelijoiden on läpäistävä USMLE Step 1 -koe ennen siltalukukauden loppua. Kun tämä on suoritettu, he voivat aloittaa kliinisen vuorottelun Yhdysvalloissa. Lääketieteen koulun 3. ja 4. vuosi koostuu kliinisistä tieteistä ja koostuvat pääasiassa kliinisistä kierroksista (virkailijatehtävistä) lääkärin (preceptor) valvonnassa.

    • Basseterre, Saint Kitts ja Nevis

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti

    MD-ohjelmamme sisältää aktiivisen oppimisen ja virtuaalisen teknologian ohjelmia, jotka kontekstualisoivat keskeiset oppimiskonseptit varmistaakseen, että opiskelijamme eivät ole vain valmistautuneet tauluihinsa, vaan ovat kilpailukykyisiä kanadalaisten tai yhdysvaltalaisten kollegojensa kanssa.

    • Saint John's, Antigua ja Barbuda

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Jokainen lukukausi on 18 viikkoa, antaa opiskelijoille lyhyt tauko opintojaan. Uudet ja siirtämällä opiskelijat voivat hakea tammikuussa ja elokuussa aloituspäivämäärät kun toukokuun on varattu siirtoon opiskelijoille vain.

    • Oranjestad, Aruba

    Täysaikainen

    11 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Xavier University School of Medicine tarjoaa ohjelmaa, jossa ylioppilaita saada valmiiksi Med kursseja, jotka valmistavat heitä tekemään lääkärin ohjelman ilman

    • Roseau, Dominica

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Mahdollisilta opiskelijoilta, jotka haluavat osallistua ohjelmaan suoraan, vaaditaan MCAT (Medical College Admission Test), fysiikan ja biologian tieteiden kandidaatin tutkinto, jonka vähimmäisarvosana on 3,0, ja vaadittavat kurssit sisältävät koko vuoden laboratoriotyöt yleisen biologian, yleisen kemian ja yleisen fysiikan aloilla; yksi lukukausi orgaanisen kemian laboratoriotyöllä.

    • Caguas, Puerto Rico

    Kampuksella

    Espanja

    San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) lääketieteellisen opetuksen opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoille tarvittavat tiedot, taidot ja asenteet, jotka ovat tarpeen tehokkaan, myötätuntoisen terveydenhuollon tarjoamiseksi nopeasti muuttuvassa terveydenhuoltoympäristössä. SJBSM edellyttää, että opiskelijat saavuttavat taidot kahdeksalla osaamisalueella: potilashoito, tieto käytännöstä, ongelmakohdan oppiminen ja parantaminen, ihmissuhde- ja viestintätaidot, ammattitaito, järjestelmäpohjainen käytäntö, ammattien välinen yhteistyö sekä henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys. Amerikan lääketieteellisten korkeakoulujen liitto (AAMC) Physician Competency Reference Set (PCRS) tunnisti nämä osaamisalueet määritelläkseen toivotut tulokset lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten koulutuksen ja harjoittelun jatkuvuudessa. SJBSM edellyttää siis, että opiskelijat saavuttavat seuraavat yleiset taidot ennen valmistumista: San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) lääketieteellisen opetuksen opetussuunnitelma on suunniteltu valmistamaan opiskelijoille olennaiset tiedot, taidot ja asenteet, jotka ovat tarpeen tehokkaan, myötätuntoisen terveyden tarjoamiseksi hoitoa nopeasti kehittyvässä terveydenhuoltoympäristössä. SJBSM edellyttää, että opiskelijat saavuttavat taidot kahdeksalla osaamisalueella: potilashoito, tieto käytännöstä, ongelmakohdan oppiminen ja parantaminen, ihmissuhde- ja viestintätaidot, ammattitaito, järjestelmäpohjainen käytäntö, ammattien välinen yhteistyö sekä henkilökohtainen ja ammatillinen kehitys. Amerikan lääketieteellisten korkeakoulujen liitto (AAMC) Physician Competency Reference Set (PCRS) tunnisti nämä osaamisalueet määritelläkseen toivotut tulokset lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten koulutuksen ja harjoittelun jatkuvuudessa. SJBSM edellyttää siis opiskelijoilta seuraavien yleisten taitojen saavuttamista ennen valmistumista: Potilaan hoito: Opiskelijoiden on osoitettava halukkuutensa ja kykynsä tarjota potilaille terveydenhuoltoa, joka on myötätuntoinen, asianmukainen ja tehokas terveysongelmien hoidossa ja terveyden edistämisessä. Tietoja käytännön harjoittelusta: Opiskelijoiden on osoitettava vakiintuneiden ja kehittyvien biolääketieteellisten, kliinisten, epidemiologisten ja sosiaalisen käyttäytymisen tieteiden tuntemuksen soveltaminen laadukkaan ja turvallisen potilaanhoidon tarjoamiseen. Käytännön oppiminen ja parantaminen: Opiskelijoiden on kyettävä tutkimaan ja arvioimaan potilaan hoitokäytäntöjä, arvioimaan ja omaksumaan tieteellistä näyttöä ja parantamaan jatkuvasti lääketieteen käytäntöään. Ihmissuhteet ja viestintätaidot: Opiskelijoiden on osoitettava ihmissuhde- ja viestintätaidot, jotka johtavat tehokkaaseen tiedonvaihtoon ja tiimityöhön potilaiden, potilaan perheiden ja ammattilaisten kanssa.

    • Bridgetown, Barbados

    Täysaikainen

    48 kuukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    American University of Barbados (AUB) tarjoaa tasapainoisen lääketieteellisen opetussuunnitelman MD -ohjelmalle, joka on verrattavissa Yhdysvaltain lääketieteellisiin kouluihin ja jonka tarkoituksena on auttaa valmistamaan opiskelijoita harjoittamaan lääketiedettä Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja myös Karibialla. Lääketieteen opetussuunnitelmaa opetetaan AUB: n kampuksella Barbadoksella. Kampuksella on teknisesti edistynyt uusi lääketieteen resurssikeskus ja anatomialaboratorio. Opiskelijat suorittavat kliinisen koulutuksensa Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan sidossairaalassa. Istunnot alkavat tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa, ja lukukauden kesto on 16 viikkoa.

    • San José, Costa Rica

    Kampuksella

    Espanja

    Gynekologian ja synnytysoperaation I ohjattua ammatillista käytäntöä ohjaavat opetussuunnitelmat, menettelytavat ja asenteet, joita opiskelija kehittää läheisessä opettajan ja opiskelijan suhteessa, mikä edistää oppimista tekemällä ammatillisten ja työvelvoitteiden avulla keskuksessa, jossa hän suorittaa harjoitteluaan. Ensimmäisen lukukauden käytännöissä painotetaan neonatologiaa, yleistä gynekologiaa ja patologioita, jotka edellyttävät lähestymistapaa, sairaalahoitoa ja kirurgisia hoitoja. Humanistisen kasvatustavan ja eettisten periaatteiden puitteissa. Sen tavoitteet ja sisältö tunnistetaan ihmisten terveystarpeisiin keskittyvällä mallilla, joka liittyy universaalisuuden, oikeudenmukaisuuden, hoidon kattavuuden, palvelujen ja palvelujen jatkuvuuden, oikeuksien kunnioittamisen ja ihmisten terveydenhoidon tyydyttävyyden periaatteisiin. Se on gynekologian ja synnytysalan II käytännön perusta.

    • Ladyville, Belize

    Kampuksella

    Englanti

    Kliinisten lääketieteiden opetussuunnitelma: Tarjoaa mahdollisuuden tallentaa historiaa, suorittaa fyysinen tutkimus ja tulkita tuloksia. Opettaa opiskelijoita toimimaan itsenäisesti korreloiden kliinisen merkityksen perustieteiden kanssa. Antaa pääsyn lääketieteen alueille, joista opiskelijat saattavat olla kiinnostuneita uransa jatkuessa. Kun koko opetussuunnitelma on suoritettu onnistuneesti ja kaikki muut vaatimukset täyttävät tyydyttävästi, opiskelijoille annetaan MD-tutkinto.

    • Bridgetown, Barbados

    Kampuksella

    Englanti

    Barbadoksen Victoria-yliopisto, lääketieteellinen tiedekunta (VUB) tarjoaa viisivuotisen MD-ohjelman globaalista maineesta. Ohjelma on MBBS: ää vastaava lääketieteen perustutkinto-ohjelma. Ohjelman opetussuunnitelma on suunniteltu Yhdysvaltain lääketieteellisissä kouluissa noudatettavan lääketieteen opetussuunnitelman perusteella, ja se noudattaa tiukasti Yhdysvaltain lääketieteellisen lisensointitutkimuksen (USMLE) vaatimuksia, joka on kolmivaiheinen tentti, jonka saatuaan opiskelijat voivat saada lääketieteen lisenssi Yhdysvalloissa.

    • Online Curaçao

    Kampuksella

    Englanti

    St. Martinuksen yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lääketieteellinen ohjelma on tiukka ohjelma, joka integroi perustiedot lääketieteen kliiniseen käytäntöön.

    • Ponce, Puerto Rico

    Kampuksella

    Englanti

    Ponce Health Sciences University (PHSU-SOM) lääketieteellinen koulutusohjelma on nelivuotinen ohjelma, jossa on 166 viikkoa. Se antaa lääketieteen tohtorin tutkinnon (MD-tutkinto).

    • Basseterre, Saint Kitts ja Nevis

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    UCUSOMin MD-ohjelma tarjoaa opiskelijoille koulutuksen, jonka avulla heistä voi tulla maailmanluokan lääkäreitä. Huippuluokan tilat, arvostettu tiedekunta ja erinomaiset kliiniset kokemukset valmistavat tutkinnon suorittaneita harjoittamaan lääketiedettä kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja kaikkialla muualla maailmassa.

    • Arnos Vale, Saint Vincent ja Grenadiinit

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tarjoamme sinulle akkreditoidun, edullisen, käytännönläheisen lääketieteellisen koulukoulutuksen, joka valmistaa sinut pitkälle, palkitsevalle lääketieteen uralle. Suosituin akkreditoitu Caribbean Medical Schoolin MD-ohjelmamme kattaa perus- ja kliiniset tieteet.

    • Saint John's, Antigua ja Barbuda

    Kampuksella

    Englanti

    AICASA tarjoaa opetussuunnitelmansa avulla kaikki tarvittavat resurssit tuleville MD: lle ja muille terveysalan ammattilaisille, jotta heidän koulutuksensa saataisiin jatkossa.