71 M.D. Ohjelmat sisään Eurooppa for 2024

M.D. Ohjelmat sisään Eurooppa for 2024Filter
    • Olomouc, Tšekki

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Yleislääketieteen opinto-ohjelman opetussuunnitelma on identtinen tšekin lääketieteen opiskelijoiden suorittaman opintojen kanssa, lukuun ottamatta sitä, että sitä opetetaan englanniksi. Se on Euroopan unionin standardien mukainen ja myös Euroopan lääketieteellisten koulujen liitto (AMSE) on akkreditoinut.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Tarkkuuslääketiede, big data, tekoäly, nanoteknologia, kirurgiset robotit, 3D-tulostus ja bioproteesi: tämän koulutusohjelman avulla lääkäri voi hoitaa potilaita hallitsemalla lääketieteen ja siihen liittyvien alojen teknologista kehitystä, mukaan lukien sairauksien ehkäisy ja hoito, potilaan kuntoutus ja innovatiivisten diagnostisten ja terapeuttisten ratkaisujen kehittäminen.

    • Warsaw, Puola

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Divisioona tarjoaa lääketieteellisen ohjelman lukion valmistuneille ja korkeakoulu- / yliopistotutkinnon suorittaneille. Ohjelman lopussa valmistuneille myönnetään MD-tutkinto ja he saavat lääketieteellisen tutkintotodistuksen, joka on tunnustettu Euroopan unionissa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useimmissa muissa maailman maissa (tarkat tiedot tutkintotodistusten tunnustamisesta tietyissä maissa ovat asianmukaisissa säädöksissä).

    • Szeged, Unkari

    Täysaikainen

    12 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti, Saksan kieli

    Yleisen lääketieteen ohjelman kaksi ensimmäistä vuotta ovat peruslääketieteellisen tietämyksen perusta. Kolmannen vuoden jälkeen harjoittelua laajennetaan säännöllisellä kliinisellä käytännöllä, jossa opiskelijat osallistuvat aktiivisesti kliinisten osastojen ja opetuskeskusten toimintaan.

    • Milan, Italia

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Vita-Salute San Raffaele -yliopiston kansainvälinen lääkäriohjelma on suunniteltu tukemaan uudenlaista lääkäriä. Tällä lääkärillä on tarvittavat inhimilliset, kulttuuriset ja ammatilliset arvot terveydenhuollon tarjoamiseksi ja ideoiden jakamiseksi nykypäivän globalisoituneessa maailmassa.

    • Olsztyn, Puola

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Lääketieteellinen korkeakoulu suorittaa kokopäiväisiä opintoja - kuusivuotisessa lääkäriohjelmassa englanniksi (12 lukukautta). Yliopisto käyttää kansainvälisiä koulutusstandardeja valmistellakseen tulevia lääkäreitä lääketieteelle 2000-luvulla. Laajennettu opetussuunnitelma perustuu tiukkoihin eurooppalaisiin ja Yhdysvaltain standardeihin ja integroituun koulutuskokemukseen. Kaikki luennot, seminaarit ja käytännön harjoittelu tapahtuvat englanniksi. Opiskelijoilla on runsaasti mahdollisuuksia liittyä monien akateemisten laitosten tutkimusryhmiin, saada kokemusta tutkimuksesta. Lääketieteen ohjelman opinnot valmistautuvat työskentelemään lääketieteen ammatissa. Opiskelija tiedustelee potilaan haastattelun, tutkimuksen, oikean diagnoosin ja hoidon taitoja ja antaa heille tarvittavaa apua. Opintojen aikana opiskelijat saavat tietoa ja käytännön taitoja ennaltaehkäisystä, hoidosta ja kuntoutuksesta, joita tarvitaan lääketieteen harjoittamiseen, jatkokoulutukseen ja jatkotutkimukseen. Opiskelija oppii potilaiden käyttäytymisen moraaliset periaatteet ja heidän oikeutensa, ammatillisen lääkärin yhteistyön säännöt ja lääketieteellisen tutkimuksen moraaliset normit. Tuntee juridisen ja ammatillisen vastuun. Valmistumisen jälkeen opiskelijalla on teoreettiset tiedot ja käytännön taidot lääketieteen harjoittamiseen, hänellä on myös mahdollisuus erikoistua lääketieteen eri osa-alueisiin. Valmistumisen jälkeen opiskelijat saavat lääkärin tutkinnon (MD), joka antaa mahdollisuuden hakea lupaa lääketieteen harjoittamiseen Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja monissa muissa maissa.

    • Hradec Kralove, Tšekki

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Yleislääketieteen opinto -ohjelman valmistuneet suorittivat monimutkaisen koulutuksen kaikilla teoreettisilla ja kliinisillä lääketieteen aloilla tiedon ja manuaalisten taitojen hankkimiseksi, jotta he voivat menestyä yleisessä lääketieteessä tai muussa erikoistumisessa. Opetussuunnitelmansa päätavoitteena oli tarjota riittävästi teoreettista taustaa sairauksien syiden ja kehityksen ymmärtämiselle sekä mahdollisuuksille niiden ehkäisemiseksi, periaatteiden hallintaan ja nykyaikaisten diagnostisten menetelmien tulkintaan sekä järkevään tehokkaaseen hoitoon. Valmistuneet ansaitsivat kliinistä peruskokemusta kliinisillä osastoilla ja paljon huomiota koulutuksen aikana kiinnitettiin myös heidän tulevan lääketieteellisen käytännön moraalisiin, eettisiin ja oikeudellisiin näkökohtiin.

    • Pécs, Unkari

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Viisivuotisen ohjelman opetussuunnitelma (10 lukukautta) on suunniteltu yhdistämään perus- ja kliiniset tieteet, koska uskotaan, että tieteellistä ja ammatillista kehitystä ei voida erottaa jyrkästi, vaan sen tulisi edetä samanaikaisesti koko ohjelman ajan. Kahden ensimmäisen vuoden perusmoduulissa opiskelijoille opetetaan perustieteitä – lääketieteen ja hammaslääketieteen kursseja – jotka muodostavat kliinisen hammaslääketieteen perustan.

    • Limerick, Irlanti

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Szczecin, Puola

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Lääketieteellisen tiedekunnan opetussuunnitelma koostuu kuuden vuoden lääketieteen kurssista. Kurssin suoritettuaan opiskelijalla on oikeus saada lääkärintutkinto (lääkärin arvonimi ”LEKARZ”).

    • Kraków, Puola

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Lääkäri: Lääkäri: Julkisen luottamuksen ammatti. Lääkärin ammatti on erittäin arvostettu ja nauttii yhteiskunnallista luottamusta, mutta alan ammattilaisia on kuitenkin yhä vähemmän. Tämä puute on pian vakava ongelma. Heinäkuussa 2015 Andrzej Frycz Modrzewski Krakovan yliopisto sai tarvittavat oikeudet lääketieteen opintojen tarjoamiseen ja aloitti tulevien lääkäreiden kouluttamisen lokakuussa 2016. Tämä on ensimmäinen Puolan ei-julkinen yliopisto, joka on tehnyt niin.

    • Lisbon, Portugali

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    • Riga, Latvia

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Opintojen aikana opiskelijat oppivat lääketieteen tieteen ja menetelmät, jotka perustuvat ihmisen morfologiaan (rakenne), toimintoihin (fysiologiaan), psykologiaan, kliiniseen peruskäytäntöön (anamneesi, yleinen objektiivinen tutkimus ja tulosten tulkinta, manipulointikyky), hankkia tietoa terveyden edistämisestä ja sairauksien ehkäisy perheen ja yhteiskunnan puitteissa.

    • Ljubljana, Slovenia

    Osa-aikainen

    4 vuotta

    Sekoitettu

    Englanti, Sinhala, singali

    • Prague, Tšekki

    Täysaikainen

    6 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    Normaali opintojen kesto on kuusi vuotta. Opiskelumuoto on kokopäiväinen. Ohjelman valmistuneet saavat täydellisen lääketieteellisen koulutuksen ja saavat arvon MUDr. (MD) opintojen suorittamisen jälkeen, joka oikeuttaa heidät hakeutumaan tehtäviin kaikilla MD -erikoisalan aloilla. Lukuvuodesta 1996/97 lähtien opetus tapahtuu nykyaikaistetun ja tarkistetun opinto -ohjelman mukaisesti, jonka avulla opiskelijat voivat saada integroitua tietoa teoreettisista ja prekliinisistä aloista. Yleisiä kliinisiä ongelmia selitetään ongelmallisen oppimisen avulla, ja kliininen koulutus keskittyy paitsi teoreettisen tiedon soveltamiseen myös käytännön taitojen kehittämiseen. Opetustavoitteet ovat eurooppalaisen lääketieteellisten tiedekuntien Euroskills -ohjelman mukaisia, johon kolmas lääketieteellinen tiedekunta osallistuu. Kolmannen lääketieteellisen tiedekunnan opiskelu on yhteensopiva muiden lääketieteellisten tiedekuntien kanssa.