$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suosituimmat Kurssit Venäjällä 2022

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.Venäjä tai myös virallisesti kutsutaan Venäjän federaatio on maa Pohjois-Euraasiassa. Koulutus V… Lue lisää

Kurssit ovat yksittäisiä opetuskokonaisuuksia, jotka tarjoavat tilaisuuden monen eri alan korkeakoulutuksen hankkimiseen. Kun opiskelija on suorittanut useamman kurssin yhdeltä aihealueelta, voi tämä halutessaan vaivatta jatkaa opintojaan ja suorittaa alalta myös seritifikaatin tai tutkinnon.

Venäjä tai myös virallisesti kutsutaan Venäjän federaatio on maa Pohjois-Euraasiassa. Koulutus Venäjällä antavat pääasiassa valtion ja säätelee opetusministeriön ja tiede. Venäjällä, se kestää noin 70% koulutuksen ajan kosketuksissa oppitunteja opettaja, loput 30% työmäärä on omistettu riippumattoman tutkimuksen aineiston.

Lääketieteen opinnot Venäjällä

Näytä vähemmän
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Novosibirsk State University
Novosibirsk, Venäjä

Novosibirsk State University järjestettiin luonnontieteiden laitoksen lääketieteellisen biologian osasto.

Novosibirsk State University järjestettiin luonnontieteiden laitoksen lääketieteellisen biologian osasto. -
Kurssit
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus