MCAT-testin valmistelukurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Oletko valmistautumassa Medical College -valintakokeeseen (MCAT)?

Ilmoittaudu suorittamaan ilmainen diagnostinen testi vahvuuksien ja heikkouksien selvittämiseksi.

Pisteet parhaiten! Keskustele koulutus- ja uraneuvojiemme kanssa saadaksesi lisätietoja online-testivalmistelukursseistamme, yliopistoon pääsystä ja uraneuvonnasta.

Kaikki testivalmistelukurssit sisältävät:

  • Videotunteja
  • Online-oppimateriaalit
  • Monivalintakäytäntö kysyy pankeilta
  • Live-online-luokat, joita johtavat huippuopettajat
  • Näytekokeet
  • Mobiilisovelluksen käyttö monissa tapauksissa

esittely

Lähes vuosikymmenen ajan Grace Education on digitaalinen etäopiskelukeskusinstituutio opiskelijoille ja ammattilaisille, joka yhdistää pääsykonsultoinnin ja pääsykokeiden valmistelun korkeakoulu-, liike- ja jatkokouluun työllistämispalveluihin, uranhallinnan neuvontaan ja johtamisen kehittämiskoulutukseen elinikäisen akateemisen toiminnan kehittämiseksi. eteneminen ja jatkuva ammatillinen kehitys.

Perustamisestaan lähtien vuonna 2012, Grace Education on tehnyt yhteistyötä erinomaisten MCAT-ohjaajien kanssa suunnitellakseen digitaalisia, yksi kerrallaan räätälöityjä testivalmistelukursseja luottamuksen lisäämiseksi, testausstrategioiden vahvistamiseksi ja pisteiden parantamiseksi.

Pisteet parhaiten MCAT: lla Gracen avulla

Valmistellessaan pääsyä amerikkalaisiin ja eurooppalaisiin lääketieteellisen koulun ohjelmiin hakijoiden on osoitettava tiettyjen ongelmanratkaisujen, kriittisen ajattelun ja tietämys luonnontilaisista, käyttäytymis- ja yhteiskuntatieteellisistä käsitteistä, joita mitataan standardoidulla testillä, MCAT.

MCAT-testivalmistelun lisäksi monet opiskelijamme hyödyntävät myös Grace Education -yliopisto-, liike- tai jatko-opiskelijavalmentajia auttamaan yliopistosovelluksissaan ja pääsemään erittäin valikoiviin Yhdysvaltain, Ison-Britannian ja Euroopan korkeakouluihin ja yliopistoihin.

Grace Education 97 prosentin opiskelijavalintamenestysprosentti on perustamisensa jälkeen vuonna 2012, ja se on auttanut satoja hakijoita pääsemään arvostettuihin lääketieteen ohjelmiin Harvardissa, Yalessa, Stanfordissa, Columbiassa ja Pennsylvanian yliopistossa.

Lisäksi monet näistä opiskelijoista jatkavat suurta uraa Grace Education -uran ja Leadership Institute -valmentajien avulla.

pedagogiikka

Grace rakentaa menestyksensä kokeilluilla ja testatuilla opetusmenetelmillä

Opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet määritetään diagnostisella testillä. Hänen oppimistyylinsä määrää myös oppimistyylitesti. Analyysin jälkeen opiskelijat yhdistetään testivalmennusvalmentajan kanssa, jonka kanssa he järjestävät räätälöidyn ja yksilöllisen kurssin, joka valmistautuu parhaiten saavuttamaan parhaat tulokset tentissä.

Esimerkkipohjainen opetus, käytännön testien ottamisstrategiat, testisimulaatiot ja katsaus ovat Grace Education opetusmenetelmien ydin.

Opiskelijat valitsevat henkilökohtaisten henkilökohtaisten kurssiensa päivän ja ajan.

Joustavia maksusuunnitelmia on saatavana.

Olemme yksi harvoista yrityksistä, jotka ottavat hinnoittelussa huomioon maantieteelliset elinkustannukset, jotta ohjelmamme ja palvelumme olisivat kaikkien opiskelijoiden saatavilla heidän asuinpaikastaan riippumatta.

Suositukset

"Arvostin sitä, kuinka Grace Education MCAT -valmentajani räätälöi ytimekkäästi opetuksensa oppimistyyliini sopivaksi. Hänen strategiansa ovat ainutlaatuisia ja auttoivat minua parantamaan MCAT-pisteitäni 17 pisteellä hämmästyttävään 523: een! - Sain täydellisen 132 pistemäärän Bio-osiossa ja lähes täydelliset tulokset kaikilla muilla (130 Chem / Phys, 130 CARS ja 131 Psych / Soc). Kiitos Grace Education ! " Amarpreet, USA

" Grace Education MCAT -valmentajani strategiat olivat erittäin hyödyllisiä ratkaistessa MCAT-läpikulkuihin liittyviä kysymyksiä. Muutaman kokouksen jälkeen tunsin olevani luottavaisempi lähestyessäni tenttiä. Sain vain pisteet ja pärjäsin erittäin hyvin! Sain 518 kokonaista / 97. prosenttipiste - (130 kemia / fysiikka, 130 biotiede, 127 CARS ja 131 psykologia / sosiologia). Kiitos avustasi valmistautumisessa! "Cynthia, USA

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Näytä vähemmän