Kuuden vuoden lääketieteen ohjelma

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kuuden vuoden lääketieteen Ohjelma rakentuu kahden peräkkäisen opetussuunnitelmien: 1. Pre-Medical Opetussuunnitelma 2. Medical Opetussuunnitelma

Pre-Medical Opetussuunnitelma

Pre-Medical opetussuunnitelman WCMC-Q koostuu kaksi vuotta. Se on suunniteltu valmentamaan opiskelijoita vastaamaan koulutuksen vaatimukset ja jäykkyys Medical opetussuunnitelman Kuuden vuoden lääketieteen ohjelma.

Kurssin sisältö keskittyy näkökohtiin perus tieteiden, joilla on välitöntä merkitystä lääketieteen alalla. Kurssit ovat samat kuin opetti Ithaca kampuksella ja sisältävät laboratorio istuntoja sekä esittelyn kokeiluja annetaan luennolla ajanjaksoina.

Lääketieteellinen Opetussuunnitelma

Päätyttyä Pre-Medical opetussuunnitelma, opiskelijat tarkistetaan ylentää Medical opetussuunnitelman Kuuden vuoden lääketieteen ohjelma. Medical opetussuunnitelma koostuu neljä vuotta. Opiskelijat ottaa perustiedot tieteestä kursseja kahden ensimmäisen vuoden Medical opetussuunnitelman ja sitten ottaa kliininen perustuu kursseja kolmannen ja neljännen vuoden.

Vaatimukset

Alla on lueteltu soveltamisen vaatimusten ottamista kuuden vuoden Medical ohjelma.

 1. Keskiasteen tutkinnon suorittamista
 2. Standardoitujen testien
 3. Henkilökohtaisen lausuman
 4. Työtodistukset
 5. Haastattelut

Menettely

Alla on tarkistuslista tarvittavat vaiheet ja asiakirjat, jotka on toimitettava Täytä hakemus.

 • Täyttää verkossa hakemuksen henkilökohtaista lausahdusta
 • Kaksi tai useampi työtodistukset (kumpikin yhden tieteen / matematiikan opettaja ja yksi neuvonantaja / johtava)
  • Lomakkeet ovat saatavilla verkossa hakemus
  • Huomaathan, että enintään 5 viittauksia hyväksytään
 • Virallinen tai todistettu selostukset tietenkin laadut kaikista keskiasteen / korkea opiskelupaikat (valokopiot, skannataan tai faksata asiakirjoja ei voida hyväksyä)
 • Virallinen tai todistettu selostukset tietenkin laadut kaikista korkeakouluissa tai yliopistoissa osallistui (valokopiot, skannataan tai faksata asiakirjoja ei voida hyväksyä)
 • Oikeaksi todistetut jäljennökset kaikista diplomien ja tutkintojen ansainnut
 • Virallisia tuloksia ulkopuolisen tarkastuksen (tarvittaessa), kuten O-tasot, AS, tasot, IB, ja AP
 • Virallisia tuloksia standardoituja testejä kuten SAT tai ACT tentit (valokopiot, skannataan tai faksata asiakirjoja ei voida hyväksyä)
 • Viralliset tulokset hyväksytyn Englanti kielitaito tutkimus: joko TOEFL tai Academic IELTS (valokopiot, skannataan tai faksata asiakirjoja ei voida hyväksyä)
 • Virallinen IELTS UKVI (Academic IELTS) voidaan esittää (valokopiot, skannattu tai faksata asiakirjoja ei voida hyväksyä)
 • Valokopio voimassa oleva passi
 • Yksi passi koko valokuva
 • Huomaa, että kaikki asiakirja
s toimittivat tullut omaisuutta WCMCQ ja ei voida palauttaa.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 2001 as a partnership between Cornell University and Qatar Foundation, WCMC-Q is part of Weill Cornell Medical College in New York and shares its mission of dedication to excellence in ... Lue lisää

Established in 2001 as a partnership between Cornell University and Qatar Foundation, WCMC-Q is part of Weill Cornell Medical College in New York and shares its mission of dedication to excellence in education, patient care and research. The first medical school in Qatar and a pioneer of coeducation at university level, WCMC-Q offers an integrated program of pre-medical and medical studies leading to the... Näytä vähemmän
doha , New York + 1 Lisää Vähemmän