M.Sc. biolääketieteen tekniikan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Suuria haasteita käsitellään tässä ohjelmassa:

  • Ihmisen terveys ja elämänlaatu on yksi kriittisimmistä haasteista ihmiskunnan.
  • Haasteena on sitäkin suurempi johtuen nopeasti kasvava ja nopeasti ikääntyvä maailman väestöstä, että nyt yli 7 miljardia.
  • Lääketieteellisen tekniikan näitä kysymyksiä suoraan, insinöörien innovaatioita, analysointi, suunnittelu ja valmistus uusien lääketieteellisten implanttien, laitteiden ja hoitojen taudista, vammoista ja ehdot ihmiskehon, palauttaa terveyttä ja parantaa elämänlaatua.
  • CNN listaa biolääketieteen tekniikan kuin nro 1 "Best Jobs in America" ​​2013.

Ohjelman tavoitteet ja tarkoitus

Ohjelman tavoitteena on tuottaa tutkinnon äänen perustiedot tekniikan perusteet (analyysi, suunnittelu ja ongelmanratkaisu), mutta joilla on myös monialainen leveys, joka sisältää tietoa ihmisen biologiasta ja kliinisiin tarpeisiin ja sovelluksiin, pystyä tehdä välitön vaikutus kentän valmistumisen, joko akateemisen tutkimuksen tai lääketieteellisen teknologiateollisuuden aloilla. Lopulta ohjelma pyrkii tuottamaan tulevia johtajia kansallisen ja kansainvälisen lääketieteellisen teknologian teollisuuden ja akateemisen tutkimuksen ja opetuksen lääketieteellisen tekniikan.

Mitä erikoista CoEI / NUIG tällä alueella:

NUI Galway edelläkävijä opetusohjelmien kehittäminen lääketieteellisessä tekniikassa Irlannissa käyttöön maan ensimmäinen kandidaatin tutkinnon Biomedical Engineering 1998, joka oli ensimmäinen saavuttaa ammatillinen akkreditointia Engineers Irlannissa 2004, ja jatko-opinnoissa kanssa Structured PhD ohjelma lääketieteellisessä tekniikassa ja uudistumiskyky Medicine (BMERM) vuonna 2011.

NUI Galway on ollut eturintamassa maailmanluokan tutkimuksen lääketieteellisen tekniikan yli 20 vuotta ja on ollut edelläkävijä monitieteellistä tutkimusta lääketieteellisen tekniikan ja tieteen, perustamalla kansallinen keskus Biomedical Engineering Science (NCBES) vuonna 1999, ja asti nykypäivään julkistamalla NUI Galway kuin koordinoiva oppilaitos uutta Science Foundation Ireland rahoittama tutkimuskeskus Medical Devices (Curam).

NUI Galway on hyvin lähellä ja syvä suhde lääkinnällisten laitteiden alalla paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti, monilla tasoilla, teollisuuden vierailut, vierailuluentoja ja opiskelijoiden harjoittelujaksot, jopa suuria tutkimusyhteistyöstä.

Monet tekniikan osaajia nyt miehittää ylin johto ja tekninen tehtävissä lääkinnällisten laitteiden alalla kansallisesti ja kansainvälisesti.

Ohjelman rakenne

90 op ohjelman yhden täyden vuoden kestäneessä alkaa syyskuussa ja viimeistely elokuu käsittää: - Perustaa opetti moduulit (20 op) - Advanced opetti moduulit (40 op) - Tutkimus / Industry Project (30 op).

Ohjelmasisällön

Näyte moduulit: - Laaja Elementtimenetelmä - Advanced Computational Biomekaniikka - Advanced biomateriaalit - Mechanobiology - Bioinstrumentation Design - Sisätautikirurginen Practice - Kantasolut ja Gene Therapy - Translaatiotutkimus Lääketiede - Polymer Engineering - Advanced Engineering Tilastot - järjestelmät Luotettavuus - Lean Systems - tutkimusmenetelmät Insinöörin - Taloushallinto - Regulatory Affairs ja Case Studies - teknologia, innovaatiot ja yrittäjyys

Mahdollisuus määrä Industrial & Research harjoittelupaikkoja:

Opiskelijoiden tässä ohjelmassa on mahdollisuus hakea yhden vuoden jälkeinen valmistumisen työharjoittelu joko liittyvä teollisuus tai tutkimusryhmän Irlannissa.

Apurahat

Määrä apurahoja ovat saatavilla College of Engineering ja Informatics EU: n ulkopuolisiin opiskelijoille rekisteröity näissä MSc ohjelmia. Jokainen apuraha arvostetaan € 2500 ja tehdään läpäisseet hakijat perustuu toimittamisesta henkilökohtaisen lausuman ja CV College. Joukko teollisuuden sponsoroima Apurahat ovat myös saatavilla, kukin arvo € 2500.

Pääsyvaatimukset:

Pääsy ohjelma on avoin henkilöille, joilla on toisen luokan arvosanoin, luokka yhden, taso 8 tutkinnon Biomedical Engineering tai liittyvät kurinalaisuutta.

Kuinka hakea

Hakemukset tehdään verkossa kautta Jatko Sovellukset Centre (PAC). PAC koodi tähän ohjelmaan on GYE24.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, socia ... Lue lisää

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, social science, and celtic studies; business, public policy and law; engineering and informatics; medicine, nursing and health sciences; and science. Näytä vähemmän